Prospector8 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Kαλα παλια streamarε και WoW, ( αυτος μου εμαθε τα ΠΑΝΤΑ για τους Hunters) αλλα τον βλεπω σε καθε παιχνιδι που εχει τρελη απήχηση πχ Wow,Diablo3,Path of Exile,και ημουν σιγουρος οτι θα επαιζε και Hearthstone και δεν επαισα εξω. Ειναι η εννοια του No Lifer αλλα πραγματικα ειναι παρα πολυ καλος με οποιο παιχνιδι ασχοληθει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μόνο σ εμένα την σπάει το elitist jerk attitude του? Btw read this http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=432736 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 https://www.facebook.com/EnternityGR?hc_location=stream Κάντε tag δύο φίλους σας που έχουν κάνει like στη σελίδα και μπείτε στην κλήρωση για 3 κλειδιά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Σε λίγο θα δίνουμε και πίπα για ένα κλειδι 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TikoChef Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 ακομα να μας δωσει το κλειδι μας το γκεημ οβερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 ακομα να μας δωσει το κλειδι μας το γκεημ οβερ Περιμένει την 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grobath Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Ποσο έκανε να σας βάλει τα λεφτα στο acc απο το paypal; Έβαλα ενα 10αρι και δν μου το χει βαλει ακόμα στο balance αλλά ούτε φαίνεται στο history. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 περίπου 1 με 2 δευτερόλεπτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Γενικά μην μεταφέρεις λεφτά στο bnet ballance απλά βάλε κατευθείαν να τραβάει λεφτά από το paypal να τελειώνει το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilverVAR Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 http://www.eurogamer.net/articles/2013-10-21-hearthstone-heroes-of-warcraft-beta-key-giveaway 2600 keys 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 άντε ρε τα λαμόγια όλοι για να πάρουν sign up ντεμέκ δίνουν κλειδιά και στο τέλος ακυρώνουν τα μισά post και κάνουν ότι θέλουν. σαν το άλλο το ελληνικό site που κέρδισε ο admin του site Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μπήκα και εκεί. Δεν υπάρχει αυτό, έχω δώσει email και έχω κάνει like, follow, +1, registration σε κάθε απίθανο site και κλειδί ούτε για αστείο. Επίσης έχω χώσει και αδέρφια, ξαδέρφια στο παιχνίδι για μερικά κλειδιά και πάλι λος πούλος... Σκέφτομαι να φτιάξω νέο email, γιατί το παλιό έχει γίνει spam master... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nfeel Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Προβληματιστηκα στο quiz του eurogamer. Πολύ δύσκολο ερώτημα. Σαν να πήρα μέρος στα quiz του ant1.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Για αυτούς είναι εγγραφή και ένα κλίκ τουλάχιστον από κάθε χρήστη και αυτό μετράει. Τις gold cards τις σπάμε (disenchant) μιας και δεν έχουν καμία χρησιμότητα πέρα από τη μούρη? Επίσης κάρτες όπως Snake trap και Savannah Highmane περιλαμβάνονται στο βασικό deck του Hunter ή τις βρίσκουμε στα πακέτα που κερδίζουμε από Arena? (δεν λέω αγοράζουμε, γιατί δεν υπάρχει σάλιο ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 μου φαινεται θα το ξεκινησω και εγω. http://www.twitch.tv/itshafu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις