Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kαλα παλια streamarε και WoW, ( αυτος μου εμαθε τα ΠΑΝΤΑ για τους Hunters) αλλα τον βλεπω σε καθε παιχνιδι που εχει τρελη απήχηση πχ Wow,Diablo3,Path of Exile,και ημουν σιγουρος οτι θα επαιζε και Hearthstone και δεν επαισα εξω. Ειναι η εννοια του No Lifer αλλα πραγματικα ειναι παρα πολυ καλος με οποιο παιχνιδι ασχοληθει..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

άντε ρε τα λαμόγια όλοι για να πάρουν sign up ντεμέκ δίνουν κλειδιά και στο τέλος ακυρώνουν τα μισά post και κάνουν ότι θέλουν. σαν το άλλο το ελληνικό site που κέρδισε ο admin του site

Μπήκα και εκεί.

Δεν υπάρχει αυτό, έχω δώσει email και έχω κάνει like, follow, +1, registration σε κάθε απίθανο site και κλειδί ούτε για αστείο.

Επίσης έχω χώσει και αδέρφια, ξαδέρφια στο παιχνίδι για μερικά κλειδιά και πάλι λος πούλος...

Σκέφτομαι να φτιάξω νέο email, γιατί το παλιό έχει γίνει spam master...

Για αυτούς είναι εγγραφή και ένα κλίκ τουλάχιστον από κάθε χρήστη και αυτό μετράει.

Τις gold cards τις σπάμε (disenchant) μιας και δεν έχουν καμία χρησιμότητα πέρα από τη μούρη?

Επίσης κάρτες όπως Snake trap και Savannah Highmane περιλαμβάνονται στο βασικό deck του Hunter ή τις βρίσκουμε στα πακέτα που κερδίζουμε από Arena? (δεν λέω αγοράζουμε, γιατί δεν υπάρχει σάλιο :P )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...