Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου θα παιξεις rogue :wub: σου προτεινω αυτο του dog.

Επαιζα 3-4 μηνες miracle (leeroy) και 2 malygos αλλα το συγκεκριμενο στεκεται καλυτερα τωρα.

Μετα απο 10 παιχνιδακια post-patch δεν εχω βρει ουτε εναν shaman :)

Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Δοκίμασε και το deck που ανέβασα, θα δεις ότι έχει ακόμα μεγαλύτερο success από του Dog, αν καταφέρεις να παίξεις έξυπνα με τους Questing Adventurers.

Malygos πλέον θεωρώ ότι έχει μείνει πίσω σαν deck, καθώς δεν έχεις board presence και σε πατάνε τα aggro - midrange decks μέχρι να ρίξεις τον δράκο.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι απέναντι στο shaman meta ο questing adventurer ήταν πιο κατάλληλος. Πλέον δεν είμαι σίγουρος πιο variation είναι έχει μεγαλύτερο win rate.

Δημοσ.

Ρωτα ποσο καιρο παιζουμε και μετα ξανασκεψου τι γραφεται.

Επισης να σου θυμησω οτι το Hearthstone ειναι 2.5χρονια παιχνιδι αρα λογικο να δεις να εχουν legendary και στο rank 20 στο οποιο στην ουσια βρισκονται απο το μηνιαιο reset που γινεται στο ladder.....

το ξερω μωρε αστειευομαι για το ξυλο που τρωμε dont worry...

ολο φτιαχνω ενα deck μπαπ μπαπ νικη νικη σερι παω κανα 18 πηγα και 17 ρανκ τον προηγουμενο μηνα... 

και πανω που λεω οοο.. ελα εχω φτιαξει το καλο το ντεκ ...μπαμ μπαμ ψοφος σερι αντε παλι 20 χαχαχα....

εχτες ιδικα ελεος ...ενω συνηθως παιζω με priest λεω κατσε να φτιαξω ενα κυνηγο...

βαζω εκει ολο μικρες dmg κλπ ...παω 19 και 3 αστερια...μετα παπαλα...δε ξαναειδα νικη ...

και επεφτα ολο σε priest και καναν ολο rez rez heal ...μεχρι που δε ειχα καρτα να παιξω :P

Δημοσ.

Το παιχνιδι εχει καταντησει τεραστια αηδια, και δε βλεπω με κανενα expansion η adventure να φτιαχνει. Χαρα στην υπομονη οσων δεν παιζουν shaman και hunter και κατεβαινουν στο ladder.

Ειδικα και τωρα που χαλασε η αρενα για μενα αρχιζει να μην εχει και πολυ ενδιαφερον το παιχνιδι, και σκεφτομαι να το πουλησω, να βγαλω και κατι απο τα 2 χρονια που καιγομαι :Ρ

Εχετε ιδεα που πωλουνται accounts hearthstone ωστε να κοστολογησω καπως το δικο μου ? Μονο το ebay ειδα.

• Like 2
Δημοσ.

βασικα για εμενα θα επρεπε να εχει και αλλες κατηγοριες παιχνιδιου...

π.χ μια για νεους παιχτες με καποια εχτρα ισως αλλα ακομα και χωρις αυτα εστω να παιζεις με ισοδυναμους παιχτες...

οκ παλι καποιοι θα ειναι τουμπανα απο την αρχη με donate  κλπ αλλα θα ειναι πολυ μικρο το ποσοστο σε σχεση με τωρα...

και επισης αλλο ενα νομιζω θα ηταν ωραιο να ειχε same class ... 

Δημοσ.

Το παιχνιδι εχει καταντησει τεραστια αηδια, και δε βλεπω με κανενα expansion η adventure να φτιαχνει. Χαρα στην υπομονη οσων δεν παιζουν shaman και hunter και κατεβαινουν στο ladder.

Ειδικα και τωρα που χαλασε η αρενα για μενα αρχιζει να μην εχει και πολυ ενδιαφερον το παιχνιδι, και σκεφτομαι να το πουλησω, να βγαλω και κατι απο τα 2 χρονια που καιγομαι :Ρ

Εχετε ιδεα που πωλουνται accounts hearthstone ωστε να κοστολογησω καπως το δικο μου ? Μονο το ebay ειδα.

Δεν μπορείς να πουλήσεις Hearthstone account, αναγκαστικά θα πουλήσεις όλο το Battle.net account σου με ότι αυτό συνεπάγεται.

Δημοσ.

Είχα χρησιμοποιήσει την χρεωστική Mastercard της Εθνικής για να πάρω Tyrande τη μέρα που βγήκε και όλα πήγαν καλά, με διεύθυνση της Blizzard και τηλέφωνο ένα τυχαίο 4774774777 που είχαν στα comments στο reddit thread. Κοροΐδευαν και καλά το 4 mana 7/7 του shaman haha :D

Anyway ήθελα να πληρώσω μέσω paypal κάτι που αγόρασα για την επιχείρηση σήμερα και δεν μου δεχόταν την κάρτα, ενώ παλιότερα την δεχόταν κανονικά. Μου έλεγε ότι είναι unable to verify. Είναι ο γνωστός τρόπος που κάνεις request money από ένα paypal account σου σε ένα mail, και πληρώνεις μετά σαν guest. Anyway μετά από 4-5 αποτυχημένες προσπάθειες, με πήραν τηλέφωνο από την Εθνική και με ρώτησαν για το ιστορικό των συναλλαγών μου. Λόγω του ότι χρησιμοποίησα άλλη διεύθυνση τότε για το amazon prime membership και μετά ακύρωσα το trial (όπως έλεγε το thread στο reddit), ήθελαν να επιβεβαιώσουν ότι χρησιμοποίησα εγώ την κάρτα και όχι κάποιος άλλος από τις ΗΠΑ. Τους εξήγησα ότι το έκανα για να πάρω κάτι για το hearthstone, γιατί εντάξει δεν είναι υποχρεωμένοι να τα ξέρουν όλα και μου την ξεμπλόκαραν :P

Σας το λέω να έχετε το νου σας μπας και. Πάντως είχε πλάκα γιατί της λέω της γυναίκας: Όχι δεν πρόκειται για λάθος, ένα skin ήθελα να πάρω για το hearthstone και έβαλα επίτηδες διεύθυνση Αμερικής λόγω του ότι τo amazon prime δεν υποστηρίζεται στη χώρα μας :D :D Κόλλησε λίγο και μου λέει, α ok, εφόσον ήσασταν εσείς δεν τρέχει πρόβλημα, απλά φοβηθήκαμε μήπως κάποιος από California προσπαθούσε να χρεώσει την κάρτα σας LOL

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...