Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το Call of the Wild ηθελε νερφαρισμα, το ειχα επισημανει απο την αρχη. 3 minions με 3 διαφορετικα εφε στον 8ο γυρο, δινει σημαντικο edge στον Hunter, ειδικα αν εχει το προβαδισμα.

ουτως η αλλως, αρκετες φορες το COTW δεν χρειαζεται να το βγαζεις αμεσως στον 8ο γυρο.

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι, δεν βλέπεις διαφορά κωλόνουμπο που δεν μπορείς να βαρέσεις και το βελάκι σου.

Ψόφο ρε καθυστερημένοι με τα καρκινοdecks που παίζετε :lol:

(Mage έπαιζα βόδι, mage. Και θέλεις και να αναπαραχθείς, Τζίζας... :devil:)

Θα κρατάω το coin για τον 10ο γύρο. Problem solved....... :lol:

Συμφωνούμε για το είδος του deck του huntard.....αλλά τρία χρόνια online στο game δεν έχω παίξει ποτέ cancerdeck. Το δικαιούμαι για ένα μικρό διάστημα. Πόσες νίκες έχεις αλήθεια με huntard; Γιατί εγώ τώρα άγγιξα τις 200....για πες!

Κατά τα, pala έπαιζες main για καιρό, μετά πήγες mage - τότε που σε έπαιρνα από το χεράκι pandaria και σου έδινα δεινόσαυρους mount - και μετά μας ζάλιζες τις μπάλες με το πόσο τούμπανο είναι ο hunter, πως κατεβαίνουν τα mobs κτλ.

Gold σου χω δώσει

Mount σου χω δώσει

Ένα ζεύγος μπάλες τριχωτές θα στις δώκω τώρα  :devil:

Άντε γειαααα

ΑΠΟΕΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ  :-D

Δημοσ.

Τα nerfs ήταν απαραίτητα. Ο hunter θα χάσει αρκετή δύναμη τώρα, είναι μεγάλη υπόθεση να μην έχεις το call of the wild ένα γύρο νωρίτερα. Ο shaman θα φάει επίσης σκληρό hit, όχι τόσο με το totem golem που έβγαινε, όσο με το mana tide που σου τράβαγε κάρτα και πολλές φορές έμενε και για ακόμα ένα γύρο ζωντανό. Το rockbiter το αγνοώ γιατί πιστεύω ότι η midrange εκδοχή του deck που παίζεις χωρίς windfury weapon + rockbiter είναι πιο δυνατή. 

Επίσης fuck yogg, fuck him in the ass :P 

• Like 3
Δημοσ.

Σιγά το nerf στο Yogg, πάλι θα παίζει και το παιχνίδι θα κρίνεται από την κωλοφαρδία. Ξεφτίλισαν τον Shaman χωρίς λόγο, τρελό nerf. Τέλος και αυτός.

Nerf χωρίς λόγο και στο call of the Wild, τη μόνη βαρβάτη κάρτα που είχε ο hunter.

Τον Σαμάνο δεν τον αχρήστεψαν σε καμία περίπτωση. Κατ'αρχάς ο Turkarr θα έτρωγε νερφ κάποια στιγμή γιατί θα αλληλεπιδρούσε με μελλοντικά τοτεμ. Και αντί να του γκρεμίσουν τα stat, απλά περιόρισαν τα τοτεμ. Εξακολουθεί να είναι καλύτερος απο τον neutral 2/2 dancing master, όπως θα έπρεπε να είναι.

Το rockbitter το έκαναν λίγο πιο αδύναμο για να μην μπορεί να ενισχύει το Doomhammer τόσο εύκολα. Εξακολουθεί να είναι δυνατό spell.

Το Call of the wild θα ήταν viable ακόμα και αν έκανε 10 mana. Βγάζει τα τρία τόφαλα του hunter  που το καθενα έχει αξία ~3,5 μανα και σου δίνει άμεσα 5 dmg. Τουλάχιστον τώρα δεν θα μπορείς αυτό το 5 dmg να το κάνεις 7 face dmg με το hero power.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν παίζω Shaman, αλλα έχω απορία : Αφού και ο Tuskar και το Golem θα κάνουν rotate out τώρα κοντά, όπως επίσης και ο Trog, ποιο το νόημα? Μετά απλά απο εκεί που ήταν τέρμα Tier 1 θα πάει στον πάτο όπως ήταν κάποτε. Δλδ, των άκρων παντελώς.

Κατα τα άλλα, το CoTW απλά έγινε σωστά. Ήταν OP να παίξεις αυτό στο 8 και hero power μούτρα. 

Ο Yogg, που έπαιζα λίγο, ήταν για τα δικά μου YOLO decks που φτιάχνω. Δεν θα μου λείψει, free dust θα έλεγα παντελώς.

Η σημαντικότερη αλλαγή νομίζω έγινε στο charge του warrior. Αλλάζει το archetype αρκετά.

Δημοσ.

Το rotate θα γίνει με το νέο expansion του 2017. Διαβάστε και λίγο τι παίζει πριν ποσταρετε. Ο shaman δεν έχει πρόβλημα. Μην σου πω γίνεται και πιο δυνατός αφού κάποια καλα match up decks του έφαγαν Nerf. Hunter μας τελειώνει το hybrid και ίσως μπει κάνα rag μέσα με 1 call of the skill και την secret version.

Malygos druid τέλος και επιστροφή στο token druid.

Tempo dragon warrior decks τρώνε ήττα με το execute. Control warrior όχι τόσο.

Δημοσ.

Το rotate θα γίνει με το νέο expansion του 2017. Διαβάστε και λίγο τι παίζει πριν ποσταρετε. Ο shaman δεν έχει πρόβλημα. Μην σου πω γίνεται και πιο δυνατός αφού κάποια καλα match up decks του έφαγαν Nerf. Hunter μας τελειώνει το hybrid και ίσως μπει κάνα rag μέσα με 1 call of the skill και την secret version.

Malygos druid τέλος και επιστροφή στο token druid.

Tempo dragon warrior decks τρώνε ήττα με το execute. Control warrior όχι τόσο.

Πως θα γίνει ο shaman πιο δυνατός, όταν οι δυνατότερες του κάρτες φεύγουν? Εκτός αν μιλάμε οτι υποθετικά θα αντικατασταθούν με κάτι άλλο. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά ο shaman δεν ήταν στο πάτο πριν 3-4 μήνες? Λογικά το νέο expansion έρχεται τις γιορτές από ότι διαβάζω.

Δημοσ.

Πως θα γίνει ο shaman πιο δυνατός, όταν οι δυνατότερες του κάρτες φεύγουν? Εκτός αν μιλάμε οτι υποθετικά θα αντικατασταθούν με κάτι άλλο. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά ο shaman δεν ήταν στο πάτο πριν 3-4 μήνες? Λογικά το νέο expansion έρχεται τις γιορτές από ότι διαβάζω.

Μιλαμε για τωρα μετα το nerf. Όταν φυγουν οι καρτες βλέπουμε. Θα εχουμε 2 expansion μεχρι τοτε.

Δημοσ.

Μιλαμε για τωρα μετα το nerf. Όταν φυγουν οι καρτες βλέπουμε. Θα εχουμε 2 expansion μεχρι τοτε.

Ναι, για τώρα μετά το nerf, μαζί σου.

Δημοσ.

Δεν παίζω Shaman, αλλα έχω απορία : Αφού και ο Tuskar και το Golem θα κάνουν rotate out τώρα κοντά, όπως επίσης και ο Trog, ποιο το νόημα? Μετά απλά απο εκεί που ήταν τέρμα Tier 1 θα πάει στον πάτο όπως ήταν κάποτε. Δλδ, των άκρων παντελώς.

Γιατί το rotation αργεί ακόμα και το wild δεν είναι κουβάς αχρήστων. 

Δημοσ.

καλημερα...

ρε παιδες επειδη εχω μπερδευτει λιγο...

ξεκινησα ενα new account με τι λογικη οτι χρημα μαζευω να ξεκλειδωνω τα adventure...

εκανα τα 2 πρωτα του blackrock και πλησιαζω για το τριτο...

στο αλλο account πεζω μονο αρενα με τα χρυσα...

το θεμα ειναι οτι σε αυτο με τα adventure οκ περνεις καποιες δυνατες καρτες αλλα εχω λιγες μονο απο αλλες ...

οποτε θελει υπομονη το θεμα...

ενω στο αλλο εχω φορτωσει πολυ καρτα απλα οχι legentary κλπ...

η ερωτηση ειναι ...καταρχας..ποιο απο τα δυο πιστευεται αξιζει να συνεχισω...?

και 2ον της καρτες απο τα adventures...μπορεις να της κραφταρεις η να της βρεις τυχαια σε καποιο πακετο ?

γιατι ειδα στο νετ οτι μπορεις...αλλα κοιταξα μεσα στο βιβλιο και δε της βρισκω...

τουλαχιστον της legentary της αλλες οκ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...