Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μετά συγχαρήκαμε ο ένας τον άλλο που παίζουμε control decks και παίξαμε 2 friendly games. Το παρον το Hearthstone,να φτανεις σε σημειο να λες στον αλλο μπραβο επειδη παιζει control lol
privateer Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Αν τον πετυχαινε πιο πριν με το smorc deck δεν νομιζω να ελεγε τα ιδια Πολύ βαρετη meta οντως. Τα nerfs δεν εκαναν και τιποτα σπουδαιο στο να αλλαξει κατι. 1
george_o/c Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Αν τον πετυχαινε πιο πριν με το smorc deck δεν νομιζω να ελεγε τα ιδια Πολύ βαρετη meta οντως. Τα nerfs δεν εκαναν και τιποτα σπουδαιο στο να αλλαξει κατι. Ε αυτό ήταν για το fast climb, αφού δεν έχανε game λέμε Μετά έβγαλα το άκτι μου με τον priest στο aggro
Tmark Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 https://tempostorm.com/hearthstone/meta-snapshot/standard/2016-10-10 Shamanstone: Heroes of Totemcraft
XMorsX Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Το anyfin ειναι για καθε murloc που εχει πεθανει στο game. Οχι μονο για τα δικα σου. Οποτε μονο το anyfin χρειαζοταν να "κλεψει", την υπολοιπη δουλεια την εκανε ο αντιπαλος Ο μονος τροπος να κερδισει priest το match-up. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2016 από XMorsX 1
devil-ji Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Αν τον πετυχαινε πιο πριν με το smorc deck δεν νομιζω να ελεγε τα ιδια Πολύ βαρετη meta οντως. Τα nerfs δεν εκαναν και τιποτα σπουδαιο στο να αλλαξει κατι. Τι ωραια ηταν τις 2 μερες μετα τα nerf. Εβλεπες μονο control σχεδον. Μετα ξαναρχισε το shamanhunterstone BrokeBack
privateer Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 rank 5 με Mid Shaman μιας και ηθελα κατι γρηγορο γιατι σε λιγο ξεκιναει το εξαμηνο Τελικα δεν ηταν τοσο γρηγορο λογο shamanstone Δυνατο deck παντως. Σιγουρα το καλυτερο deck αλλα θα φας και πολλα Mirror matches οποτε το rng θα παιξει το ρολο του όπως και το ποσο καλος εισαι με αυτό το deck. 21% απο τα match μου ηταν εναντιον shaman και ολοι το ιδιο deck. Με βαση τα stats Παιξτε rogue 3
Ghost007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 εγω χτες εκανα καποιες αλλαγες στο deck εχω κανει συνδυασμο καρτες cthun και οι υπολοιπες που κλεβουν... και το παλεψα αρκετα ... ειμουν 18 ρανκ για κανα δυο ωρες κοντα μια νικη μια ηττα...καταφερα μετα πηγα μεχρι 17 και 3 αστερια και πεφτω σε paladin... τον κατεβασα 3 φορες στο αμην και healare φουλ σχεδον ...και την τελευταια τον αφηνω με 5 ενεργεια και εχω κατω cthun 15-15 + 3 μινιον γερα... και μου χωνει αυτο που τα κανει ολα 1 ενεργεια και destroy μετα και στην επομενη χωνει ολα τα deathrattle που ψοφησαν στο game :/ .... ε το παλεψα καμποσο και μετα πανω κατω και εγκατελειψα στα 18 και 3 αστερια...και βλεπουμε.. παντως πιστευω ειναι καλος συνδυασμος απλα μου λειπουν ακομα καποιες καρτες .....
alan2 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Το anyfin ειναι για καθε murloc που εχει πεθανει στο game. Οχι μονο για τα δικα σου. Οποτε μονο το anyfin χρειαζοταν να "κλεψει", την υπολοιπη δουλεια την εκανε ο αντιπαλος Ε αυτά είναι 1
Tmark Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 http://www.gosugamers.net/hearthstone/features/41666-eternally-evergreen-the-broken-promises-of-standard "I see the recent nerfs as a forfeit for the Standard system. It is a forfeit of the idea that the meta can progress healthy purely off the back of new releases of Hearthstone expansions."
kostask91 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Zoo στην αρενα. Μολις τωρα: Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2016 από kostask91 3
Ghost007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 9 στα 10 παιχνιδια με warlock τα εχω χασει ακριβως με τον ιδιο τροπο..και με το ιδιο deck... και συνηθως μου τους βγαζει πανω που εχω κανει σερι νικες ....γρρρρρ.....
Fulgore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 9 στα 10 παιχνιδια με warlock τα εχω χασει ακριβως με τον ιδιο τροπο..και με το ιδιο deck... και συνηθως μου τους βγαζει πανω που εχω κανει σερι νικες ....γρρρρρ..... Φιλικη συμβουλη για να μην ξενερωσεις τσαμπα με το παιχνιδι. Προτιμησε να παιζεις ranked απο τις 18-20του μηνα και μετα και αποφυγε να παιζεις στις αρχες και τελη του μηνα γιατι τοτε θα πετυχεις ολα τα χαζο face/aggro decks. 2
Balantakos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ενας κωλο freeze mage μου χαλασε το σερι για rank 15. RAGE οποτε παω ρανκ 16 , ολα πανε στραβα 1
Ghost007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Φιλικη συμβουλη για να μην ξενερωσεις τσαμπα με το παιχνιδι. Προτιμησε να παιζεις ranked απο τις 18-20του μηνα και μετα και αποφυγε να παιζεις στις αρχες και τελη του μηνα γιατι τοτε θα πετυχεις ολα τα χαζο face/aggro decks. οχι νταξ με το deck που εχω κανει τωρα καπως το παλευω ....παιζω συνεχεια ρανκ γιατι ποτε δε ξερεις ποτε θα σου κατσει κανα καλο σερι...και οσο παω δε πειραζει...απλα με το συγκεκριμενο deck εχω μεγαλο θεμα με τους warlock...γιατι βγαζουν συνεχεια αυτα τα μικρα με το τσουβαλι και δε προλαβαινω να κανω τπτ...και οταν φτανουμε στο 5 μανα που ηδη ειμαι για ψοφο δλδ και το μονο που με σωζει ειναι το holy nova ειναι πλεον αργα γιατι κανουν και το taunt που δινει +1+1 και μενουν παλι μινιον κατω..... παντως σχετικα με πριν παω καλυτερα σιγουρα γιατι της τελευταιες 2-3 μερες κρατιεμαι διαρκως 18-17 ρανκ ... συνηθως ειμαι μια νικη μια ηττα αναλογα τι θα μου τυχει.. σημερα πηρα και το πρωτο wing του καραζαν ... σε καμια βδομαδα θα παρω και το επομενο ... και πιστευω θα με βοηθησει αρκετα ο onyx bishop.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις