Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο πλεον που σε καθε druid και σε καθε mage θα δω τον yogg saron εχει καταντησει αηδια πρεπει να του πεσει ενα nerf για limit ποσα spell κανει random! χαλαει τελειως την στρατηγικη του καθε deck οπως παει το βλεπω να ρχεται πισω μονο για αυτο ο face hunter!!!

• Like 1
  • Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aν εννοεις με coldlight oracle ειναι τραγικό. Παρ'όλο που παιζω milling decks το συγκεκριμένο ειναι σιχαμενο. Υπαρχουν παρα πολλοι ωραιοι συνδυασμοι που μπορεις να παιξεις με μεγαλο winrate, χωρια που με warrior face με upgrade χανει αν νομιζεις οτι ειναι ανικητο

Μονο απο malchaezar πως τον λενε, εχω χασει, και απο soulfire.

60+ wins..μονο και μονο για να παρω gold, lol.

Δημοσ.

Mission accomplished για τον μήνα!!!

Δεν έτυχα shaman από το 8 4/5 αστέρια και πήγε τρένο ο huntard. 1 ακόμα level και φτάνω το personal best!!!

Σημερα έμαθα ότι θα γίνω και daddy-chill όλα καλαααααα. Σε frenzy mode παντού :lol:

post-57520-0-70558200-1474129861_thumb.png

• Like 5
Δημοσ.

Mission accomplished για τον μήνα!!!

Δεν έτυχα shaman από το 8 4/5 αστέρια και πήγε τρένο ο huntard. 1 ακόμα level και φτάνω το personal best!!!

Σημερα έμαθα ότι θα γίνω και daddy-chill όλα καλαααααα. Σε frenzy mode παντού :lol:

legendary θα βγαλει το πακετο κολλητε, μην ανησυχεις  :-D

• Like 2
Δημοσ.

ρανκ 5 με Hybrid hunter (εβγαλα barnes για 1 ακομη deadly shot και ένα horserider για ένα tracking)

Συνολικα βαρετο deck αλλα δυνατο εφόσον αποφυγεις shamans. :D (όχι και ότι πιο ευκολο βεβαια)

ZzWcsAr.png

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ σε tavern με αντίπαλο αυτό το άθλιο το Druid, με naturalize κ cold light oracle, πήραν τα @@ μου γιατι έπαιζα με innervate και claw. Έτρωγε τα πάντα μούρη, κ έχασε απλά και όμορφα...

Κατά τα άλλα, κολλημένος στο 17 αυτό τον μήνα, δεν μπορεί να μου κουμπώσει κάποιο ντεκ. Μάλλον θέμα ψυχολογίας είναι. 

• Like 2
Δημοσ.

δοκιμασα το προσφατο Hunter deck με τα πολλα secrets και παραδοξως ειχα καλυτερο σερι νικων απο οτι με τον Hybrid Hunter. βεβαια ισως επειδη ημουν τυχερος και μου κατσανε τα φυλλα. 

τεσπα, θα δειξει σημερα πως θα τα παει.

• Like 1
Δημοσ.

Τρίχες, σιγά τις κάρτες. Άλλαξε ελάχιστα, δυνάμωσε λίγο καλύτερα.

Εγώ μιλώ για ντεκς που είναι τοπ. Ο Σάμαν δεν είναι τοπ (πλην του Aggro).

Τα πιο σκυλοβαρετά ντεκς (που αντιμετωπίζω) και ουδέποτε θα 'παιζα:

1) Resurrect Priest... Άκρως βαρετό και αργό.

2) Οτιδήποτε Reno... Επίσης άκρως βαρετό και παν-αργο.

3) Ultra-Yogg-Spell decks... Περιμένεις... 20 γύρους να "γεμίσει" ο Yogg ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΩΣΕΙ τελευταία στιγμή!

4) Worgen OTK Warrior... Περιμένεις ΜΙΑ ΖΩΗ παρακαλώντας Το Θεό να μη χάσεις... για να φτάσεις στον 30ο γύρο να κάνεις το κόμπο!

5) Freeze Mage... Επίσης περιμένεις κάνα 30λεπτο... για να κάνεις το τελικό κόμπο.

6) Burn Cards Rogue... Καλά, αυτό είναι το πιο γελοίο ντεκ! Μ' αρέσει που "έκραζαν" τον παλιό Face Hunter, ότι είναι για less-skill παίκτες! Γιατί, αυτό τί είναι;;; Απλά κάνεις delay το παιχνίδι... βάζεις τον αντίπαλο να τραβάει... φτάνεις στον 12ο-14ο γύρο... εσύ έχεις ακόμα κάρτες... ο άλλος αρχίζει και "καίγεται"... και νικάς έτσι ΔΙΧΩΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ 'ΧΕΙΣ ΠΑΙΞΕΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ!

7) Μάλιγκος Rogue (και γενικά κάθε Μάλιγκος ντεκ)... Περιμένεις έναν αιώνα για να ρίξεις τον Δράκο να κάνεις 1-2 μαζεμένα κόμπος να νικήσεις! Μα καλά... ΔΕΝ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ να περιμένουν 25 λεπτά για να παίξουν έναν γύρο;;;

8) Aggro Σάμαν... ΕΑΝ "σου κάτσουν" τα φύλλα, ξεσκίζεις! Εάν ΔΕΝ "σου κάτσουν"... σε σακατεύουν ευκολάκι (γιατί υποτίθεται στον 7ο-8ο γύρο max, πρέπει να 'χεις νικήσει). Από όλα τα Aggro ντεκς που 'χω δοκιμάσει, είναι το λιγότερο ενδιαφέρον.

9) Secret Paladin... Κι ο παλιός (ακαταμάχητος) ήταν βαρετός, αλλά ειδικά ο τορινός ο "λίγο-Secret-λίγο-Divine" είναι κουραστικός.

Αυτά τα ντεκς τα σκυλοβαριέμαι πάρα πολύ.

O shaman είναι κορυφαίο deck, μακράν το καλύτερο αυτή τη στιγμή. Διαφωνώ σχεδόν με όλα όσα λες.

Επειδή κρατάω σχεδόν πάντα στατιστικά θα σου απαντήσω σε όλα. 

1) Συνολικά αυτό το μήνα έχω συναντήσει 8 priests σε όλα μου τα games από rank 17 μέχρι rank 4. Για να ανέβω χρησιμοποίησα reno dragon paladin, yogg druid με malygos & arcane giants, και midrange shaman. 

Είμαι 7-1 εναντίον των priests. Ο reno paladin είναι 4-0, o yogg druid είναι 3-0 και ο shaman 0-1. 

Δεν είναι δύσκολο deck για να το αντιμετωπίσεις. Δεν σκοτώνεις στον τρίτο γύρο τον injured blademaster, χτίζεις board και πας face. Επιλέγεις πότε και ποιο minion του θα σκοτώσεις για να μην έχει σίγουρα resurrect τον blademaster. Χρειάζεται λίγη σκέψη και μετά χτίζοντας board πρέπει να έχει και τα δύο board clear για να γυρίσει το match. 

2) Τα reno decks ΔΕΝ είναι τα καλύτερα την προκειμένη στιγμή. Φοβερά decks, θέλει σκέψη για να τα αντιμετωπίσεις. Αν παίζεις aggro απλά ελπίζεις να μην έχουν board clears και reno. Αν παίζεις control deck, είναι ωραίο matchup διότι πρέπει να σκεφτείς και πολλές φορές φαίνεται ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης. 

3) Ο Yogg μπορεί να σε σώσει και 10 spells να έχεις παίξει, δεν χρειάζεται να παίξεις τελευταία στιγμή. Ποτέ δεν μου γύρισε παιχνίδι που έχανα ο δικός μου yogg μέχρι στιγμής. Συνήθως μάλιστα αποφεύγω να ρίξω τον yogg, μην τυχόν και μου χάσει το game. Είμαι και λίγο γκαντέμης :P

4) Δεν συνάντησα κανέναν worgen OTK. Σε τι ranks παίζεις και τους συναντάς; 

5) Συνάντησα 2 freeze mage, όλοι οι άλλοι ήταν tempo. Σε 14 games εναντίον mage, οι δύο ήταν μόνο freeze...

6) Mill rogue κανέναν. Όλοι έπαιζαν burgle rogue ή miracle rogue. 

7) Ο malygos rogue είναι πάρα πολύ δύσκολο deck. Έχω άτομο αυτή τη στιγμή στο friendlist που είναι rank 2 και παίζει αρκετό miracle rogue, αλλά είναι φοβερός παίκτης. Από παλιά είχε πάει legend πολλές φορές με rogue. Πρέπει να είσαι λίγο τυχερός στα match up σου. Ο malygos είναι απλά άλλο ένα win condition, δεν περιμένεις να τον ρίξεις τελευταία στιγμή με sinister strikes για να κερδίσεις. 

8) O aggro shaman δεν μου άρεσε ποτέ. Απλά υπάρχουν άτομα που πάνε legend με aggro shaman και όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, χρειάζεται και αυτό το deck decision making. Πρέπει να ξέρεις τι mulligan να κάνεις και εναντίον τι deck παίζεις ώστε να κρατήσεις το removal σου. Όσοι πάνε face face face παραμένουν στα χαμηλά ranks γιατί τα πιο control decks κάποιες φορές τους γυρίζουν το game. 

9) Δεν συνάντησα κανένα Secret Paladin, εκτός αν παίζεις wild. 

Από rank 16 μέχρι rank 8 ανέβηκα με τον Reno Dragon Paladin με 72.1% winrate. Στα πρώτα 38 games που έπαιξα με το deck αυτό, δεν συνάντησα κανένα druid. Το 39ο ήταν εναντίον druid :P Ήμουν αρκετά τυχερός πιστεύω γενικότερα. Μετά άρχισα να χάνω και έπεσα στο rank 10, ανέβαινα 9, έπεφτα 10, ανέβαινα 8 ξαναέπεφτα. Εν τέλει το winrate του deck αυτού έπεσε στο 59.7%. Δείτε τα stats του εδώ: 

esZf3g5.jpg

tEywX7X.jpg

Τότε ξεκίνησα να παίζω τον καινούριο yogg malygos arcane giant druid, και πήγα πάλι 9. Δεν μου άρεσε το deck και το έσβησα, αλλά μπορείτε να το βρείτε στο hearthpwn etc. Είναι αυτό με τα 2 moonfire.  

ga0i0ms.jpg

Μετά ξεκίνησα να παίζω midrange shaman, που θεωρώ ότι είναι μακράν το καλύτερο deck αυτή τη στιγμή, και πήγα rank 4 με 74.4% winrate :P Έχω παίξει και μερικά games μες στο rank 4, το παλεύω να πάω λίγο πιο ψηλά αυτή τη season. 

fIg9TWo.jpg

gLdy6AK.jpg

6gFenip.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Πολυ ακριβο deck βρε παιδι μου (εμενα ετσι μου φαινεται τουλαχιστον).

ακριβο και τιποτα το ιδιαιτερο. Μην κοιτας ποσο dust θελει καποιο deck. Επικεντρωσου να βελτιώσεις το game σου. ΟΙ καρτες θα ερθουν.

Δημοσ.

Πολυ ακριβο deck βρε παιδι μου (εμενα ετσι μου φαινεται τουλαχιστον).

Όπως λέει και ο privateer δεν είναι κάνα φοβερό deck. Απλά έψαχνα ένα control paladin για να φτάσω σιγά σιγά τις 500 ranked νίκες και με αυτόν. Ο dragon paladin του kibler δεν μου άρεσε και τόσο, οπότε πήγα σε ένα πιο control deck.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...