Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θελει vpn.. Χρησιμοποιηστε διευθυνση αμερικης και μια πιστωτικη μονο.. Περισσοτερα εδω: https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/55arcq/guide_to_get_tyrande_in_the_other_200_countries/ 

Υπαρχει τροπος για fake πιστωτικη (δειτε τα σχολια στο reddit post), εγω ετσι το εκανα, αλλα οταν προσπαθησα να το κανω 2η φορα, δεν επιασε.. Δυστυχως δεν εχω και χρονο να βοηθησω σε περιπτωση που θελησει καποιος βοηθεια :/ GL 

Mε κανονικη χρεωστική και διευθυνση της blizzard σε μενα δουλεψε κανονικα παντως. Thanks

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mε κανονικη χρεωστική και διευθυνση της blizzard σε μενα δουλεψε κανονικα παντως. Thanks

Και σε μενα αλλα να πω την αληθεια πολυ ΓΤΠ τακτικες τωρα τελευταια στο hearthstone. Στην ουσια ειναι μονο για τις χωρες που εχουν Amazon και ολες οι αλλες να μενουν στην  απεξω δεν το καταλαβαινω.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου πει περιπου ποτε θα βγει το καινουριο expansion?Γιατι θελω να κραφταρω control shaman και δεν ξερω αν αξιζει απο την αποψη του οτι οταν βγει το νεο expansion δεν θα εχω σχεδον καθολου dust εαν βγει προσεχως..

Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου πει περιπου ποτε θα βγει το καινουριο expansion?Γιατι θελω να κραφταρω control shaman και δεν ξερω αν αξιζει απο την αποψη του οτι οταν βγει το νεο expansion δεν θα εχω σχεδον καθολου dust εαν βγει προσεχως..

Δεν υπαρχει ρε μαστορα καμια επισημη ανακοινωση για αυτο.Να μυρισουμε τα νυχια μας και να πουμε τυχαια ημερομηνια?Αφου τωρα προσφατα βγηκε το νεο Adventure λες να βγει τοσο γρηγορα το expansion?

Δημοσ.

Περιπου αρχες-μεσα Δεκεμβριου, ειχε ενα post στο reddit με στατιστικα. οχι κατι επισημο βεβαια

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άλλοι λένε θα είναι adventure, άλλοι expansion

πάντως έως τώρα πάνε εναλλάξ οπότε μάλλον expansion θα ακολουθήσει

εκτός και αν σπάσει αυτή η αλυσίδα

έως τώρα γύρω στους 4 μήνες διαφορά έχουν μεταξύ τους

αλλού η διαφορά ήταν 5 και 5 προς 6 μήνες και αλλού 3

στους 4 μήνες από το καραζαν έχουμε μέσα δεκέμβρη

Επεξ/σία από KiriosD
Δημοσ.

Σχετικά με αυτό που λέει ο KiriosD

Φέτος είναι "year of the kraken"

Αν φέτος έχουμε νεο expansion, η ονομασία του επόμενου έτους θα οριστεί απο το adventure ή απο το επόμενο expansion? Η αλλάζει με το rotation? Έχει κάνει καμια διευκρίνηση η Blizzard?

Δημοσ.

Αν ισχυει οτι πρεπει να βαλεις κανονικη πιστωτικη γνωμη μου μακρια δεν ειναι να παιζουμε με αυτα για ενα code! 

Την πιστωτικη την καταχωρεις στον λογαριασμο σου στην αμαζον,

και μολις παρεις το σκιν μπορεις να τη διαγραψεις.

Δημοσ.

Αν ισχυει οτι πρεπει να βαλεις κανονικη πιστωτικη γνωμη μου μακρια δεν ειναι να παιζουμε με αυτα για ενα code! 

Και χρεωστικη περναει και το λεει μαλιστα και στο post οτι μολις παρεις τον κωδικο μετα μπορεις να τα διαγραψεις ολα(διευθυνση,καρτα κλπ).Δεν ειναι οτι αγοραζεις κατι και χρησιμοποιεις κατι του αλλου και εισαι παρανομος.

Πετυχα και ενα Ελληνα βιοπαλεστη στις αγγελιες που σκεφτηκε πως να βγαλει την τσαμπα καρτα στο κινητο του και πουλαει τον κωδικο απο την παραπανω ενεργεια 10ευρω....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...