alan2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Πιό μεγάλο νερφ για το shaman sto tuscar toy. τωρα χωρίς tuscar http://themoment.tv/playlist/3830
xavier Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 μεμονομενα παιχνιδια παντοτε θα χασεις λογω ατυχιας...ακομα θα υπαρχουν μερες που δεν θα σου παει τιποτα...απλα ενας καλος παιχτης με καλο ντεκ(με βαση το μετα) στη διαρκεια θα κανει περισσοτερες νικες απο οτι ηττες...
alan2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δεν ήξερα οτι υπάρχει δυνατότητα για replay Site: https://hsreplay.net/replay/xwBeDj7k9uE8AnKYWKugxB
Tmark Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Χτες μέχρι το rank 16 που πρόλαβα να παίξω, είχα αρκετά καλό win rate με το παρακάτω Miracle Rogue deck. Προσοχή, δεν είναι και το πιο εύκολο deck, ειδικά αν δεν σου κάτσει καλό hand. Μάλλον όλο τον μήνα θα παίξω αυτό το deck. Όποιος θέλει κάτι να ρωτήσει hit me. 2
alan2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Καλό αλλά δεν βαριέσαι να παίζεις όλο το μήνα με το ίδιο ντεκ?
Tmark Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Θα προσπαθήσω να το κρατήσω, έτσι μαθαίνεις πολύ καλά το deck και τα matchups. Μην νομίζεις ότι παίζω και πολύ, μια ώρα την ημέρα. Ίσως να δοκίμαζα και Malygos Rogue. 1
Ghost007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 αμα παραπονιεστε εσεις με αυτες της καρταρες πανω σας τι να πουμε και εμεις που παιζουμε κανα δυο μηνες τωρα με της ψευτοκαρτες.. και στα 20ρανκ το 70% τον παιχτων ειναι φουλ legentary και τα παντα ολα πανω τους πολυ ξυλο λεμε... ριχνο μεν...αλλα τρωω κιολας μπολικο!!! α και το χειροτερο ειναι οτι τους μισους απο αυτους τους αφηνω απο 1-ως 4 ενεργεια συνηθως και τρελενομαι !! 1
Balantakos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 αμα παραπονιεστε εσεις με αυτες της καρταρες πανω σας τι να πουμε και εμεις που παιζουμε κανα δυο μηνες τωρα με της ψευτοκαρτες.. και στα 20ρανκ το 70% τον παιχτων ειναι φουλ legentary και τα παντα ολα πανω τους πολυ ξυλο λεμε... ριχνο μεν...αλλα τρωω κιολας μπολικο!!! α και το χειροτερο ειναι οτι τους μισους απο αυτους τους αφηνω απο 1-ως 4 ενεργεια συνηθως και τρελενομαι !! Σε νιωθω, ιδια φαση ειμαι ακριβως και εγω! Τελος του μηνα θα παρω karazhan (και μπορει και LoE) μπας και φτιαξω κανα ντεκακι. 1
Tmark Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Σε νιωθω, ιδια φαση ειμαι ακριβως και εγω! Τελος του μηνα θα παρω karazhan (και μπορει και LoE) μπας και φτιαξω κανα ντεκακι. Θα έλεγα να μην πάρεις LoE, θα κανει rotate σε λίγους μήνες. 1
XMorsX Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Θα έλεγα να μην πάρεις LoE, θα κανει rotate σε λίγους μήνες. Aκομη και αν δε σε ενδιαφερει το wild, το dust που αποκτας σπαζοντας καθε καρτα του loe μολις κανει Rotate αξιζει την αγορα με χρηματα. Ισως οχι με gold ομως. 1
Balantakos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Θα έλεγα να μην πάρεις LoE, θα κανει rotate σε λίγους μήνες. γνωριζω για το rotate, αλλα δεν θα με χαλαγε να εχω τις καρτες. Aκομη και αν δε σε ενδιαφερει το wild, το dust που αποκτας σπαζοντας καθε καρτα του loe μολις κανει Rotate αξιζει την αγορα με χρηματα. Ισως οχι με gold ομως. Δεν ειμαι του στυλ ''σπαω καρτες'' προτιμω να τις κραταω..
Fulgore Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 τι να πουμε και εμεις που παιζουμε κανα δυο μηνες τωρα με της ψευτοκαρτες.. και στα 20ρανκ το 70% τον παιχτων ειναι φουλ legentary και τα παντα ολα πανω τους πολυ ξυλο λεμε... ριχνο μεν...αλλα τρωω κιολας μπολικο!!! α και το χειροτερο ειναι οτι τους μισους απο αυτους τους αφηνω απο 1-ως 4 ενεργεια συνηθως και τρελενομαι !! Ρωτα ποσο καιρο παιζουμε και μετα ξανασκεψου τι γραφεται. Επισης να σου θυμησω οτι το Hearthstone ειναι 2.5χρονια παιχνιδι αρα λογικο να δεις να εχουν legendary και στο rank 20 στο οποιο στην ουσια βρισκονται απο το μηνιαιο reset που γινεται στο ladder.....
devil-ji Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Θα προσπαθήσω να το κρατήσω, έτσι μαθαίνεις πολύ καλά το deck και τα matchups. Μην νομίζεις ότι παίζω και πολύ, μια ώρα την ημέρα. Ίσως να δοκίμαζα και Malygos Rogue. Αφου θα παιξεις rogue σου προτεινω αυτο του dog. Επαιζα 3-4 μηνες miracle (leeroy) και 2 malygos αλλα το συγκεκριμενο στεκεται καλυτερα τωρα. Μετα απο 10 παιχνιδακια post-patch δεν εχω βρει ουτε εναν shaman 1
alan2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Υπάρχει και superjj malygos Rogue Site: http://themoment.tv/playlist/3828/
Προτεινόμενες αναρτήσεις