Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εμενα δεν δουλευει το κολπο με το amazon prime. εβαλα την δικια μου πιστωτικη και την διευθυνση της blizzard με βαση τον οδηγο στο reddit, ενεργοποιησα το amazon prime, αλλα οταν παω να κανο Link το twitch με το amazon prime, μου βγαζει error. μια ζωη ο γκαντεμης.

Δημοσ.

ναι, το εχω συνδεσει. το amazon prime εχει ενεγορποιηει. η καρτα μου ειναι visa κανονικη με λεφτα μεσα. διευθυνση εβαλα αυτη της Blizzard. 

παω να κανω link twitch με amazon Και μου βγαζει αυτο το error.

Δημοσ.

εχεις κάνει καποια βηματα που ισως φαίνονται περιττά; όπως πχ να κάνεις verify την διεύθυνση και την κάρτα ουσιαστικά δεύτερή φορά σε ένα σημείο ενω τα ειχες δηλώσει εξαρχής; 

π.χ σou βγάζει στο Manage Your Content and Devices, Country Settings USA;

Δημοσ.

ok, τα καταφερα. επικοινωνησα με το support και λυθηκε το προβλημα μεσα σε ενα λεπτο. 

η πλακα ειναι μολις του ειπα Twitch Prime problem, μου απανταει αμεσως: απενεργοποιησα το geo location check, εισαι ετοιμος.  :-D

φανταζομαι οτι προσπαθει το συστημα να δει αν οντως ειμαι απο Αμερικη με βαση την IP. αλλα ηδη ειχα δοκιμασει να κανω το link και μεσω USA VPN με το Τunnelbear, και παλι μου βγαζε το error.

τεσπα, τελος καλο, ολα καλα. καθε φορα μας βγαζει την πιστη η Blizzard με αυτες τις προσφορες.

Δημοσ.

Μα δεν ειναι προσφορα για μας ομως το παραπανω. ΕΙναι προσφορα για τα ατομα που εχουν δικο τους Amazon.

σωπα.

Χαχαχα αυτο το νερφ τοσο αμεσα δεν εγινε τυχαια για να δουμε πως θα παει το meta τωρα!!

δεν προκειται να αλλαξει το meta. αρχες του χρονου θα συμβει αυτου, οταν φυγει ολη η προηγουμενη σαβουρα.

το νερφ εγινε λογω του επερχομενου τουρνουα στην Blizzcon τον αλλο μηνα. ετσι ειχανε κανει και περυσι με τον Patron Warrior.

πεσμου εσυ τωρα, πως να νικησω εδω; στο deck μου εχω 2 6αρια, 2 9αρiα και 1 8αρι. και καμια 10αρια minion απο 1 ως 4 mana. απο αυτα τα 10, βγηκε ενα 3αρι μονο. εκλεισα το παιχνιδι απο τα νευρα μου.

εχτες επαιζα μια ωρα. ηθελα 2 νικες για ενα quest. εχασα 10 φορες μεχρι να τις κανω. οι μισες φορερς απο σπασμενα decκs οπως zoolock. οι αλλες μισες απο κακο randomness: yogg-saron να κανει clear το board μου, να χιλαρει τον αντιπαλο απο 10 στο 30, και εμενα απο 30 να με ριχνει στο 10, να επιστρεφει στο hand του και να τον ξαναχρησιμοποιει. 2 rogues με τα buggles να τους δινουν COTW και Savanna Highmane. Nefarian να δινει στον Priest αλλα 2 wipes ακομη, ενω ηδη μου εχει κανει 4 φορες wipe. Freeze Mage combo με Emperor/frostobolt/ice lance και τα 4 secrets. 2 φορες Mages με την ιδια καμπυλη απο τον πρωτο γυρο: 2 mana wyrms, 2 apprentice, arcane blast,frostbolt/torch.

και εχεις τον καραγκιοζη τον Brode να μιλαει για το ποσο fun ειναι το randomness και γιατι ειναι μερος της gaming design φιλοσοφιας τους.

εχω κουραστει με αυτο το παιχνιδι, δεν με διασκεδαζει οπως παλιοτερα οταν ειχα πρωτοξεκινησει. δεν απαιτει σκιλλς, δεν απαιτει σκεψη, στρατηγικη. 90% απο τις καρτες που βγαζουν ειναι κυριολεκτικα αχρηστες. το meta δεν εχει αλλαξει καθολου τα τελευταια 3 χρονια. aggro και ΟΤΚ ειναι. εδω φτασαμε ο Control Warrior να ειναι τελειως αχρηστος. και να μην μιλησω για τον Priest. ο μονος τροπος να νικησεις ειναι αν εχεις τα counterts που χρειαζεσαι σε καθε γυρο. δεν εχει να κανει με βλακειες τυπου "πρεπει να σκεφτεσαι 5 γυρους μπροστα να νικησεις", που ξεστομιζουν οι "επαγγελματιες". το παιχνιδι δεν ειναι σκακι, δεν ειναι καν ποκερ το οποιο εχει το στοιχειο της τυχης. η ομαδα του Ben εχει καταστρεψει το παιχνιδι, σπασμενα decks, κακες καρτες, ανεξελεγκτο randomness, στασιμο playstyle, μηδεν διασκεδαση. και μετα βγαινουν οι devs να δικαιλογησουν τα αδικαιολογητα, με τις ηλθιες εξηγησεις τους, οπως γιναμε μαρτυρες με το Purify/Firelands φιασκο.

αν συνεχιστει ετσι το παιχνιδι, δεν θα εχει πολλα χρονια ζωης ακομη. επειδη δεν νομιζω να ειμαι ο μονος που αισθανεται ετσι για αυτη την κατασταση. αγαπαω το Hearthstone, αλλα ειλικρινα, υπο αυτες τις συνθηκες δεν μπορω να παιξω, δεν διασκεδαζω. επομενως δεν υπαρχει αφορμη να δαπαναω χρονο και χρημα σε αυτο το παιχνιδι, οταν εχω περισσοτερο fun με αλλα παιχνιδια οπως το Overwatch.

τεσπα, αρχες του χρονου το Hearthstone θα μπει στον επομενο κυκλο ανανεωσης του card pool. ελπιζω αυτο σε συνδυασμο με καποιες game mechanics αλλαγες, να βελτιωσει την κατασταση και να ξαναγινε το παιχνιδι διασκεδαστικο. αλλιως βλεπω τον Brode να ξαναγινεται delivery pizzas.

qlV7jup.jpg

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...