ntTriantafillos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Να κ ένα πρωτότυπο: N Zoth OTK Reno Dragon warlock http://themoment.tv/playlist/3879 ντεκ https://pbs.twimg.com/media/Ct-Oha7W8AA4oKs.jpg είναι μια απλή παραλλαγή του κλασικού combo lock με την διαφορά ότι έχει δράκους και nzoth. Το θεωρώ πιο αδύναμο από το combolock γιατί δεν έχει ragnaros, silence, λιγότερο heal (cult apothecary) αλλά και mountain giant που το θεωρώ δυνατό midrange body 1
Balantakos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αγορασα Karazhan, τωρα κανω τα class challenge, Τελος του μηνα παω για LoE...εχω προγραμμα Rank 16 , 3 αστερια, the dream. (πρωτη φορα) Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2016 από Balantakos 5
george_o/c Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Νομίζω το πιο εύκολο rank 5 εδώ και μήνες, σφαίρα πήγε ο aggro warrior. Έπαιξα καμιά 10αριά games και με ένα miracle druid που έφτιαξα, αλλά νταξ'. Συνολικά έχασα 11 παιχνίδια με τον warrior από rank 13 μέχρι rank 5. Ορισμένα games ήταν close calls, έμενα με 1 HP, ή έπρεπε να κάνω topdeck το mortal strike. Το game που μου έμεινε ήταν ένα ενατίον zoo, στο οποίο επίτηδες δεν έκανα heropower για να με ρίξει κάτω από 12 HP και να κάνει 6 dmg το mortal strike. Και πάλι όμως μου έλειπε 1 dmg, και έκανα topdeck το upgrade hahah Συνολικά είχα 9 mana και το 5άρι weapon equipped. Του έκανα μαζεμένα 20dmg, 5 από το weapon, 8 από δύο heroic strike, 1 από το upgrade και 6 από το mortal strike Fun & interactive με λίγα λόγια. 2
Balantakos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Ειναι 26 καρτες στην φωτογραφια? η ειμαι τυφλος?
XMorsX Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Ειναι 26 καρτες στην φωτογραφια? η ειμαι τυφλος? Eχει αλλες 4 κατω απο το convert to wild. Oι δυο καρτες ειναι σιγουρα n'zoth first mate. Oριστε αλλο ενα παραδειγμα aggro warrior. http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/muzzys-legend-aggro-pirate-warrior-august-2016-season-29/
george_o/c Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Ειναι 26 καρτες στην φωτογραφια? η ειμαι τυφλος? Ωχ sorry δεν ξέρω πως το πάτησα αυτό με το convert to wild 1
alan2 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 To miracle rogue του Cursed http://themoment.tv/playlist/3897/
george_o/c Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Μόλις τώρα... Το Anyfin ήρθε από thoughtsteal στον 3ο γύρο 4
Ghost007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μόλις τώρα... Το Anyfin ήρθε από thoughtsteal στον 3ο γύρο μολις μου εκατσε ιδια φαση ακριβως αλλα δεν τα υπολογισα καλα και την πατησα...αντι να τα βγαλω κατω τα murloc περιμενα την επομενη αφου του τα ειχα κανει destroy αλλα ειχε παλι και τα ξαναεβγαλε .....γρρρρ...... 1
Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μόλις τώρα... Το Anyfin ήρθε από thoughtsteal στον 3ο γύρο Το bm που ακριβως κολλαγε?
Tmark Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δεν είναι bm, φαντάζομαι του λέει ότι ήταν λάθος που έπαιξε Anyfin o Paladin καθώς είχε 2ο ο ίδιος.
Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δεν είναι bm, φαντάζομαι του λέει ότι ήταν λάθος που έπαιξε Anyfin o Paladin καθώς είχε 2ο ο ίδιος. Και και ο αντιπαλος θα μυρισει τα νυχια του οτι απο τις καρτες που του εκλεψε στον 3ο γυρο κιολας θα ηταν το anyfin...Κοροιδευομαστε τωρα?...
george_o/c Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Και και ο αντιπαλος θα μυρισει τα νυχια του οτι απο τις καρτες που του εκλεψε στον 3ο γυρο κιολας θα ηταν το anyfin...Κοροιδευομαστε τωρα?... Μου είπε Well Played αυτός πριν παίξω το Anyfin, και του είπα ένα Oops. Δεν το έκανα για να τον κατατροπώσω ξέρω 'γω ψυχολογικά, απλά κολλούσε διότι είχε "προεξοφλήσει" το παιχνίδι. Με έκανε add μετά, μιλήσαμε και μου είπε ότι παρακολουθούσε την κάρτα αυτή όλο το game και ήταν σίγουρος ότι είναι Anyfin Μετά συγχαρήκαμε ο ένας τον άλλο που παίζουμε control decks και παίξαμε 2 friendly games. Καλό κοπέλι By the way, συνέβει ξανά μόλις 4
kostask91 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Το anyfin ειναι για καθε murloc που εχει πεθανει στο game. Οχι μονο για τα δικα σου. Οποτε μονο το anyfin χρειαζοταν να "κλεψει", την υπολοιπη δουλεια την εκανε ο αντιπαλος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις