george_o/c Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Πάλι καλά που δεν σου απάντησε: OMG ΚΑΙ ΤΡΙΑ LOL Το LOL δεν μου το είπε εκείνη ρει, εγώ το πρόσθεσα. Απλά είχε σαστήσει που μπήκα σε τέτοιο κόπο για ένα παιχνίδι Θάνο το είδα και το άλλο, που έστειλε στη Blizzard το βιβλίο που αγόρασε και από κάτω πρώτο comment είναι ένα που λέει ότι πάλι καλά που το έστειλες σε αυτούς το linguistics, μπας και βελτιώσουν την επικοινωνία τους με το player base 1
ntTriantafillos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Το παιχνιδι εχει καταντησει τεραστια αηδια, και δε βλεπω με κανενα expansion η adventure να φτιαχνει. Χαρα στην υπομονη οσων δεν παιζουν shaman και hunter και κατεβαινουν στο ladder. Ειδικα και τωρα που χαλασε η αρενα για μενα αρχιζει να μην εχει και πολυ ενδιαφερον το παιχνιδι, και σκεφτομαι να το πουλησω, να βγαλω και κατι απο τα 2 χρονια που καιγομαι :Ρ Εχετε ιδεα που πωλουνται accounts hearthstone ωστε να κοστολογησω καπως το δικο μου ? Μονο το ebay ειδα. Καταρχάς γιατί "χάλασε" η αρένα? αν όπως είπες καίγεσαι εδώ και 2 χρόνια θα μπορούσες να δεις ότι το meta έχει ήδη αρχίζει να αλλάζει. Μειώθηκαν οι hunter και αυξήθηκαν οι warriors με αποτέλεσμα το tempo mage αλλά και το mid-shaman να μην είναι τόσο αποτελεσματικά για climb. Είμαι σχεδόν σίγουρος πως τον επόμενο καιρό θα επιστρέψουν για τα καλά oi warlocks και οι druids. Δεν σας καταλαβαίνω όλους όσους λέτε ότι το παιχνίδι κατάντησε αηδία ενώ γίνονται διορθώσεις για να γίνει πιο balanced
Lautrec Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Ειδικα και τωρα που χαλασε η αρενα για μενα αρχιζει να μην εχει και πολυ ενδιαφερον το παιχνιδι, και σκεφτομαι να το πουλησω, να βγαλω και κατι απο τα 2 χρονια που καιγομαι :Ρ Τι εννοείς "τώρα που χαλασε"? Πρόσφατα αφαίρεσαν ένα κάρο κάρτες για να δυναμώσουν ορισμένες κλάσεις.
kostask91 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Καταρχάς γιατί "χάλασε" η αρένα? αν όπως είπες καίγεσαι εδώ και 2 χρόνια θα μπορούσες να δεις ότι το meta έχει ήδη αρχίζει να αλλάζει. Μειώθηκαν οι hunter και αυξήθηκαν οι warriors με αποτέλεσμα το tempo mage αλλά και το mid-shaman να μην είναι τόσο αποτελεσματικά για climb. Είμαι σχεδόν σίγουρος πως τον επόμενο καιρό θα επιστρέψουν για τα καλά oi warlocks και οι druids. Δεν σας καταλαβαίνω όλους όσους λέτε ότι το παιχνίδι κατάντησε αηδία ενώ γίνονται διορθώσεις για να γίνει πιο balanced Κοιτα. Το παραπονο μου ειναι γενικο, οι shaman-hunter που ειπα, ειναι αυτοι που κυριαρχουσαν σε πληθος μεχρι αυτη τη στιγμη. Εγω θελω να παιζω ενδιαφεροντα games, αντιμετωπος με διαφορετικα decks, και οχι συνεχεια με τα 5-6 που κυκλοφορουν. Οταν βλεπεις ατομα νεα στο παιχνιδι, να ψαχνουν ετοιμα decks για να κατεβουν γρηγορα στο ranked χωρις καν να πειραματιστουν λιγο, λογικο ειναι να καταντησει ετσι. Πλεον οποιον πετυχαινω που παιζει δικο του ενδιαφερον deck τον κανω add. (Παρεμπιπτοντως αν υπαρχει κανας τετοιος ας με κανει add να παιξουμε κανα game Tsoutsouni#2855) Καταλαβαινεις οτι το προβλημα μου δεν ειναι το balanced, αλλα το οτι ειτε ranked παιξω, ειτε casual οι αντιπαλοι ειναι ιδιοι (με μερικες εξαιρεσεις που και που στο casual). Δε θα ηταν χιλιες φορες πιο ωραιο αν δεν ακολουθουσαν ολοι κατα βημα τους streamers και τα ετοιμα deck? Οποιος πηγαινε legend θα το αξιζε και για τα skills του στο παιχνιδι, και για τη δημιουργικοτητα του για το σωστα δομημενο deck του. ( ξερω οτι αυτο δε παιζει να γινει, απλα το γραφω με αφορμη το σχολιο σου ) Τι εννοείς "τώρα που χαλασε"? Πρόσφατα αφαίρεσαν ένα κάρο κάρτες για να δυναμώσουν ορισμένες κλάσεις. Οσον αφορα την αρενα. Προσωπικα παιζω μονο αρενα, ranked ελαχιστα πλεον, ισα ισα να κανω τα quest. Τωρα που χαλασε εννοω το τελευταιο 4μηνο, δηλαδη απο την προσθηκη του old gods και μετα. Δεν εχω ιδεα τι συμβαινει στην αρενα, αλλα ειναι εμφανες οτι κατι συμβαινει. Ο παραγοντας random μαλλον παιζει πολυ μεγαλο ρολο και στην αρενα, αφου βλεπω ατομα με πολλα missplays, να μην ξερουν να κανουν καν καλα trades και να με κερδιζουν λογω τυχης. Επιπλεον μπορει να αφαιρεθηκαν οπως λες ενα καρο καρτες, αλλα αν περασεις τις 6-7 νικες mage υπαρχει στην πλειοψηφια. Και μη το παρετε ως "τσουξιμο" επειδη χανω , δεν με νοιαζει να χασω, αλλα ο τροπος που χανω :Ρ Εχω απειρα παραδειγματα, απο ολες μου τις αρενες. Χθεσινο παραδειγμα. Στα 9 μανα mage παιζει alexstraza και στα 10 , 2 fireball και 1 frostbolt. ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ!! Θα μου πειτε, ενταξει πετυχες εναν κωλο, δε γινεται ομως συνεχεια να τυχαινω με κωλους. Οσοι παιζατε αρενα και πριν το old gods, εχετε παρατηρησει αυτο που λεω ή ειναι ιδεα μου ολο αυτο ? 1
KilliK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 δεν με νοιαζει να χασω, αλλα ο τροπος που χανω :Ρ ακριβως. αυτο ειναι το προβλημα μου. δεν με ενδιαφερει αν χανω, αλλα με ενοχλει οταν χανω απο σπασμενα decks/RNG που ειναι συνηθως με το μερος του αντιπαλου. εχτες με μαγους, παλι ολοι ειχανε combo mana wyrm/apprentice/mirror image/arcane blast στους 2 πρωτους γυρους. ολοι. ε θα περιμενε κανεις με τοσο randomness, τουλαχιστον ενα wyrm να τους επεφτε μετα τον 5ο γυρο. nope. πρωτο γυρο wyrm. το ιδιο με zoolock, 2 πρωτοι γυροι, flame imp/voidwalker. ειμαι πεπεισμενος οτι ο rng αλγοριθμος δεν ειναι τοσο random, πρεπει να εχει μια "ταση" να ικανοποιει το mana curve των decks. και αυτο ωφελει πολυ τα decks που η καμπυλη τους ειναι μετατοπισμενη προς το χαμηλο mana range, οπως τempo mage,zoolock,spellshaman. 2
Fulgore Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Κοιτα. Το παραπονο μου ειναι γενικο, οι shaman-hunter που ειπα, ειναι αυτοι που κυριαρχουσαν σε πληθος μεχρι αυτη τη στιγμη. Εγω θελω να παιζω ενδιαφεροντα games, αντιμετωπος με διαφορετικα decks, και οχι συνεχεια με τα 5-6 που κυκλοφορουν. Οταν βλεπεις ατομα νεα στο παιχνιδι, να ψαχνουν ετοιμα decks για να κατεβουν γρηγορα στο ranked χωρις καν να πειραματιστουν λιγο, λογικο ειναι να καταντησει ετσι. Πλεον οποιον πετυχαινω που παιζει δικο του ενδιαφερον deck τον κανω add. (Παρεμπιπτοντως αν υπαρχει κανας τετοιος ας με κανει add να παιξουμε κανα game Tsoutsouni#2855) Καταλαβαινεις οτι το προβλημα μου δεν ειναι το balanced, αλλα το οτι ειτε ranked παιξω, ειτε casual οι αντιπαλοι ειναι ιδιοι (με μερικες εξαιρεσεις που και που στο casual). Δε θα ηταν χιλιες φορες πιο ωραιο αν δεν ακολουθουσαν ολοι κατα βημα τους streamers και τα ετοιμα deck? Οποιος πηγαινε legend θα το αξιζε και για τα skills του στο παιχνιδι, και για τη δημιουργικοτητα του για το σωστα δομημενο deck του. ( ξερω οτι αυτο δε παιζει να γινει, απλα το γραφω με αφορμη το σχολιο σου ) Η θα μπορουσες φυσικα να μην το επαιρνες το παιχνιδι τοσο στα σοβαρα ή σαν κεντρικη ψυχαγωγια και να εμπαινες μια στο τοσο να εκανες τα daily(να σιγουρευες και το rank 20)και τελος. Αυτο απο οτι φενεται κανει αρκετος κοσμος,γιαυτο και στα πανω πανω ranks(μετα το reset)υπαρχουν ατομα που εχουν σχεδον ολες τις καρτες. 1
ntTriantafillos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Κοιτα. Το παραπονο μου ειναι γενικο, οι shaman-hunter που ειπα, ειναι αυτοι που κυριαρχουσαν σε πληθος μεχρι αυτη τη στιγμη. Εγω θελω να παιζω ενδιαφεροντα games, αντιμετωπος με διαφορετικα decks, και οχι συνεχεια με τα 5-6 που κυκλοφορουν. Οταν βλεπεις ατομα νεα στο παιχνιδι, να ψαχνουν ετοιμα decks για να κατεβουν γρηγορα στο ranked χωρις καν να πειραματιστουν λιγο, λογικο ειναι να καταντησει ετσι. Πλεον οποιον πετυχαινω που παιζει δικο του ενδιαφερον deck τον κανω add. (Παρεμπιπτοντως αν υπαρχει κανας τετοιος ας με κανει add να παιξουμε κανα game Tsoutsouni#2855) Καταλαβαινεις οτι το προβλημα μου δεν ειναι το balanced, αλλα το οτι ειτε ranked παιξω, ειτε casual οι αντιπαλοι ειναι ιδιοι (με μερικες εξαιρεσεις που και που στο casual). Δε θα ηταν χιλιες φορες πιο ωραιο αν δεν ακολουθουσαν ολοι κατα βημα τους streamers και τα ετοιμα deck? Οποιος πηγαινε legend θα το αξιζε και για τα skills του στο παιχνιδι, και για τη δημιουργικοτητα του για το σωστα δομημενο deck του. ( ξερω οτι αυτο δε παιζει να γινει, απλα το γραφω με αφορμη το σχολιο σου ) Οσον αφορα την αρενα. Προσωπικα παιζω μονο αρενα, ranked ελαχιστα πλεον, ισα ισα να κανω τα quest. Τωρα που χαλασε εννοω το τελευταιο 4μηνο, δηλαδη απο την προσθηκη του old gods και μετα. Δεν εχω ιδεα τι συμβαινει στην αρενα, αλλα ειναι εμφανες οτι κατι συμβαινει. Ο παραγοντας random μαλλον παιζει πολυ μεγαλο ρολο και στην αρενα, αφου βλεπω ατομα με πολλα missplays, να μην ξερουν να κανουν καν καλα trades και να με κερδιζουν λογω τυχης. Επιπλεον μπορει να αφαιρεθηκαν οπως λες ενα καρο καρτες, αλλα αν περασεις τις 6-7 νικες mage υπαρχει στην πλειοψηφια. Και μη το παρετε ως "τσουξιμο" επειδη χανω , δεν με νοιαζει να χασω, αλλα ο τροπος που χανω :Ρ Εχω απειρα παραδειγματα, απο ολες μου τις αρενες. Χθεσινο παραδειγμα. Στα 9 μανα mage παιζει alexstraza και στα 10 , 2 fireball και 1 frostbolt. ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ!! Θα μου πειτε, ενταξει πετυχες εναν κωλο, δε γινεται ομως συνεχεια να τυχαινω με κωλους. Οσοι παιζατε αρενα και πριν το old gods, εχετε παρατηρησει αυτο που λεω ή ειναι ιδεα μου ολο αυτο ? Δηλάδη έχεις παράπονα τώρα για τα 5-6-7 decks που βλέπεις και δεν είχες πριν το wotog? που έβλεπες ΜΟΝΟ combo Druid και secret paladin? Επίσης το λεγόμενο netdecking δεν είναι κακό. Και το επιχείρημα σου για ίδια decks δεν έχει βάση και δεν συνδέεται με το legend. Βλέπεις τα ίδια decks από το ρανκ 20 μέχρι το legend πράγμα το οποίο σημαίνει πως δεν έχουν όλοι οι παίχτες την αντίληψη και την κατανόηση του gameplay. Πάμε στην αρένα τώρα γιατί και εγώ παίζω κατα βάση μόνο αρένα. Με το wotog ανέβηκε ο ΜΟ κοντά στο 6.1. Μετά τα changes ομως έπεσε κοντά στο 5.5 όπως και στους περισσότερους παίχτες. Η αρένα δεν είναι μόνο values trades όπως ανέφερες αλλά πλήρη κατανόηση του archetype του deck σου και των winning condition σου. Σου μιλάει άτομο που πλέον μου παίζουν malzachear και δεν σχολιάζω καν. 1
Ghost007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 εγω παντως ο μονος τροπος που βρηκα προς το παρον να αντιμετωπιζω την ελλειψη καρτων μου ειναι να κλεβω απο τους αλλους χαχα ,,,, αν και παλι εχω μονο ενα shifting shade προσπαθω οσο γινεται να τον ριχνω πρωτο και να τον κανω resurrect ε εχω και ενα thoughtsteal και τα 2 τα mindvision ... και κλεβω οσο μπορω ...ειναι λιγο random μεν αλλα πολλες φορες με ξελασπωνουν αυτες οι καρτες που σηκωνω ... και εκτος αυτου βλεπω κατευθειαν με τι περιπου deck εχω να κανω... 2
Tmark Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Χτες μέχρι το rank 16 που πρόλαβα να παίξω, είχα αρκετά καλό win rate με το παρακάτω Miracle Rogue deck. Προσοχή, δεν είναι και το πιο εύκολο deck, ειδικά αν δεν σου κάτσει καλό hand. Μάλλον όλο τον μήνα θα παίξω αυτό το deck. Όποιος θέλει κάτι να ρωτήσει hit me. Έβγαλα Xaril - Dark Iron Skulker και έβαλα 2 Arcane Giants και έχω μεγαλύτερη επιτυχία. Δοκίμασα και Malygos variation με μέτρια αποτελέσματα δυστυχώς. Τα ως τώρα stats μου με το παραπάνω deck: Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2016 από Tmark 2
kostask91 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Εχεις δικιο σε αυτο. Και πλεον δεν το παιρνω και τοσο στα σοβαρα. Προσπαθω να το κοψω αφου με χαλαει :Ρ Καλα το οτι εκανα "παραπονα" για τωρα δε συνεπαγεται οτι μου αρεσε το πως ηταν τοτε επι combo druid και secretpala. Επισης σε αυτο που λες για την αντιληψη των παικτων, δικιο εχεις, αλλα και παλι οπως και να το κανουμε τα ιδια deck παιζουν, γιαυτο το λεω. Οσο για αρενα, εγω μιλαμε πριν τον μαιο, εκανα 12 ευκολα σχετικα, με καλο deck, και λεγοντας καλο δεν εννοω τουμπανο deck. Πλεον 12 κανω 1 φορα το μηνα (στατιστικα δε κραταω :Ρ ). Πλεον εχω deckαρες ωρες ωρες και μπορει να ληξουν και 3-3. Επιπλεον δεν ανεφερα πουθενα οτι η αρενα ειναι μονο value trades, ηταν ενα παραδειγμα για το ποσο επηρεαζει το random πλεον, ωστε ατομα που δεν ξερουν να κανουν καν trades να με κερδιζουν. Τελος το μονο που παρακολουθω σε streaming ειναι 2-3 streamers οταν παιζουν καμια αρενα, και ειναι και σε αυτους εμφανες οτι τους τελευταιους μηνες εχει πεσει κατα πολυ ο ΜΟ τους. Πριν το μαιο δεν εβλεπα ποτε τον kriparian να κανει 2-3.
ntTriantafillos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ο Kripparian είναι υπερεκτιμημένος και παίζει NA. Ο καλύτερος κατ'εμέ είναι ο shadybunny και μετά η hafu με τον ratsmah. To avg score του shady έπεσε από ~8 σε ~7.4 μετά τις αλλαγές. Γενικά νομίζω πως πλέον είναι πιο εύκολο το deck building. Αν ξεκινήσεις να κρατάς στατιστικά θα εντυπωσιαστείς από το πόσο δύσκολο είναι να πετύχεις avg score ~5.5 (κάτι το οποίο πολλοί το θεωρούν μικρό avg score).
alan2 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Έχει σχέση η αύξηση της δυσκολίας στην αρένα με την αύξηση της δυσκολίας στο ranked? Επίσης οποιος εκνευρίζεται απο την επαναληπτικοτητα των ντεκ ας παίξει wild. 1
devil-ji Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ο Kripparian είναι υπερεκτιμημένος και παίζει NA. Ο καλύτερος κατ'εμέ είναι ο shadybunny και μετά η hafu με τον ratsmah. To avg score του shady έπεσε από ~8 σε ~7.4 μετά τις αλλαγές. Γενικά νομίζω πως πλέον είναι πιο εύκολο το deck building. Αν ξεκινήσεις να κρατάς στατιστικά θα εντυπωσιαστείς από το πόσο δύσκολο είναι να πετύχεις avg score ~5.5 (κάτι το οποίο πολλοί το θεωρούν μικρό avg score). Χωρια που ο kripp επαιζα συνεχεια mage-pala-rogue ενω η hafu ειχε τετοιο average χωρις να αγγιζει mage (μπορει και rogue δε θυμαμαι ακριβως). Επισης να προσθεσω και merps (κυριως) και adwcta για καλους παικτες αρενα (για οποιον ενδιαφερει να μαθει). Εχει τρομερο ενδιαφερον οταν κανουν co-op οι παραπανω, σχετικα συχνα κιολας. Πολυ διαφορετικοι τροποι σκεψης (και συνηθως γινεται αυτο που θελει η hafu )
ntTriantafillos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Έχει σχέση η αύξηση της δυσκολίας στην αρένα με την αύξηση της δυσκολίας στο ranked? Επίσης οποιος εκνευρίζεται απο την επαναληπτικοτητα των ντεκ ας παίξει wild. Η αρένα δεν έγινε πιο δύσκολη, έγινε πιο προσιτή σε casual players. Χωρια που ο kripp επαιζα συνεχεια mage-pala-rogue ενω η hafu ειχε τετοιο average χωρις να αγγιζει mage (μπορει και rogue δε θυμαμαι ακριβως). Επισης να προσθεσω και merps (κυριως) και adwcta για καλους παικτες αρενα (για οποιον ενδιαφερει να μαθει). Εχει τρομερο ενδιαφερον οταν κανουν co-op οι παραπανω, σχετικα συχνα κιολας. Πολυ διαφορετικοι τροποι σκεψης (και συνηθως γινεται αυτο που θελει η hafu ) Προσωπικά δεν τους έχω στο ίδιο επίπεδο με όσους προανέφερα για διάφορους λόγους. Ωστόσο ναι, έχουν ενδιαφέρον τα co-op και κυρίως hafu-ratsmah, hafu-shady, shady-merps. Τελείως διαφορετικά playstyle (από deck archetype μέχρι in game plays).
alan2 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Να κ ένα πρωτότυπο: N Zoth OTK Reno Dragon warlock http://themoment.tv/playlist/3879 ντεκ https://pbs.twimg.com/media/Ct-Oha7W8AA4oKs.jpg
Προτεινόμενες αναρτήσεις