Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φτιαξε ενα midrange shaman και κατεβα τρενο. Δεν ειναι ακριβος αν παραλειψεις τις legendaries του.

Οριστε ενα παραδειγμα.

http://metastats.net/deck/4fecd8a8-dcce-4625-9979-c01244d859c1/week/

Θες καποιες περιπετειες, αλλα θεωρω οτι οποιος ασχολειται συστηματικα με το παιχνιδι τις αγοραζει και δεν τις grindarei. 

1) Ωραια σελιδα, δεν την ηξερα.

2) Ωραιο Deckακι αλλα μου λειπουν 9 καρτες εμενα. Και dust δεν υπαρχει  :-D

Λυπαμαι να σπασω και τον χρυσο malygos.. :unsure:

Δημοσ.

1) Ωραια σελιδα, δεν την ηξερα.

2) Ωραιο Deckακι αλλα μου λειπουν 9 καρτες εμενα. Και dust δεν υπαρχει  :-D

Λυπαμαι να σπασω και τον χρυσο malygos.. :unsure:

Αν εχεις τις περιεπτειες το dust για common και rare θα ερθει ταχυτατα. Μη χανεις τα dailies σου μονο.

Τον malygos μην τον σπασεις, ο malygos druid ειναι το δυνατοτερο deck του druid αυτη τη στιγμη, και απο τα καλυτερα συνολικοτερα.

• Like 2
Δημοσ.

Αν εχεις τις περιεπτειες το dust για common και rare θα ερθει ταχυτατα. Μη χανεις τα dailies σου μονο.

Τον malygos μην τον σπασεις, ο malygos druid ειναι το δυνατοτερο deck του druid αυτη τη στιγμη, και απο τα καλυτερα συνολικοτερα.

Εχω καραζαν, τελος του μηνα θα παρω και τα αλλα 2 adventure.

Επομενος στοχος 40 classic packs  :ph34r:

Δημοσ.

Φτιαξε ενα midrange shaman και κατεβα τρενο. Δεν ειναι ακριβος αν παραλειψεις τις legendaries του.

Οριστε ενα παραδειγμα.

http://metastats.net/deck/4fecd8a8-dcce-4625-9979-c01244d859c1/week/

Θες καποιες περιπετειες, αλλα θεωρω οτι οποιος ασχολειται συστηματικα με το παιχνιδι τις αγοραζει και δεν τις grindarei.

για shaman εχω λιγες καρτες αλλα δεν ειναι αρκετες για να κανω καλο deck ... ασε που απο οτι ειδα η περισσοτερες που χρειαζεται ειναι στα πακετα του grand tournament... εκτος αυτου να σου πω την αληθεια αν και με παιδευει ωρες ωρες μαρεσει ο priest μου οπως τον εχω φτιαξει ..και σχετικα με πριν μπορω να πω παω αρκετα καλα...

και μονο οτι κρατιεμαι σε αυτα τα ρανκ εδω και 3-4 μερες σταθερα σημαινει οτι εχω βρει ενα στυλ που κερδιζει τουλαχιστον το 50% τον παιχνιδιων με ολους τους αλλους παιχτες ...εκτος paladin οπως ανεφερα και ποιο πανω...

εχω αρκετες καρτες για το cthun και οι υπολοιπες ειναι αυτες που κλεβουν και κανουν και ποιο ενδιαφερον το παιχνιδι αν και λιγο random....

θα δω και αυριο πως παει και βλεπω μετα γιατι εκανα και κατι ψιλοαλλαγες σημερα να εχω καλυτερη εκκινηση ...

θα ανεβασω και το deck αυριο να μου πειτε γνωμες...

Δημοσ.

μηπως απλα δεν ειχες κανει το χτεσινο ? λιγο δυσκολο το βλεπω να εβγαλε 2ο quest αλλιως...

οχι ρε , δεν ειχα κανενα και μου εβγαλε 2. Το destroy 40 enemy minions και play 20 minions that cost 5 or more

Δημοσ.

οχι ρε , δεν ειχα κανενα και μου εβγαλε 2. Το destroy 40 enemy minions και play 20 minions that cost 5 or more

τι να σου πω δε μου εχει τυχη ποτε κατι τετοιο αλλα νταξ δε παιζω και τοσο πολυ καιρο για να ειμαι και απολυτος...

btw το deck μου .... απλο μεν τπτ ιδιαιτερο και φυσικα μου λειπουν αρκετες καρτες αλλα νταξ το παλευω σχετικα καλα αυτες της μερες με αυτο το στυλ ....

post-338868-0-33034300-1476429824_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Μα κι εσύ με Priest πας στο ladder?? 

χαχα... :D... και ομως το παλευω και πιστευω αν ειχα ta disciple που κανουν και 2 damage στα μικρα...

και την επομενη βδομαδα που θα παρω και τον onyx bishop ... θα παω πολυ καλυτερα...

αν διαβασεις και παραπανω εξηγω και πως παω αυτες της μερες...

σε σχεση με πριν ιδικα που μια που εκανα κανα σερι εως 17 μαξ και μετα επεφτα καπακι 20 ...

τωρα τουλαχιστον κρατιεμαι σταθερα στα 17-18 ρανκ εδω και 3-4 μερες... και τωρα ειμαι 16... 

Δημοσ.

χαχα... :D... και ομως το παλευω και πιστευω αν ειχα ta disciple που κανουν και 2 damage στα μικρα...

και την επομενη βδομαδα που θα παρω και τον onyx bishop ... θα παω πολυ καλυτερα...

αν διαβασεις και παραπανω εξηγω και πως παω αυτες της μερες...

σε σχεση με πριν ιδικα που μια που εκανα κανα σερι εως 17 μαξ και μετα επεφτα καπακι 20 ...

τωρα τουλαχιστον κρατιεμαι σταθερα στα 17-18 ρανκ εδω και 3-4 μερες... και τωρα ειμαι 16... 

Θα είχες ανέβει κι άλλο και πιο εύκολα με πιο optimized budget decks.

Δες εδώ.

• Like 2
Δημοσ.

κοιτα απο αυτα τα decks μου λειπουν σχεδον ολες οι βασικες καρτες p.x wyrms στο μαγο κλπ κλπ...

γενικα απο ολους τους char φαντασου εχω περιπου 10 καρτες μαξ στον καθενα και κανα 2 διπλες ..  

εχω παρει ως τωρα 2 wing blackrock και 1 στο karazhan ...

εχω δοκιμασει π.χ με μαγο που εχω καμποσες και τριχες πανω κατω σαν ασανσερ παω...

ασε που με τον priest οπως τον εχω τωρα 8 στους 10 μαγους τους κερδιζω ...γιατι τους κλεβω ολες της μαγειες...:P

θελει χρονο ακομα για να κανω ενα αξιολογο deck  με καποιον αλλο char... κατσε να παρω το 2o wing του karazhan την αλλη βδομαδα ..

και μετα πιθανων θα ασχοληθω με αρενα να μαζεψω κανα pack επιτελους...

και στο shaman που εννοειτε οτι ειναι τουμπακι αυτη τη στιγμη εχω μονο 6 καρτες .. και αυτες ουτε καν οι καλες..

γιατι δεν εχω καθολου απο grand tournament καρτες...

• Like 1
Δημοσ.

Κατάλαβα, ακόμα σου λείπουν αρκετό μέρος του collection. Ωραία, δώσε βάση στον Priest τότε, έτσι κι αλλιώς σε κάνα δίμηνο που θα βγει το νέο expansion, θα γίνει ο νέος shaman αν ισχύουν οι φήμες για το buff που του ετοιμάζουν.

• Like 1
Δημοσ.

Κατάλαβα, ακόμα σου λείπουν αρκετό μέρος του collection. Ωραία, δώσε βάση στον Priest τότε, έτσι κι αλλιώς σε κάνα δίμηνο που θα βγει το νέο expansion, θα γίνει ο νέος shaman αν ισχύουν οι φήμες για το buff που του ετοιμάζουν.

ακριβως αυτο ... θελει υπομονη ακομα μεχρι να εχω αρκετες για να πω οτι μπορω να κανω καποιο αλλο deck...

ενω τουλαχιστον οπως τον εχω τωρα εχω βρει μια καλη τακτικη για να περνω αρκετα παιχνιδια σχετικα ..

δλδ ξεκιναω με τα μικρα μινιον που τραβανε καρτες η κλεβω κατευθειαν τον αλλον...και ακομα και αυτοι που ειναι τουμπανα με foul legentary κλπ τα βρισκουν σκουρα γιατι τους τα περνω ...και μολις αρχισουν να καταστρεφουν αυτα που εχω ριξει κατω αρχιζω τα ρεζ...και τα heal...ωσπου φτανουμε στα 10 μανα και εχω cthun και το mind control ....+ οτι καρτες τους εχω κλεψει στην διαρκεια...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...