Ghost007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 νταξ πηρα τα 2 αστερια μου πισω και εγκατελειψα προς το παρον... το ενα ευκολα με μαγο ως συνηθως...το αλλο ηταν για utube κανονικα με hunter εχω μεινει με 5 ενεργεια και κανα 20αρι ο hunter και μου εχει βγαλει κατω ragnaros και ενα taunt... στο 8 μανα... και το μονο που μπορουσα να κανω ηταν να βγαλω και εγω ragnaros που του ειχα κλεψει... και τον βγαζω και τρωει τον δικο του... βγαζει αλλα 3 μινιον κλπ τεσπα ισα που κρατιεμαι μη τα πολυλεω... και στο τελος εχει μεινει με 8 ενεργεια και 3 μινιον κατω και εγω μονο με το ragnaros και 3 ενεργεια.... και βαραει πανω του ...lol..... και του πηρα το game απο το πουθενα... πολυ ατυχος ο τυπος τον λυπηθηκα... 2
Chocobo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Και γω για λύπηση είμαι.Πραγματικά 3 στα 4 games καταλήγουν έτσι.Δεν ξέρω κάν πως πέφτουν πάνω μου αυτοί οι τυπάδες. Ranked δεν ξαναπαίζω για κανένα λόγο αν δεν φτιάξω deck ισάξιο.Και όχι με midrange hunter και zoolock δεν παίζει δεν νομίζω να πάς rank 10.Αυτά ακόμα και στα 20 rank έχω ποσοστά νίκης πάνω τους πάνω απο 50%
Fulgore Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Τα γραφουμε 1 στο τοσο οτι πλεον το παιχνιδι ετσι ειναι.Ο περισσοτερος κοσμος δεν καθεται να ασχοληθει οπως παλια γιαυτο ακομα και σε rank 20(ή και ακομα πιο πισω πχ 22)υπαρχουν πολλοι που εχουν σχεδον ολες τις καρτες. Ο κοσμος μπαινει κανει τα daily και μετα βγαινει.Δεν καθονται πλεον να ασχοληθουν με το ladder αφου ειναι ψιλο ανουσιο και δεν ειναι rewarding.Αρα στο τελος καθε μηνα που γινεται reset μαζευονται ολοι στα αρχικα ranks. 2
Chocobo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Τα γραφουμε 1 στο τοσο οτι πλεον το παιχνιδι ετσι ειναι.Ο περισσοτερος κοσμος δεν καθεται να ασχοληθει οπως παλια γιαυτο ακομα και σε rank 20(ή και ακομα πιο πισω πχ 22)υπαρχουν πολλοι που εχουν σχεδον ολες τις καρτες. Ο κοσμος μπαινει κανει τα daily και μετα βγαινει.Δεν καθονται πλεον να ασχοληθουν με το ladder αφου ειναι ψιλο ανουσιο και δεν ειναι rewarding.Αρα στο τελος καθε μηνα που γινεται reset μαζευονται ολοι στα αρχικα ranks. Δεν ήξερα πως κάθε μήνα γίνεται ρεσετ,ευχαριστώ πολύ.
Fulgore Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δεν ήξερα πως κάθε μήνα γίνεται ρεσετ,ευχαριστώ πολύ. Το ranked καθε μηνα γινεται reset και αναλογα του ποσο ψηλα φθανεις εχει και αναλογα rewards(πχ αν πας ranked 5 σου δινει σιγουρα μια χρυση epic καρτα). Βεβαια αυτο εχει ως αποτελεσμα ο κοσμος να βλεπει το ranked πλεον σαν βαρετη ρουτινα και ειτε να παιζει με τα κλασσικα ''φθηνα''decks για να παει οσο πιο γρηγορα μπορει εκει,ειτε(αν εχει σχεδον ολες τις καρτες)να μην τον ενδιαφερει καθολου αυτο και απλα να μπαινει μια στο τοσο για τα dailies και αν θελει να προσπαθησει να ανεβει λιγο να το δοκιμασει τις τελευταιες μερες. 1
Lautrec Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Mε discard zoo χανω σερι τελευταία. Τι να πω και εγώ που προσπαθώ να κάνω το Renounce Warlock deck μου viable (έμφαση στο "προσπαθώ").
Ghost007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Και γω για λύπηση είμαι.Πραγματικά 3 στα 4 games καταλήγουν έτσι.Δεν ξέρω κάν πως πέφτουν πάνω μου αυτοί οι τυπάδες. Ranked δεν ξαναπαίζω για κανένα λόγο αν δεν φτιάξω deck ισάξιο.Και όχι με midrange hunter και zoolock δεν παίζει δεν νομίζω να πάς rank 10.Αυτά ακόμα και στα 20 rank έχω ποσοστά νίκης πάνω τους πάνω απο 50% νταξ ρε συ σιγα σιγα θα μαζεψεις...και εμενα μου λειπουν παρα πολλες..αλλα νταξ το παλευω και οσο παω...και να μην παω χαμηλα κανω προπονηση γιατι εχω πολλα να μαθω οπως και εσυ ακομα...βλεπω λαθη διορθωνω καμια καρτα αν δω οτι δε τραβαει η βαζω καποια αλλη που βλεπω οτι χρειαζεται κλπ... α και γιαυτο εχω βαλει και οτι κλεψιματα εχω για κατι τετοιους ειναι ο μονος τροπος να την παλεψεις αν δεν εχεις πολλες καρτες..περνεις της δικες τους...φυσικα θελει τυχη και εκει το θεμα ειναι τι θα σηκωσεις αλλα τουλαχιστον περνεις καποιες φορες αξιολογες καρτες απο αυτους και μπορει να γυρισεις το παιχνιδι ..
Tmark Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 8 budget decks για beginners που δεν έχουν ακόμα φτιάξει το collection τους, γιατί βλέπω ότι αρκετοί ζορίζεστε. Με αυτά τα decks πας rank 10 με λίγο grinding και χωρίς ιδιαίτερα miss plays. C'thun Druid - 1320 dust required Hybrid Hunter - 1480 dust required Tempo Mage - 840 dust required C'thun Priest - 1220 dust required Midrange Shaman - 1660 dust required Zoo Warlock - 1560 dust required C'thun Warrior - 1120 dust required Aggro Warrior - 1360 dust required 2
Balantakos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 8 budget decks για beginners που δεν έχουν ακόμα φτιάξει το collection τους, γιατί βλέπω ότι αρκετοί ζορίζεστε. Με αυτά τα decks πας rank 10 με λίγο grinding και χωρίς ιδιαίτερα miss plays. C'thun Druid - 1320 dust required Hybrid Hunter - 1480 dust required Tempo Mage - 840 dust required C'thun Priest - 1220 dust required Midrange Shaman - 1660 dust required Zoo Warlock - 1560 dust required C'thun Warrior - 1120 dust required Aggro Warrior - 1360 dust required τα ειχα βαλει σε προηγουμενη σελιδα νομιζω.
Tmark Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 τα ειχα βαλει σε προηγουμενη σελιδα νομιζω. Χαμπάρι δεν πήρα, χαχα!
Chocobo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Απο αυτη τη λιστα εχω δοκιμασει το Cthuun druid/priest και δεν παει καλα. Δυσκολα μεχρι 17.Δεν ξερω και κανενα να παει 10 με τετοια decks. Ισως ειμαι ασχετος η ατυχος δεν ξερω τι να πω.
devil-ji Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Επαιζα 5-6 μηνες rogue, με ελαχιστες εναλλαγες σε αλλα deck. Καθε παιχνιδι, ειδικα οταν ηθελα να παιξω για να ανεβω ρανκ ηταν μαρτυριο, αν δεν ειχες καλο early game (και μαλιστα τις σωστες απαντησεις για καθε matchup) τα aggro σε πατουσαν. Μεχρι να γινει mulligan - 1st turn ημουν στα ορια να προσκυναω σε παναγιτσες, αλλαχ, βουδες κτλ Ε μολις αρχισα tempo mage σαν να απαλλαχτηκα απο ενα βαρος. ο aggressor στο παιχνιδι ειναι πολυ ευνοημενος. Ποιος auctioneer οταν ο flamewanker εχει 3 μανα λολολολολ 2
Tmark Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Απο αυτη τη λιστα εχω δοκιμασει το Cthuun druid/priest και δεν παει καλα. Δυσκολα μεχρι 17.Δεν ξερω και κανενα να παει 10 με τετοια decks. Ισως ειμαι ασχετος η ατυχος δεν ξερω τι να πω. Χωρίς να το καταλαβαίνεις, επειδή είσαι ακόμα άπειρος κάνεις αρκετά missplays που δεν παίρνεις χαμπάρι. Αυτά σε κρατάνε από το να ανέβεις ranks. Όλα αυτά τα decks που ανέφερα μπορούν να σε πάνε ακόμα και Legend, αν είσαι αρκετά skilled. 1
Balantakos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Απο αυτη τη λιστα εχω δοκιμασει το Cthuun druid/priest και δεν παει καλα. Δυσκολα μεχρι 17.Δεν ξερω και κανενα να παει 10 με τετοια decks. Ισως ειμαι ασχετος η ατυχος δεν ξερω τι να πω. Επαιζα 5-6 μηνες rogue, με ελαχιστες εναλλαγες σε αλλα deck. Καθε παιχνιδι, ειδικα οταν ηθελα να παιξω για να ανεβω ρανκ ηταν μαρτυριο, αν δεν ειχες καλο early game (και μαλιστα τις σωστες απαντησεις για καθε matchup) τα aggro σε πατουσαν. Μεχρι να γινει mulligan - 1st turn ημουν στα ορια να προσκυναω σε παναγιτσες, αλλαχ, βουδες κτλ Ε μολις αρχισα tempo mage σαν να απαλλαχτηκα απο ενα βαρος. ο aggressor στο παιχνιδι ειναι πολυ ευνοημενος. Ποιος auctioneer οταν ο flamewanker εχει 3 μανα λολολολολ Χωρίς να το καταλαβαίνεις, επειδή είσαι ακόμα άπειρος κάνεις αρκετά missplays που δεν πέρνεις χαμπάρι. Αυτά σε κρατάνε από το να ανέβεις ranks. Όλα αυτά τα decks που ανέφερα μπορούν να σε πάνε ακόμα και Legend, αν είσαι αρκετά skilled. Ισχυει αυτο που λεει ο Tmark κανουμε (βαζω και εμενα μεσα) πολλα missplays και δεν το ξερουμε/καταλαβαινουμε. Εχω αρχισει και βλεπω αρκετους στο twitch τωρα, (μερικοι να κανουν και την αναλυση) και μαθαινω καποια πραγματα. devil-ji μολις ανοιξα van cheef , και ετοιμαζω rogue deck (αμα εχεις κατι να προτεινεις πες μου), που μου αρεσει παρα πολυ κιολας!! Δεν εχω Thalnos ομως... 1
Zus Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Έχω μείνει πίσω. Τι class είναι ο αντίπαλος και πώς το παίρνουμε αυτό το portrait?
Προτεινόμενες αναρτήσεις