Zus Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Το παιχνίδι απ' ότι βλέπω έχιε πάρει τροπή κωλοφαρδίας στο full. Όσο πιο ξεκωλιάρης είσαι, τόσο πιο ψηλά φτάνεις. Ας αφήσουν μόνο την Arena να τελειώνουμε
devil-ji Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Έφτασα rank 1 δύο αστέρια σήμερα και έχασα έξι παιχνίδια στη σειρά Ανεβαίνω με καλό winrate οπότε θέλω να πιστεύω ότι έχω δυνατότητες για legend αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάνει ο κόσμος To ίδιο ακριβώς με την άλλη φορά που είχα πάει rank 1 συμβαίνει, ξεκινάω και χάνω παιχνίδια αβέρτα ρε γαμώτο. Μολις δεις οτι χανεις 2 παιχνιδια στη σειρα, το παρατας για λιγο, παιρνεις λιγο αερα να ξελαμπικαρεις και ξαναπροσπαθεις. Αν βεβαια βλεπεις οτι με τους περισσοτερους αντιπαλους εχεις κακο matchup αλλαζεις ντεκ.
KilliK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) o Ben Βrode διαφωνει, it's also about teh skill: Site: Ben Brode on the reception of Karazhan and why randomness is so important to Hearthstone Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2016 από KilliK 1
george_o/c Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μολις δεις οτι χανεις 2 παιχνιδια στη σειρα, το παρατας για λιγο, παιρνεις λιγο αερα να ξελαμπικαρεις και ξαναπροσπαθεις. Αν βεβαια βλεπεις οτι με τους περισσοτερους αντιπαλους εχεις κακο matchup αλλαζεις ντεκ. Μου την είχαν ξαναδώσει αυτή τη συμβουλή, αλλά σε 'κείνη τη φάση σου φταίνε όλα. Το κύριό μου πρόβλημα μετά από ένα σημείο άρχισαν να είναι οι warrior. Είναι ένας καινούριος control warrior που παίζει με yogg μέσα. Με τον shaman όταν ανεβοκατέβαινα στα ranks 1 & 2, έχασα 7 παιχνίδια εναντίον του, στα οποία είχα σταθεροποιήσει το board από πλευράς μου, το δικό τους ήταν παντελώς άδειο, έριχναν yogg μετά από το ΤΟΣΟ removal που είχα αντέξει και κέδιζαν το game. Σε 7 παιχνίδια, ο yogg καθάρισε το board μου και τους έδωσε τη νίκη έτσι απλά. Και για να προλάβω όσους πουν ότι κοιτούσα μόνο το RNG που ήταν εναντίον μου, υπήρξε 1 μόνο παιχνίδι στο οποίο ο warrior ήταν @ 9hp και ο yogg τον σκότωσε. Σε όλα τα άλλα το πήραν πίσω με τόσο γελοίο τρόπο που με tiltαρε full. Anyway. Ξαναέπεσα rank 3 1star χθες το απόγευμα και έλεγα να το παρατήσω. Το winrate μου ήταν πια απάλευτο. Σκεφτείτε ότι από rank 9 μέχρι rank 4, ανέβηκα με τον shaman κάνοντας score 29-10 (74.4% winrate). Όταν σταμάτησα να παίζω shaman, το νούμερο αυτό είχε γίνει 87-60 (59.2% winrate). Με λίγα λόγια από την στιγμή που μπήκα rank 4, το score μου με τον shaman έγινε 58-50 (53% winrate). Χάλασε τόσο λόγω του ότι έχασα τόσα games στη σειρά, έπεσα από rank 1 και έχασα και το σωστό mindset μετά. Εν τέλει σήμερα το πρωί ξεκίνησα από rank 3 πάλι και είπα να δώσω στον shaman μια τελευταία ευκαιρία αλλά δεν γινόταν τίποτα. Οπότε άλλαξα σε hunter, όμοιο νομίζω με αυτό που είχε ποστάρει ο privateer 2-3 σελίδες πριν. To deck απλά ΘΕΡΙΖΕΙ στα μεγάλα ranks που οι αντίπαλοι είναι κυρίως warrior, shaman και druid. Ούτε οι warrior ούτε οι druid προλάβαιναν να ρίξουν yogg μιας και το game το έπαιρνα πριν τον 10ο γύρο. Από rank 3 πήγα legend με score 22-6 (78.6% winrate). Παρακάτω ακολουθούν τα matchups, το deck για όποιον βαριέται να το ψάξει και μερικές απαραίτητες photos Winrate Βίντεο από το final moment 1 παιχνίδι πριν, εκεί ξεκίνησα να είμαι αρκετά αγχωμένος λόγω του ότι ήξερα ότι αν το χάσω, θα πρέπει να κερδίσω 2 games μετά Final boss down Decklist Πολλά ευχαριστώ επίσης και στον @jim_600v για το παρεάκι, μιας και είδε όλα τα hunter games, απ' το πρώτο μέχρι και legend Μου έκανε παρεάκι και με κρατούσε πιο calm 8
jim_600v Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Στο ειπα ανεβηκες γρηγορα στο 4 και ειχες καλα winrate κ με shaman μπορουσες να πας legend απλα με τα 10πλασια games. εγω ειμαι 2 με discardlock και winrate πανω απο 62%, οπως κ να εχει welcome to legend club enjoy the legend cardback γιατι δεν εχεις κανενα αλλο προνομιο χαχαχαχα 2
george_o/c Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Χαχαχα το ξέρω ναι αλλά το ήθελα τόσο πολύ αυτό το cardback Είμαι τέρμα roleplayer bling bling όπως ξέρεις Μήτσο
Balantakos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Στο ειπα ανεβηκες γρηγορα στο 4 και ειχες καλα winrate κ με shaman μπορουσες να πας legend απλα με τα 10πλασια games. εγω ειμαι 2 με discardlock και winrate πανω απο 62%, οπως κ να εχει welcome to legend club enjoy the legend cardback γιατι δεν εχεις κανενα αλλο προνομιο χαχαχαχα Κανα ''τουρνουα'' online δεν παιζει? καμια διοργανωση που να μπορουμε να παρουμε μερος και εμεις ξερω γω (εγω οχι ακομα αλλα λεμε τωρα )
kostask91 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Ειχαμε κανει ενα μεταξυ μας εδω του insomnia περσι.
privateer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω σημερα που ειχα χρονο δοκιμασα αρκετα decks. Από Aggro/midrange shaman μεχρι burgle rogue και ress priest, dragon warlock/paladin. Όπως ειπα 2-3 decks υπαρχουν στο ladder. Aggro/mid shaman, secret hunter και πιο σπανια control warrior (nzoth h dragon). Γενικα η Meta είναι για τα μπαζα Ειχαμε κανει ενα μεταξυ μας εδω του insomnia περσι. Εάν υπαρχει ενδιαφερον θα μπορούσαμε να καναμε ένα νέο.
devil-ji Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Ωραια ιδεα για τουρνουα εδω, μεσα ειμαι αλλα με ban σε yogg + tuskar + ... (τυπου batstone)
KilliK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 οταν πληρωνεις τον Shaman με το δικο του νομισμα. 2
lupus_Hegemonia Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Έφτασα 5ο ρανκ και είπα... "μπάστα, σταμάτα (διότι είμαι και γκαντέμης), μη το σποϊλάρεις"... και παίζω/δοκιμάζω decks τις τελευταίες μέρες. Έφτιαξα 18 decks, τα εξής (με νέες κάρτες κτλ): Reno-Lock Zoo-Lock Malygos-Dragon-Lock Yogg-Tempo-Mage Dragon-Warrior Control-Warrior Beast-Druid Yogg-Malygos-Druid Secret-Hunter Murloc-Paladin N'Zoth-Paladin Divine-Paladin Aggro-Shaman MidRange-Totem-Shaman Steal-N'Zoth-Rogue Malygos-Rogue Ressurection-Priest Dragon-Priest Aυτά που έχω "μαρκάρει", είναι πάρα πολύ καλά ντεκς. Βασικά, κυρίως, παίζω "Secret-Hunter" (ακαταμάχητος, ο... "νέος-καρκίνο-Hunter" είναι), παίζω "Drago-Lock" (φοβερό ντεκ, ίσως το ΚΑΛΥΤΕΡΟ dragon deck απ' όλα, παρόλο που έχει ελάχιστα spells), κάνα "Divine-Paladin" (ή και "Murloc-Paladin"), "Μalygos-Rogue" και κανέναν "Yogg-Malygos-Druid". Ο "Aggro-Shaman" είναι φοβερός, πραγματικός "καρκίνος"... εάν του "κάτσουν" οι κάρτες, εάν δεν του "φάνε" τα 3-4 καλά φθηνά αλλά δυνατά μίνιονς που έχει κι αν δεν του πετάξουν ένα κιλό taunts να τον σταματήσουν. Σε μένα, δυστυχώς, αυτή η κωλο-κλάση "δεν κάθεται", έχω προσπαθήσει πολύ με τον Σαμάνο, "δεν κάθεται", δεν μου βγαίνει το ματς. Λίγο καλύτερα παίζω με τον "MidRange-Totem" Σαμάνο, αλλά κι εκεί τα ποσοστά είναι 50-50... Ο "Secret-Hunter"... απλά "δεν υπάρχει"! Παίζω με Barnes, με Regnaros και Yogg (πλην των δύο "Savannah" και των δύο "Cloaked Hundress"). ΟΛΑ τα άλλα είναι σπελς, δύο όπλα και σχεδόν τα πάντα από Secrets (και ένα "flair" επίσης). Γίνεται "μακελιό", δεν το συζητώ! Έχω περί τα 70-80% ποσοστά νίκης μ' αυτό το ντεκ... Ο δε "Dragon-Maygos-Lock" είναι σπουδαίος! Και ο "Warrior-Dragon", αλλά ο "Lock" είναι φοβερός!!! Πρόσφατα "το ανακάλυψα" το ντεκ αυτό κι έπαθα πλάκα!Φυσικά... σπουδαίο, πραγματικά ΣΠΟΥΔΑΙΟ ντεκ, είναι το "Malygos-Yogg-Druid"! Φοβερό ντεκ! Ειδού, πιο κάτω, τα ντεκς για του οποίου ο λόγος... Κάποια είναι σχεδόν "αυτούσια" σαν κάποιων επαγγελματιών παικτών, κάποια τα 'χω προσαρμώσει στα γούστα μου: 2
UncleKim Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Έφτασα 5ο ρανκ και είπα... "μπάστα, σταμάτα (διότι είμαι και γκαντέμης), μη το σποϊλάρεις"... και παίζω/δοκιμάζω decks τις τελευταίες μέρες. Έφτιαξα 18 decks, τα εξής (με νέες κάρτες κτλ): Reno-Lock Zoo-Lock Malygos-Dragon-Lock Yogg-Tempo-Mage Dragon-Warrior Control-Warrior Beast-Druid Yogg-Malygos-Druid Secret-Hunter Murloc-Paladin N'Zoth-Paladin Divine-Paladin Aggro-Shaman MidRange-Totem-Shaman Steal-N'Zoth-Rogue Malygos-Rogue Ressurection-Priest Dragon-Priest Aυτά που έχω "μαρκάρει", είναι πάρα πολύ καλά ντεκς. Βασικά, κυρίως, παίζω "Secret-Hunter" (ακαταμάχητος, ο... "νέος-καρκίνο-Hunter" είναι), παίζω "Drago-Lock" (φοβερό ντεκ, ίσως το ΚΑΛΥΤΕΡΟ dragon deck απ' όλα, παρόλο που έχει ελάχιστα spells), κάνα "Divine-Paladin" (ή και "Murloc-Paladin"), "Μalygos-Rogue" και κανέναν "Yogg-Malygos-Druid". Ο "Aggro-Shaman" είναι φοβερός, πραγματικός "καρκίνος"... εάν του "κάτσουν" οι κάρτες, εάν δεν του "φάνε" τα 3-4 καλά φθηνά αλλά δυνατά μίνιονς που έχει κι αν δεν του πετάξουν ένα κιλό taunts να τον σταματήσουν. Σε μένα, δυστυχώς, αυτή η κωλο-κλάση "δεν κάθεται", έχω προσπαθήσει πολύ με τον Σαμάνο, "δεν κάθεται", δεν μου βγαίνει το ματς. Λίγο καλύτερα παίζω με τον "MidRange-Totem" Σαμάνο, αλλά κι εκεί τα ποσοστά είναι 50-50... Ο "Secret-Hunter"... απλά "δεν υπάρχει"! Παίζω με Barnes, με Regnaros και Yogg (πλην των δύο "Savannah" και των δύο "Cloaked Hundress"). ΟΛΑ τα άλλα είναι σπελς, δύο όπλα και σχεδόν τα πάντα από Secrets (και ένα "flair" επίσης). Γίνεται "μακελιό", δεν το συζητώ! Έχω περί τα 70-80% ποσοστά νίκης μ' αυτό το ντεκ... Ο δε "Dragon-Maygos-Lock" είναι σπουδαίος! Και ο "Warrior-Dragon", αλλά ο "Lock" είναι φοβερός!!! Πρόσφατα "το ανακάλυψα" το ντεκ αυτό κι έπαθα πλάκα! Φυσικά... σπουδαίο, πραγματικά ΣΠΟΥΔΑΙΟ ντεκ, είναι το "Malygos-Yogg-Druid"! Φοβερό ντεκ! Ειδού, πιο κάτω, τα ντεκς για του οποίου ο λόγος... Κάποια είναι σχεδόν "αυτούσια" σαν κάποιων επαγγελματιών παικτών, κάποια τα 'χω προσαρμώσει στα γούστα μου: Xμμμ, ωραίο το secret hunter, αλλά δεν θα ήθελε και ένα Lock N Load να γίνει περισσότερο χαμός? Θα το δοκιμάσω σήμερα κιολας
lupus_Hegemonia Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Xμμμ, ωραίο το secret hunter, αλλά δεν θα ήθελε και ένα Lock N Load να γίνει περισσότερο χαμός? Θα το δοκιμάσω σήμερα κιολας Το 'βαλα, αλλά "δεν χωράει" τελικά. Μπορείς να βάλεις ΚΑΙ ΤΟΝ Yogg, εάν όλα δεν πάνε καλά - να τον πετάξεις στο τέλος και να... προσευχηθείς! Συνήθως, θα το δεις αυτό το ντεκ μ' αυτά τα "ασσάκια" μίνιονς που "πουσάρονται" απ' τα secrets, με τους 5άρηδες δράκους κτλ. Αλλά εγώ έτσι το παίζω. Πριν είχα και τον "Curator" για να σου βγάλει γρήγορα τα λιοντάρια και τους δράκους (και taunt ο ίδιος), αλλά τελικά δεν χρειάζεται. Ο Barnes κάνει την δουλειά του (εκτός κι αν είσαι γκαντέμης και σου βγάλει το "Cloaked hundress" με 1/1! Συνήθως, σου βγάζει (στον 4ο γύρο) ένα 1/1 λιοντάρι (που δίνει τα δυο 2/2 μίνιον) ή ΑΚΟΜΑ καλύτερα τον Regnaros 1/1! Τροποποίησα τον DragoLock, γιατί έχω "πήξει" με Aggro-fast decks (να αντιμετωπίζω):
UncleKim Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Το 'βαλα, αλλά "δεν χωράει" τελικά. Μπορείς να βάλεις ΚΑΙ ΤΟΝ Yogg, εάν όλα δεν πάνε καλά - να τον πετάξεις στο τέλος και να... προσευχηθείς! Τροποποίησα τον DragoLock, γιατί έχω "πήξει" με Aggro-fast decks (να αντιμετωπίζω): Θα βάλω Lock n Load, κ θα βγάλω Ball Of Spiders (δεν το έχω) και Flare. Θα επιστρέψω με εντυπώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις