privateer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 rank 5 και στο wild Σιγουρα πιο ποικιλια από standard. Αν και φανταζομαι πιο κατω θα εχει τα κλασσικα OP Decks. Παντως ο SP που πολλοι φοβούνται δεν θα τον ελεγα tier1 deck (δεν το πολυσυναντας πια). Ναι αν ρολαρει καλα είναι ανικητο αλλα εχει πια πολλα δυνατα match ups. Για οποιον ενδιαφέρεται να παιξει wild το δικο μου meta report: tier 1 Nzoth Hunter Freeze mage Aggro Shaman tier 2 Nzoth Priest SP Patron Warrior Zoo
lupus_Hegemonia Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Το βαριέμαι το Wild, πλέον έχει γίνει το άκρως random mode - "Anifin Happens"! Θα βάλω Lock n Load, κ θα βγάλω Ball Of Spiders (δεν το έχω) και Flare. Θα επιστρέψω με εντυπώσεις. To "Spiders" spell, το 'βαλα "έτσι", για να υπάρχει (και να μου βγάλει μίνιονς που δεν έχει το ντεκ). Το "Flair" όμως, το καρα-χρειάζεσαι (έστω ένα, πρέπει να "κραφάρεις"). Διότι ουκ ολίγοι παίζουν με secrets (Hunters, Paladins, Mage - ειδικά εναντίον Freeze-Mage είναι άκρως απαραίτητο το spell αυτό). Άρχισε να "μή μου δουλεύει" ο DragoLock - τον "πήραν πρέφα" και έχουν αντίμετρα πια. Οπότε, τον "έσφαξα" και τον έκανα "Discard-Lock", αλλά aggressive (με τα 2άρια 4/3, με τα 4άρια τα σπελ που κάνουν ράντομ ντάματζ κτλ)... Καλό είναι, φτάνει να 'σαι καλός Warlock παίκτης και να ξέρεις πότε θα ρίξεις discard spell/μίνιον...
Lautrec Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Το βαριέμαι το Wild, πλέον έχει γίνει το άκρως random mode - "Anifin Happens"! Μα αυτό είναι το καλό με το wild. Υπάρχει λιγότερο netdecking και περισσότερες φρέσκιες ιδέες, τουλάχιστον στα χαμηλά ρανκς. Στο standard απο το rank 20 παίζουν όλοι Σαμάνο, secret hunter, rez Priest και ό,τι άλλο θεωρείται καλό αυτό τον καιρό. Πάλι καλά υπάρχει και η αρενα. 1
lupus_Hegemonia Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μα αυτό είναι το καλό με το wild. Υπάρχει λιγότερο netdecking και περισσότερες φρέσκιες ιδέες, τουλάχιστον στα χαμηλά ρανκς. Στο standard απο το rank 20 παίζουν όλοι Σαμάνο, secret hunter, rez Priest και ό,τι άλλο θεωρείται καλό αυτό τον καιρό. Πάλι καλά υπάρχει και η αρενα. AYTO είναι το καλό, φίλε μου! ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΙ! Οπότε, ξέροντας ότι θα αντιμετωπίζεις 3-4 ντεκ, πράττεις αναλόγως.
Balantakos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Play A Friend! LocoDiceGR#2161 οποιος προλαβει. 1
alan2 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Play A Friend! LocoDiceGR#2161 οποιος προλαβει. σε europe ?
Balantakos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 σε europe ? ναι, τωρα το εκανα, αλλα αμα θες με κανεις add.
xavier Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 στην αρχη ειχα ασχημη εντυπωση για τον yogg, γιατι δεν μου αρεσουν οι καρτες με τυχαιο αποτελεσμα, αλλα τελικα ειναι αρκετα broken καρτα...συνηθως κερδιζει παιχνιδια οταν πεφτει...
chill Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Έπεσα απο 4 στο 8....άλλαξα λίγο το deck και έσπασα το στοιχειωμένο μου ρεκόρ από εποχής handlock. Lvl3 και τρεις μερες μπροστά για το θαύμα (ελπίζω μονο να βρω τον απαιτούμενο χρόνο) Τρένο ο secret huntard, τρένο λεμε unfckin stoppable!!! Στο κρίσιμο ματς για το 3 vs warrior, τι Ρένο έριξε τι alexstraza πήρε τις μπάλες της misha στο στόμα. Στα ranks 5-4 βρήκα σχεδόν μονο Έλληνες αν κρίνω από τα nicks. Δεν ξέρω αν ειναι protip εμένα μου βγήκε άψογα. Διώξτε την cloaked huntress από το deck.... 1
george_o/c Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 ναι, τωρα το εκανα, αλλα αμα θες με κανεις add. Σε έκανα κι εγώ add άμα ξανακάτσει κάνα τέτοιο quest. Ο rizlapapers είμαι 1
GeorgeGK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Τρένο ο secret huntard, τρένο λεμε unfckin stoppable!!! Σου ειναι εύκολο να στείλεις μια το deck να το δω? (Σορρυ αν το εχετε ξαναστειλει πιο πριν)
alan2 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Kolento Reno warlock Site: http://themoment.tv/playlist/3710 δεν καταλαβαίνω ποιά είναι η τελευταία κατω κάρτα.
privateer Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Kolento Reno warlock Site: http://themoment.tv/playlist/3710 δεν καταλαβαίνω ποιά είναι η τελευταία κατω κάρτα. mountain giant 1
chill Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Σου ειναι εύκολο να στείλεις μια το deck να το δω? (Σορρυ αν το εχετε ξαναστειλει πιο πριν) Το απόγευμα γιατί δουλειά τα πάντα είναι κλειδωμένα. Υπάρχουν πολλά επιτυχημένα decks δεν είναι ένα. Googlαρε karazhan secret hunter, θα σου βγάλει πάμπολα decks, ξεκινάς με ένα από αυτά και το προσαρμόζεις στις ανάγκες και το playstyle σου. Τρένο ο καρκίνος. Ψόφο Bubble hearthstone!!! Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι lolrets
Προτεινόμενες αναρτήσεις