Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ένα update για τον διαγωνισμό του gameover για όσους είχαν την απορία.

Σήμερα νωρίς το πρωί έγινε και η κλήρωση για τα beta keys του Hearthstone. Σταδιακά θα αρχίσω να στέλνω τους κωδικούς. Και για να σας προλάβω, το σύστημα έφαγε μια φρίκη και έβγαλε και εμένα νικητή :P, και αυτό συνέβη επειδή σε κάθε διαγωνισμό που στήνω, δηλώνω συμμετοχή για να δω ότι όλα λειτουργούν καλώς. Αυτόν τον κωδικό που... κέρδισα, θα τον δώσουμε στο Webcast της Δευτέρας.

Όποιος θέλει ας συντονιστεί τη δευτέρα για ένα second chance.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειδα λιγο χθες stream απο Kripparian...μπαμ μπαμ οι νικες μονο αυτο εχω να πω... Απο χορηγους ειναι οι σπανιες καρτες που εχει ή απλα το παλικαρι οποιο παιχνιδι παιζει σπερνει πανικο ?? :P

o kripparian απ'οσο τον εβλεπα οταν επαιζε diablo III δεν παιζει απλα το game,λυνει εξισωσεις αλγοριθμους,φιλοσοφικες αναζητησεις χημεια κλπ πρωτου κανει το οτιδηποτε!αν κανει το ιδιο και στο hearthstone φανταζομαι απλα σπερνει πανικο απο μονοςς του! :P

• Like 1

Ένα update για τον διαγωνισμό του gameover για όσους είχαν την απορία.

Όποιος θέλει ας συντονιστεί τη δευτέρα για ένα second chance.

ναι ομως ακομα να μας δωσει το κη μας ο αντμιν :/

Ειδα λιγο χθες stream απο Kripparian...μπαμ μπαμ οι νικες μονο αυτο εχω να πω... Απο χορηγους ειναι οι σπανιες καρτες που εχει ή απλα το παλικαρι οποιο παιχνιδι παιζει σπερνει πανικο ?? :P

Ενταξυ μιλας και για ατομα που γενικα ψαχνονται στα παιχνιδια  :P . Βεβαια σε γνωστους streamers εχω δει και κανουν donate λεφτα για καρτες οι fans/θεατες τους,για χορηγους που ανεφερες δεν γνωριζω.

ο Kripp οπως και αλλου κορυφαιοι streamers εχει πολλες δωρεες η/και sponsor. Ellohime π.χ.ειπε προχθες οτι σε μια μερα ειχε 600+ euro donations για να ανοιγει πακετα!!! Με αυτά τα λεφτά ανοίγουν απειρα packs και ΑΝ λειπει και καμια στο τελος με τα 10xαπειρα dust τις φτιαχνουν :)

Trump παλι εχει σπονσορα τη Razer οποτε οτι χρειαστει του το παρεχουν. Και μονο που εχει 10κ-15κ viewrs καθε μερα ειναι τρελη διαφημιση.

Φυσικα δεν ειναι μονο οι καρτες που κανουν τους παιχτες! Οι τυποι παιζουν φανταστικα, υπολογιζουν τα απιστευτα, γνωριζουν ολες τις καρτες και πιθανολογουν και τι εχει ο αντιπαλος.

Ενα ποκερ με τερατα!

• Like 1

O Kripp δεν γουστάρει σπονσοριλίκια.

Ζει από donations και τα subscriptions μόνο.Είναι περίπτωση ξεχωριστή από τους υπόλοιπους.

Στα @@ του το viewer counting,δεν streamarei εμπορικά παιχνίδια όπως οι περισσότεροι όπως lol,wow που βλέπει ο περισσότερος κόσμος.

Κάνει streaming αυτό που γουστάρει να παίξει.Όπως με Path Of Exile πχ

Σέβας   :)

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...