Ghost007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 νταξ δλδ και αυτοι οι shaman αηδια εχουν καταντησει δλδ δε παλευεται... διπλα taund ... overload ... οπλο 2/8 το οποιο με κανα +3 τρως 10 dmg καθε γυρω η σαρωνουν οτι μινιον εχεις + τα καραspell 4-5 dmg σε ολα κλπ ...ελεος δλδ ... παω 15 και 2 αστερια σκαει σαμανος αρχιζει φουλ μινιονς οβερλοαντ κλπ με σπαει στο ξυλο ... διαλαω διαλαω μινιονς καργα...καταφερνω τα τρωω ολα αφου με εχει αφησει με 10 ζωη.. και τον εχω αφησει σχεδον χωρις καρτες και κανενα μινιον και μου σκαει 10αρα με το οπλο... ε νταξ τι να πω δλδ ημαρτον... 1
Chocobo Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Τουλάχιστον πάτησες τα 15.Νομίζω στα 15 αρχίζουν καλύτερα prizes στο τέλος της σεζόν. 1
Ghost007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Τουλάχιστον πάτησες τα 15.Νομίζω στα 15 αρχίζουν καλύτερα prizes στο τέλος της σεζόν. ναι νταξ δε μπορω να πω..σε γενικες γραμμες παει καλα το ντεκ παρολο που δεν εχω τπτ ιδιαιτερο πανω... ιδικα τους μαγους τους τσακιζει ... σπανια να χασω κανενα ...εκει που εχω μεγαλο θεμα ειναι παλαντιν και αναλογως σαμαν και γουορλοκ... αλλα ποιο πολυ με τους παλαντιν γιατι βγαζουν πολλα μικρα και με το οπλο τους τρωνε τα δικα μου και δε προλαβαινω να αναπτυχθω κατω .... στα 15 δινει μια κομμον χρυση και μια rare ... στα 10 ...2 κομμον και στα 5 και κατο 2 κομμον και μια χρυση epic... 1
privateer Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Dragon Shaman ωραιο δυνατο deck και δεν το περιμενει κανενας. Δοκιμαστε το. 2
Chocobo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Να ρωτήσω ρε παιδιά το Rouge Malygos deck είναι όντως δυνατό ή απλά είναι κακό matchup με priest.? 4 στα 5 παιχνίδια τα χάνω.Ειδικά όταν έχει κάτω Gadgetzan Auctioneer έχει τελειώσει.Spell να τον φάω δεν έχω και απόσο ξέρω δεν έχει γενικά το deck.Και τα minion μου έχει τόσα πολλά spells που τρώνε τέρατα για πλάκα με λίγο mana που δεν μπορώ να έχω τίποτα board.
Balantakos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Να ρωτήσω ρε παιδιά το Rouge Malygos deck είναι όντως δυνατό ή απλά είναι κακό matchup με priest.? 4 στα 5 παιχνίδια τα χάνω.Ειδικά όταν έχει κάτω Gadgetzan Auctioneer έχει τελειώσει.Spell να τον φάω δεν έχω και απόσο ξέρω δεν έχει γενικά το deck.Και τα minion μου έχει τόσα πολλά spells που τρώνε τέρατα για πλάκα με λίγο mana που δεν μπορώ να έχω τίποτα board. σημερα εβλεπα στο twitch rogue malygos (superJJ) ειναι πολυ δυνατο. 1
Lautrec Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 ναι νταξ δε μπορω να πω..σε γενικες γραμμες παει καλα το ντεκ παρολο που δεν εχω τπτ ιδιαιτερο πανω... ιδικα τους μαγους τους τσακιζει ... σπανια να χασω κανενα ...εκει που εχω μεγαλο θεμα ειναι παλαντιν και αναλογως σαμαν και γουορλοκ... αλλα ποιο πολυ με τους παλαντιν γιατι βγαζουν πολλα μικρα και με το οπλο τους τρωνε τα δικα μου και δε προλαβαινω να αναπτυχθω κατω .... στα 15 δινει μια κομμον χρυση και μια rare ... στα 10 ...2 κομμον και στα 5 και κατο 2 κομμον και μια χρυση epic... 11.jpg C'thun deck χωρίς Twin Emperor? 1
Ghost007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 C'thun deck χωρίς Twin Emperor? τα εχω εξηγησει αυτα και ποιο πανω αν δεις...δεν εχω παρα πολλες καρτες...οποτε οτι μπορω... τον εχω μισο cthun μισο thief.... αυριο μεθαυριο ειμαι για να περνω αλλο ενα wing σκεφτομαι η να παρω το 2ο του karazhan για τον onyx bishop να εχω παραπανω ρεζ.. η να παρω το 1ο του loe για το summoning stone... αλλα μαλλον θα παω για το karazhan ....
Lautrec Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Σορρυ Ghost νομιζα πως ήταν ολοκληρωμένο ντεκ χαμηλού budget Πάντως το wing 2 αξίζει και ο Black Bishop είναι απαραίτητος για rez Priest. Go for it Το LoE είναι το καλύτερο adv αλλά αν το θές μόνο για το summoning stone μπορεί να περιμένει. 2
Ghost007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Σορρυ Ghost νομιζα πως ήταν ολοκληρωμένο ντεκ χαμηλού budget Πάντως το wing 2 αξίζει και ο Black Bishop είναι απαραίτητος για rez Priest. Go for it Το LoE είναι το καλύτερο adv αλλά αν το θές μόνο για το summoning stone μπορεί να περιμένει. βρε ολα τα θελω αλλα νταξ ... σιγα σιγα χαλαω πολλα gold μεν για τα adventures αλλα δε γινεται αλλιως γιατι χωρις αυτα δε γινεται δουλεια... οποτε θα περνω τουλαχιστον τα βασικα απο αυτα και μετα θα παιξω αρενα για πακετακια .... ε και ολο και κατι περνω δλδ η απο κανα quest ..... η απο brawl κλπ ... μεχρι τωρα για να καταλαβεις εχω χαλασει 2.100 σε adventures και 1500 σε αρενα... και τωρα εχω μαζεψει αλλα 500...
xavier Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 mukla champion ή fire elemental τι λετε? προσωπικα δοκιμασα με mukla σημερα και πηγε καλα... επισης με bloodlust ή χωρις? ειπα να ανεβω λιγο στο ladder
Fan Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Ρε παιδιά, όποιος θέλει να κατέβει τουλάχιστον μέχρι 10 rank φτιάχνει ένα deck zoolock ή midrange hunter και πηγαίνει τρένο. Δεν θέλει legendary και φτιάχνεται εύκολα. 1
alan2 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 ναι νταξ δε μπορω να πω..σε γενικες γραμμες παει καλα το ντεκ παρολο που δεν εχω τπτ ιδιαιτερο πανω... ιδικα τους μαγους τους τσακιζει ... σπανια να χασω κανενα ...εκει που εχω μεγαλο θεμα ειναι παλαντιν και αναλογως σαμαν και γουορλοκ... αλλα ποιο πολυ με τους παλαντιν γιατι βγαζουν πολλα μικρα και με το οπλο τους τρωνε τα δικα μου και δε προλαβαινω να αναπτυχθω κατω .... στα 15 δινει μια κομμον χρυση και μια rare ... στα 10 ...2 κομμον και στα 5 και κατο 2 κομμον και μια χρυση epic... 11.jpg Το twillight geomancer δεν χρειάζεται. καλύτερα 2o thoughtsteal. Ρε παιδιά, όποιος θέλει να κατέβει τουλάχιστον μέχρι 10 rank φτιάχνει ένα deck zoolock ή midrange hunter και πηγαίνει τρένο. Δεν θέλει legendary και φτιάχνεται εύκολα. Mε discard zoo χανω σερι τελευταία. 1
Ghost007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Το twillight geomancer δεν χρειάζεται. καλύτερα 2o thoughtsteal. Mε discard zoo χανω σερι τελευταία. καλα εκτος οτι δεν εχω αλλο προς το παρον δε ξερω μαλλον δε θα το αλλαζα γιατι ειναι χρησιμο tauntaki στην αρχη και δινει και στον cthun taunt.... σπασαν τα νευρα μου παλι σημερα...παω να παιξω κανα δυο παιχνιδια...και το ιδιο ποιημα...παλαντιν με μερλοκ...ξανα παλαντιν με μερλοκ ε νταξ ημαρτον δλδ...και οι καρτες τους ολες καρμπον... οτι και να βγαλεις κατω η destroy με το οπλο ... η μολις βγαλεις 2-3 μινιον μπαμ 1 health και destroy ολα ...ε νταξ σου πεταει και τα μερλοκ στο τελος..τα διαλας ολα και στα ξαναβγαζει... δε παλευεται... 1
Balantakos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Mε discard zoo χανω σερι τελευταία. Μια απο τα ιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις