Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Bubble hearthstone!!! Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι lolrets :lol:

Τράγε, έχω να παίξω Gaydin από το patch στο οποίο μπήκε το Trial of the Crusader και έπαιζα tank, ποτέ retri.

Στο HS κυρίως, δεν το έχω αγγίξει το καρκινοclass ούτε πρόκειται ποτέ.

Εγώ παίζω σταθερά Warrior με όλες τις παραλλαγές (έτσι κέρδισα και το tournament του insomnia εδώ μέσα πέρυσι)

Άλλος το γύρισε στο secret huntard γιατί σημασία έχουν οι νίκες. Και 3 χρόνια μετά, τώρα κατάφερες να πας 3? :lol:

Ψόφο ρε :devil:

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τράγε, έχω να παίξω Gaydin από το patch στο οποίο μπήκε το Trial of the Crusader και έπαιζα tank, ποτέ retri.

Στο HS κυρίως, δεν το έχω αγγίξει το καρκινοclass ούτε πρόκειται ποτέ.

Εγώ παίζω σταθερά Warrior με όλες τις παραλλαγές (έτσι κέρδισα και το tournament του insomnia εδώ μέσα πέρυσι)

Άλλος το γύρισε στο secret huntard γιατί σημασία έχουν οι νίκες. Και 3 χρόνια μετά, τώρα κατάφερες να πας 3? :lol:

Ψόφο ρε :devil:

Εφαγε ηττα με το Nerf χαχα

• Like 1
Δημοσ.

Εφαγε ηττα με το Nerf χαχα

Ούτε καν. Νίκη έναν γύρο μετα σιγα :lol: Πετάς ragn στο 8, δεν βλεπω καμία τρελή διαφορά.

Δεν έπαιζες Zus lolret, έπαιζες tank pala, μπιλομπιλοζιρια skill, το class των n00bs no matter the spec....μετα έπιασες huntard το άλλο class των ηλιθίων και σε πειράζει που 3 χρονια μετα στο hs άγγιξα το class του hunter :lol:

Δημοσ.

http://www.hearthstonetopdecks.com/upcoming-nerfs-to-shaman-warrior-hunter-september-2016/

Αντε σιγα σιγα οι ευχες ακουστηκαν ειδικα για τον yogg το νερφ στο shaman δεν ειναι ιδιαιτερα τρομερο απλα σπαει το aggro shaman λιγο..

Ο Yogg τους πείραξε και τ' άλλα (ορθώς); Ο ΡΕΝΟ;;; Η ΠΙΟ "ΑΚΥΡΗ" κάρτα που 'βγαλαν, ever;;;

Δημοσ.

Σιγά το nerf στο Yogg, πάλι θα παίζει και το παιχνίδι θα κρίνεται από την κωλοφαρδία. Ξεφτίλισαν τον Shaman χωρίς λόγο, τρελό nerf. Τέλος και αυτός.

Nerf χωρίς λόγο και στο call of the Wild, τη μόνη βαρβάτη κάρτα που είχε ο hunter.

Δημοσ.

ε ενταξει, το nerf στο call of the wild χρειαζοταν. oμοιως και για το Tuskarr Totemic. ο Shaman μια χαρα παραμενει, εχει τοσες καλες καρτες να αξιοποιησει. 

γενικα μου αρεσουν ολες οι αλλαγες, δεν ξερω ομως για τον Yogg αν το νερφ ηταν αρκετο. ιδωμεν.

Ο Yogg τους πείραξε και τ' άλλα (ορθώς); Ο ΡΕΝΟ;;; Η ΠΙΟ "ΑΚΥΡΗ" κάρτα που 'βγαλαν, ever;;;

ο Reno η πιο ακυρη καρτα; μαλιστα. το ακουσαμε και αυτο.

επισης ξεχνατε οτι τον Δεκεμβριο θα γινει το επομενο rotation, οποτε καρτες σαν τον Reno ξεχαστε τες.

γιαυτο και γινανε αυτες οι αλλαγες τωρα, οχι μονο για το επερχομενο τουρνουα στην Blizzcon, αλλα και λογω του rotation και του νεου expansion. προετοιμαζουν το εδαφος για το επομενο meta.

Δημοσ.

Ούτε καν. Νίκη έναν γύρο μετα σιγα :lol: Πετάς ragn στο 8, δεν βλεπω καμία τρελή διαφορά.

Δεν έπαιζες Zus lolret, έπαιζες tank pala, μπιλομπιλοζιρια skill, το class των n00bs no matter the spec....μετα έπιασες huntard το άλλο class των ηλιθίων και σε πειράζει που 3 χρονια μετα στο hs άγγιξα το class του hunter :lol:

Ναι, δεν βλέπεις διαφορά κωλόνουμπο που δεν μπορείς να βαρέσεις και το βελάκι σου.

Ψόφο ρε καθυστερημένοι με τα καρκινοdecks που παίζετε :lol: 

(Mage έπαιζα βόδι, mage. Και θέλεις και να αναπαραχθείς, Τζίζας... :devil:)

Δημοσ.

το νερφ του shaman ειναι μια χαρα πλεον εχω βαρεθει στο meta να βλεπω στο tier shaman kai shaman και εχει αλλες ποσες καλες καρτες οπως ειπε καποιος πιο πανω...

Για το call of the wild θα συμφωνησω οτι κακως nerfaretai αλλα κατι με λεει ειναι ο επομενος καρκινος μετα τον secret...H δικαιολογια ομως ολα τα λεφτα!

Although Call of the Wild is intended to be a powerful late game option, it is over performing at 8 mana. By moving it to 9 mana we intend to tone down its power enough that it won’t be an automatic inclusion in every Hunter deck and overshadow other strategies.

Ενα σωστο legendary δεν εχει αυτο πειραξε!

Για τον yogg οντως λιγο ειναι αλλα κατι ειναι και αυτο αν ειναι δυνατον μια καρτα να επηρεαζει μια στρατηγικη γυρνωντας ενα νομισμα!Δεν παιζουμε yugioh hearthstone λεγεται...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...