Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα...

ρε παιδες επειδη εχω μπερδευτει λιγο...

ξεκινησα ενα new account με τι λογικη οτι χρημα μαζευω να ξεκλειδωνω τα adventure...

εκανα τα 2 πρωτα του blackrock και πλησιαζω για το τριτο...

στο αλλο account πεζω μονο αρενα με τα χρυσα...

το θεμα ειναι οτι σε αυτο με τα adventure οκ περνεις καποιες δυνατες καρτες αλλα εχω λιγες μονο απο αλλες ...

οποτε θελει υπομονη το θεμα...

ενω στο αλλο εχω φορτωσει πολυ καρτα απλα οχι legentary κλπ...

η ερωτηση ειναι ...καταρχας..ποιο απο τα δυο πιστευεται αξιζει να συνεχισω...?

και 2ον της καρτες απο τα adventures...μπορεις να της κραφταρεις η να της βρεις τυχαια σε καποιο πακετο ?

γιατι ειδα στο νετ οτι μπορεις...αλλα κοιταξα μεσα στο βιβλιο και δε της βρισκω...

τουλαχιστον της legentary της αλλες οκ...

Καταρχην μεγαλη μαλακια να παιζεις 2 accounts. Οι μισες καρτες εκει και οι αλλες μισες στο αλλο; duh. Εστιασε σε ενα account.

• Like 2
  • Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλημερα...

ρε παιδες επειδη εχω μπερδευτει λιγο...

ξεκινησα ενα new account με τι λογικη οτι χρημα μαζευω να ξεκλειδωνω τα adventure...

εκανα τα 2 πρωτα του blackrock και πλησιαζω για το τριτο...

στο αλλο account πεζω μονο αρενα με τα χρυσα...

το θεμα ειναι οτι σε αυτο με τα adventure οκ περνεις καποιες δυνατες καρτες αλλα εχω λιγες μονο απο αλλες ...

οποτε θελει υπομονη το θεμα...

ενω στο αλλο εχω φορτωσει πολυ καρτα απλα οχι legentary κλπ...

η ερωτηση ειναι ...καταρχας..ποιο απο τα δυο πιστευεται αξιζει να συνεχισω...?

και 2ον της καρτες απο τα adventures...μπορεις να της κραφταρεις η να της βρεις τυχαια σε καποιο πακετο ?

γιατι ειδα στο νετ οτι μπορεις...αλλα κοιταξα μεσα στο βιβλιο και δε της βρισκω...

τουλαχιστον της legentary της αλλες οκ...

Επειδη και εγω ειχα μπερδευτει...για να κραφταρεις καρτες απο τα expansion...χρειαζεσαι τα expansion.

Π.Χ Reno, χρειαζεσαι το expansion που βρισκεται ο ρενο..αμα θες να την κραφταρεις.

Π.χ 2. εγω θελω να κραφταρω peddler αλλα δεν εχω το Expansion οποτε τρωω ακυρο.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη και εγω ειχα μπερδευτει...για να κραφταρεις καρτες απο τα expansion...χρειαζεσαι τα expansion.

Π.Χ Reno, χρειαζεσαι το expansion που βρισκεται ο ρενο..αμα θες να την κραφταρεις.

α μαλιστα...οποτε χρειαζεσαι στην ουσια ολο το adventure φανταζομαι ...η π.χ αν εχεις ξεκλειδωσει το πρωτο μερος μπορεις να κραφταρεις οποια θες ? 

γιατι αν ειναι οπως το λες τοτε ουσιαστικα απλα μπορεις να κραφταρεις μια δευτερη καρτα απο αυτες που ξεκλειδωνεις ...

αφου την πρωτη στην δινει ....

αν καταλαβα καλα...

οποτε συμπερασμα...καλα εκανα και εφτιαξα το αλλο account γιατι σε αυτο που παιζω αρενα κλπ δε προκειται να δω ποτε αυτες της καρτες...σωστα ?

οποτε συνεχιζω σε αυτο που παιζω τα adventure...

Καταρχην μεγαλη μαλακια να παιζεις 2 accounts. Οι μισες καρτες εκει και οι αλλες μισες στο αλλο; duh. Εστιασε σε ενα account.

καλα το ξερω απλα κοιταω να δω ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να συνεχισω ....και απο οτι καταλαβα οπως ειπα και ποιο πανω θα συνεχισω σε αυτο που ξεκλειδωνω τα 700αρια...

Δημοσ.

επισης μια τελευταια ερωτηση πανω σε αυτα που λεω ποιο πανω...

δλδ ουτε τυχαια σε καποιο πακετο δε παιζει να βρεις π.χ το ρενο που λες ? μονο αν εχεις το expansion ?

Δημοσ.

δλδ ουτε τυχαια σε καποιο πακετο δε παιζει να βρεις π.χ το ρενο που λες ? μονο αν εχεις το expansion ?

Ναι, κάρτες από τα adventure δεν μπορούν να εμφανιστούν σε packs.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παλι @@@ η Bliz. Ετοιμαστε vpn αν θελετε το νέο priest skin. :mad:  :mad: :mad:  :mad:  

Ετοιμη και η Tyrande. Τωρα πρεπει να παιξουμε Priest? :cry:  :cry: :cry:  

Επεξ/σία από privateer
Δημοσ.

Παλι @@@ η Bliz. Ετοιμαστε vpn αν θελετε το νέο priest skin. :mad:  :mad: :mad:  :mad:  

βγηκε κανας οδηγος; πως μπορουμε να το παρουμε;

Δημοσ.

Για δώσε λιγα παραπανω infos

Δημοσ.

Δεν θελει vpn.. Χρησιμοποιηστε διευθυνση αμερικης και μια πιστωτικη μονο.. Περισσοτερα εδω: https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/55arcq/guide_to_get_tyrande_in_the_other_200_countries/ 
Υπαρχει τροπος για fake πιστωτικη (δειτε τα σχολια στο reddit post), εγω ετσι το εκανα, αλλα οταν προσπαθησα να το κανω 2η φορα, δεν επιασε.. Δυστυχως δεν εχω και χρονο να βοηθησω σε περιπτωση που θελησει καποιος βοηθεια :/ GL 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν λεω κατι καινουριο, απλα αν παρατηρησεις πως γινεται το connection bbnet+twitch,

μονο ποτε δε πας για τουλετα δεν παρακολουθει :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...