Balantakos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Αυτο που γινεται αυτες τις μερες ειναι απο 20 - 0 αστερια σε 16 - 3 απο 16 - 3 σε 20 - 0 και παει λεγοντας.
Ghost007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Αυτο που γινεται αυτες τις μερες ειναι απο 20 - 0 αστερια σε 16 - 3 απο 16 - 3 σε 20 - 0 και παει λεγοντας. κοιτα οταν κανεις παλι κανα σερι και σπασει να κανεις λιγο rest απο το ranked ...και συνεχιζεις αλλη ωρα...θελει υπομονη και συγκεντρωση ...αμα εισαι εκνευρισμενος η κουρασμενος κανεις λαθη και το παραμικρο στοιχιζει .... και φυσικα και τυχη...πολυ τυχη... 1
Chocobo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά.Πρόσφατα ξεκίνησα το παιχνίδι(κάνα μήνα).Έχω εμπειρία απο άλλα card games αλλά εδώ τα έχω βρεί σκούρα. 50-50 είναι οι νίκες μου αλλά στα περισσότερα games έχω πολύ χειρότερες κάρτες.Οι μισοί μου αντίπαλοι βλέπω πως έχουν κάρτες που κάνουν διαφορά όπως Sylvannas,Ragnaros και άλλες legendary που όταν πέφτουν τα βρίσκω σκούρα ή χρειάζομαι 2 κάρτες για 1 για να βγούν απο τη μέση.Προσωπικά δεν έχω βρεί καμμία legendary απο τα σύνολο 15-20 packs που υπολογίζω να έχω ανοίξει.2 epic όλο και όλο και άχρηστες που έγιναν dust καθώς δεν είχα τίποτα άλλο για τα deck τους. Φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος που ξεκίνησε πρόσφατα,αλλά απορώ πως άλλοι έχουν τόσες legendaries(πέραν αυτόν που βρίσκεις σίγουρα απο adventures) Το να μαζεύω πέντε πέντε το dust μέχρι να φτάσω στα 1600 τον legendary θα πάρει μήνες.Ακόμα και 4 legenday να είχα και να τις έσπαγα πάλι μία θα μπορούσα να κάνω... Μου ξεφεύγει κάτι.?
Sartiv Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά.Πρόσφατα ξεκίνησα το παιχνίδι(κάνα μήνα).Έχω εμπειρία απο άλλα card games αλλά εδώ τα έχω βρεί σκούρα. 50-50 είναι οι νίκες μου αλλά στα περισσότερα games έχω πολύ χειρότερες κάρτες.Οι μισοί μου αντίπαλοι βλέπω πως έχουν κάρτες που κάνουν διαφορά όπως Sylvannas,Ragnaros και άλλες legendary που όταν πέφτουν τα βρίσκω σκούρα ή χρειάζομαι 2 κάρτες για 1 για να βγούν απο τη μέση.Προσωπικά δεν έχω βρεί καμμία legendary απο τα σύνολο 15-20 packs που υπολογίζω να έχω ανοίξει.2 epic όλο και όλο και άχρηστες που έγιναν dust καθώς δεν είχα τίποτα άλλο για τα deck τους. Φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος που ξεκίνησε πρόσφατα,αλλά απορώ πως άλλοι έχουν τόσες legendaries(πέραν αυτόν που βρίσκεις σίγουρα απο adventures) Το να μαζεύω πέντε πέντε το dust μέχρι να φτάσω στα 1600 τον legendary θα πάρει μήνες.Ακόμα και 4 legenday να είχα και να τις έσπαγα πάλι μία θα μπορούσα να κάνω... Μου ξεφεύγει κάτι.? Για να καταλαβεις, εγω παιζω 2 1/2 χρονια , σχεδον 3 χρονια βασικα.. απο την αρχη παιζω και ειναι λογικο να εχω σχεδον ολα τα legendaries... Θελει πολυ grinding και farming καθε μερα Αρχικα επενδυσε στα adventures και σιγα σιγα. 1
Chocobo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Για να καταλαβεις, εγω παιζω 2 1/2 χρονια , σχεδον 3 χρονια βασικα.. απο την αρχη παιζω και ειναι λογικο να εχω σχεδον ολα τα legendaries... Θελει πολυ grinding και farming καθε μερα Αρχικα επενδυσε στα adventures και σιγα σιγα. Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχω γνωστούς που παίζουν και αυτοί καιρό και έχουν και αυτοί σχεδόν τα πάντα.Αλλά κανείς δεν μπορεί να μου εξηγήσει πως..Εννοώ αν στον ένα μήνα δεν έχω τίποτα ενώ πάιζω κάθε μέρα 1-2 ώρες....πόσο πια να παίξω.... Αν το υπολογίσεις πως ανα 3 games πέρνεις 10 gold.Και πεις στα μισά χάνεις θές 6 games για 10 gold.Πές δέκα λεπτά έκαστο μια ώρα.Παίζεις δύο πές και κάνεις και το quest.Οπότε χονδρικά 100 την ημέρα.Θές ένα μήνα για Adventure.Όπου και να σπάσεις ότι πάρεις θα σου βγεί να φτιάξεις μια χρήσημη legendary και έξτρα dust...Σύνολο αν μήνα δηλαδή μια legendary + κοντά 400-500 dust + 4 packs απο tavern... Δεν ξέρω τι ξεχνάω αλλά ή κάνω λάθος υπολογισμούς ή παίζετε πολές παραπάνω ώρες απο 2 την ημέρα ή δεν ξέρω τι άλλο. Απλά βλέπω πως δεν οδηγεί κάπου αυτό που κάνω(τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα) και αναρωτιέμαι.
KilliK Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) κοιτα οταν κανεις παλι κανα σερι και σπασει να κανεις λιγο rest απο το ranked ...και συνεχιζεις αλλη ωρα...θελει υπομονη και συγκεντρωση ...αμα εισαι εκνευρισμενος η κουρασμενος κανεις λαθη και το παραμικρο στοιχιζει .... και φυσικα και τυχη...πολυ τυχη... εγω εχω βαλει τον εξης κανονα: στις δυο απανωτες ηττες, αλλαζω deck. αν ξαναχασω παλι δυο φορες συνεχομενα, σταματαω να παιζω για μερικες ωρες. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2016 από KilliK 1
kostask91 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Εγω το δεκεμβρη κλεινω 2 χρονια και εχω σχεδον ολα τα χρησιμα legendary χωρις να εχω βαλει λεφτα. Να σου πω τι εκανα εγω. Επειδη οπως λες και συ δεν εβρισκα ισαξιο αντιπαλο, επαιζα αρενα που ολοι εχουν random deck ανεξαρτητα τη συλογη τους. Η αληθεια ειναι οτι στην αρχη μεχρι να μαθεις, θα πηγαινουν λιγο χαμενα τα 50 gold ( 150 κοστιζει η αρενα και εχει παντα 1 pack, το οποιο κανει 100 αν το παρεις απο το shop. αν κανεις μεχρι 3 νικες παιρνεις 50 gold περιπου μαζι με το pack συνηθως, αρα απο 3 νικες και πανω εισαι κερδισμενος ). Θα συμβουλευεσαι και το heartharena, θα σε βοηθαει στην επιλογη των καρτων και σιγα σιγα θα μαθεις. Ολα αυτα αν σου αρεσει η αρενα, σου λεω τι εκανα εγω. Επισης με το tavern brawl καθε βδομαδα παιρνεις ενα pack classic. Οταν μαζεψεις τα πρωτα dust θα κοιταξεις να φτιαξεις neutral legendary, για να μπαινουν σε ολα τα classes. Απο heroes κοιταξε να επικεντρωθεις σε εναν στην αρχη, γιατι αν πας να "φτιαξεις" πολλους, θα αργησεις παααρα πολυ μεχρι να εχεις ενα αξιοπρεπες deck. Εγω επειδη μου αρεσε ο warlock το πρωτο μου legedary ηταν ο jaraxus. Οποτε εκατσα και εκανα εναν πολυ δυνατο (για τα τοτε δεδομενα) warlock για να μπορω να παιζω ranked και casual, και μετα σιγα σιγα επικεντρωθηκα και στα αλλα classes. Τελος αν θες να γλιτωσεις απο το "ατελειωτο" grid για να αγορασεις τα adventures με gold, μπορεις να αγορασεις οποια σε ενδιαφερουν με ευρω :Ρ Ελπιζω να βοηθησα. 3
EddieObscurant Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχω γνωστούς που παίζουν και αυτοί καιρό και έχουν και αυτοί σχεδόν τα πάντα.Αλλά κανείς δεν μπορεί να μου εξηγήσει πως.. Απλά βλέπω πως δεν οδηγεί κάπου αυτό που κάνω(τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα) και αναρωτιέμαι. Παιζω κανα εξάμηνο και περιπου τοσο χρονο θες για να μαζεψεις gold για τα adventure και να χεις σχεδον ολες τις common και το 80% απο τις rare με καμια ωρα την ημερα. Εγω τα quest εκανα μονο καθημερινα και το ΣΚ μπορει να αφιερωνα κανα 3ωρο παραπανω. Για πιο γρηγορα ή θα πρεπει να αφιερωσεις πολυ περισσοτερες ωρες (να παιρνεις καθημερινα τα 100 gold απο τις 3 νικες) ή χρημα ή να εισαι πολυ τυχερος και να βρισκειςepic/legendaries στα πακετα. Ουτε Sylvannas εχω , ουτε Ragnaros αλλά μπορεις να ζήσεις και χωρις αυτους Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2016 από EddieObscurant 2
ultralisk Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 αν θες σχετικά γρήγορα κάποια ικανοποιητική συλλογή τότε αρένα ή ευρώ με quest και farming ζήσε Μάη μου...
Ghost007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) συμφωνω με κωστα για το θεμα της αρενας αλλα να προσθεσω κατι.. καταρχας δεν χανεις 50 gold γιατι στην χειροτερη αν δεν κανεις νικη θα σου δωσει 1 πακετο και 25 gold ...η μερικες φορες 25 dust.. απο μια νικη και πανω εχεις πιθανοτητες να παρεις 2 πακετα η ενα και μια καρτα κλπ ... εγω εχω παιξει αρκετες φορες αρενα γιατι ειχα ενα 2ο acc.. και αφου μαθεις αρκετα συνηθως κανεις 3-4 νικες σχετικα ευκολα... εκει το καλυτερο reward που μου εχει τυχη ηταν 2 πακετα και 80 gold ... απο εκει και περα ομως αν δεν εχεις σκοπο να παρεις adventure με ευρω τοτε ισως θα πρεπει να κανεις αρκετη υπομονη στην αρχη και να μαζεψεις χρυσο για να τα αγορασεις...μπορεις να περνεις 1 καθε βδομαδα περιπου... επισης δεν ξερω αν εχεις κανει ολα τα αρχικα "secret quest" που δινουν καποια εχτρα gold κλπ ... http://www.hearthpwn.com/forums/hearthstone-general/general-discussion/1088-list-of-achievements-and-daily-quests-in α...εγω ως τωρα ας πουμε εχω παρει τα πρωτα 2 wing απο το blackrock και το 1ο wing απο το karazhan .. και εχω χαλασει και αλλα 1500 gold σε αρενα με τα οποια θα μπορουσα να ειχα αγορασει αλλα 2 wings ... αλλα προτιμησα να παιξω και αρενα για να εχω καποιες καρτες να μπορω να κανω παιχνιδι οσο γινεται... αλλα πλεον δε χαλαω περνω μονο adventures... προς το παρον.... και παιζω επισης κανα 2 μηνες περιπου... επισης κατι τελευταιο ...τα daily quest μπορεις να τα αλλαζεις μια φορα την μερα... οποτε οταν ειναι κατι με μικρο reward 40-50 gold π.χ αλλαξε το μηπως σου βγαλει κατι καλυτερο.. αν παλι σου βγαλει μικρο...μην το κανεις..κρατησε το για την επομενη μερα... και ξανα αλλαξε το παλι αυριο... και παει λεγοντας... μπορεις να εχεις μεχρι 3 quest ομως οποτε αν γεμισεις υποχρεωτικα θα κανεις ενα απο αυτα ωστε να παρεις καινουργιο την επομενη μερα... Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2016 από Ghost007 2
Chocobo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Ελπιζω να βοηθησα. Φυσικά και βοήθησες ευχαριστώ τις πληροφορίες και το χρόνο σου επισης κατι τελευταιο ...τα daily quest μπορεις να τα αλλαζεις μια φορα την μερα... οποτε οταν ειναι κατι με μικρο reward 40-50 gold π.χ αλλαξε το μηπως σου βγαλει κατι καλυτερο.. αν παλι σου βγαλει μικρο...μην το κανεις..κρατησε το για την επομενη μερα... και ξανα αλλαξε το παλι αυριο... και παει λεγοντας... μπορεις να εχεις μεχρι 3 quest ομως οποτε αν γεμισεις υποχρεωτικα θα κανεις ενα απο αυτα ωστε να παρεις καινουργιο την επομενη μερα... Δεν το ήξερα αυτό.Νόμιζα μία φορά γενικά μπορείς να αλλάξεις το quest.Ωραία να σαι καλά Ghost θα στοχεύω για τα 60-80 gold quest Ευχαριστώ και τα άλλα παιδιά έτσι που ασχολήθηκαν Σε αυτό όμως θα διαφωνήσω ''Ουτε Sylvannas εχω , ουτε Ragnaros αλλά μπορεις να ζήσεις και χωρις αυτους'' Φυσικά και μπορείς να ζήσεις,αλλά θα έχεισ τρομερό disadvantage στο late game. Εδώ έχω χάσει μια ντουζίνα φορές επειδή ο άλλος κατευάζει 3ο 4ο Barnes και φέρνει 1/1 ragnaros ή malygos και απλά δεν τυχένει να έχω κάτι να σκάει damage. Kαι γενικά με οποιοδήποτε άλλο deck πέραν mage/shaman polymorph/hex δηλαδή όταν φτάνει το παιχνίδι σε επίπεδα 7+ μάνα το χάνω γιατι κάθε γύρο ξεκινάνε τα γομάρια,θές sylvanna , ragnaros , ysera , alexsrasza , (o reno ο καρκίνος που ακόμα και όταν έχω τον άλλο σε λίγο life τη γλυτώνει) , N'Zoth , Yogg Saron , Tirion κλπ κλπ που κάνουν τεράστια διαφορά. Eναι κάρτες που πέραν του ότι όταν κατεύουν θα κάνουν καλό effect μετά θα θές και 1-2 κάρτες να τισ βγάλεις.Τεράστιο value. Eλάχιστα παιχνίδια έχω νικήσεις όπου ο άλλος είχε καλά legendary και αυτό ή επειδή έσκαγα damage πολύ γρήγορα επειδή είχαν κακό τράβηγμα. Ή επειδή μου είχε κάτσει άσχημα priest και είχα τραβήξει 5-6 κάρτες παραπάνω και είχε έλεγχο στο πεδίο και έναν C'thun χέρι με 20+. Mέχρι ένα rank πάντως ναι άνετα τη βγάζεις με face hunter , ή το shaman που αρκεί να έχεις μερικά adventures είναι κομπλέ. 1
Balantakos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Εγω αγορασα karazhan με χρηματα, και με βοηθησαν καποιες καρτες αρκετα να φτασω ρανκ 16. Τελος του μηνα θα αγορασω και LoE (Reno - Finley κλπ). Και λιγο αργοτερα θα παρω και BRM. 1
Tmark Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Albilosha γράψε και battletag να τα πούμε και in-game.
Ghost007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 θελει υπομονη το θεμα albilosha ...λογικο ειναι να εχουν σαφως ανωτερες καρτες το μεγαλυτερο ποσοστο...γιατι το παιχνιδι παει 3 χρονια περιπου τωρα και εμεις αρχισαμε τωρα.. αλλα σιγα σιγα και θα μαθεις να παιζεις καλυτερα και της καρτες κλπ και τι deck σου ταιριαζει καλυτερα...και λιγο απο εδω λιγο αποκει θα μαζεψεις και καλυτερες...με λιγο τυχη θα βρεις και τα legentary που θες..η αλλα τεσπα...εγω ειμαι 3-4 μερες τωρα που κρατιεμαι 17-18 ρανκ με priest...χωρις τπτ ιδιαιτερες καρτες...και χτες αν με πηγαινε λιγο στο σερι που ειχα κανει θα ειχα παει 15...αλλα που θα παει ... 1
Chocobo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Albilosha γράψε και battletag να τα πούμε και in-game Αlbi#22897 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις