Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μμ.η χαριτωμενη Eloise ειναι ακομη ενεργη; nice. εχω καιρο να δω twitch streams απο τους γνωστους pro παικτες και δεν ξερω με τι decks παιζουν τωρα. θα το τσεκαρω.

btw, μιας και το ανεφερα, oσοι γνωριζουν τι εστι Hafu, εχει κανει streaming γυμνη. google it.

Δημοσ.

μμ.η χαριτωμενη Eloise ειναι ακομη ενεργη; nice. εχω καιρο να δω twitch streams απο τους γνωστους pro παικτες και δεν ξερω με τι decks παιζουν τωρα. θα το τσεκαρω.

btw, μιας και το ανεφερα, oσοι γνωριζουν τι εστι Hafu, εχει κανει streaming γυμνη. google it.

Αυτες τις μερες streamαρουν μαζι...

Δημοσ.

Αυτες τις μερες παιζω priest με ενα δικο μου ντεκ:

attachicon.gifUntitled.png

Για πειτε γνωμες; Πως σας φαινεται;

Μετριο προς κακο. Χωρις taunts και heals, θα εισαι παιχνιδακι για τους aggro/face. Και οι dragons μονο 7, θελει παραπανω για να triggαρουν σιγουρα οι καρτες που εξαρτονται απο τους δρακους. (το ιδανικο ειναι να υπαρχουν 2 τουλαχιστον στο hand ωστε να εχεις την πολυτελεια να παιζεις 1).

Oι Twillight Guardian ειναι MUST.

• Like 1
Δημοσ.

Λογω αρενα εχω παίξει ελάχιστα ranked αλλα ειμαι 18-4 με hybrid hunter. Καιρος να ξεκινήσουμε να μαζεύουμε gold πάντως. Arena τέλος.

να μαζεύουμε γκολντ για ποιο πράγμα??σίγουρα πρεπεει να δοκιμαστεί η νέα αρενα !!
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτες τις μερες streamαρουν μαζι...

nice, εβαλα το στρημ τους τωρα. cuteness overload. :wub:

νέο expansion

yep, εχω αρχισει να μαζευω gold απο τωρα. νομιζω τον δεκεμβριο δεν ειναι να βγει?

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1
Δημοσ.

Επαιξα burgle/peddler rogue και μου τυχαιναν καρτες οπως lighting storm, halazeal, earth ele, healing wave.

Healing και aoe για rogue ειναι καλυτερο αστειο κι απο τον yogg...

Μου καθισε και combo ice block + pyro :)

Ειναι ωραια να παλευεις τον καρκινο με καρκινο :devil:

Δημοσ.

...Μετά την "Κarazhan εποχή", έφτιαξα... 18 νέα (άλλα "ψιλό", άλλα πραγματικά νέα) ντεκς και πειραματίζομαι (δεν ασχολούμαι ακόμα με το ρανκ αυτή τη σεζόν, μαθαίνω τις νέες κάρτες)...

...Νομίζω ότι, ο Πάλαντιν, ο Σάμαν κι ο Πριστ, είναι κυρίως οι μόνοι που δεν πολυ-"μπουσταρίστηκαν" ιδιαίτερα απ' τις νέες κάρτες.

Πχ. ναι μπορείς να παίξεις έναν νέον Δρακο-Πάλαντιν, αλλά δεν είναι κάνα "βαρβάτο" ντεκ, μπορείς να το αντιμετωπίσεις - γιατί, για να κάνεις χρήση ένα σορό νέες "δρακο-κάρτες", αφαιρείς πολλά healing και άλλα, οπότε έχεις υπέρ και κατά. Μια μίξη "Μαρλοκ-Δράκου" που παίζω, είναι αρκετά καλή, με 5 μόνο δράκους και 5 μάρλοκς.

Ο Σάμαν... αφ' ενός οι midrange ή Evo δεν άλλαξε κάτι γι' αυτούς... αφ' εταίρου ο άκρως random Aggro-Shaman (αν του κάτσουν οι κάρτες είναι ακαταμάχητος, αλλιώς... "τον πίνει" κανονικότατα!) δεν έχει κάτι νέο, εκτός εκείνου του σπελ που κάνει 1 ντάματζ και βγάζει 1-μάνα μίνιον (τρίχες δηλαδή).

Ο Πριστ... Πολλοί πια παίζουν Πριστ, γιατί βγήκαν αυτές οι "Resurrection" κάρτες. Και... "τον πίνουν"! Ακόμα και ο Ζέταλοτ (ο πιό διάσημος και φανατικός Πριστ-παίκτης) λέει ότι είναι (ακόμα) αδύναμος ο Πριστ. Παίζει με ελάχιστα (δυνατά!) μίνιον και στοχεύει να τα "ξαναζωντανεύει" ασταμάτητα... Και τί κάνεις εσύ; ΒΑΡΑΣ ΜΟΥΡΗ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ και αδιαφορείς για τα μίνιον (τα ελάχιστα) που κατεβάζει, ενώ γεμίζεις με taunt το board.

Νομίζω ότι πιο πολύ "μαξαρίστηκε" ο Druid, ο Warrior, η Μάγισσα, η Ρογκ. Και γενικά, όσα κοντρόλ ντεκς παίζουν με βαρβάτα μίνιονς.

...Εγώ βέβαια, παίζω ένα "κουκουρούκου" Hunter! Έναν "Secret-Yogg-Hunter", με ελάχιστα μίνιον και άπειρο ντάματζ και σπελ, που λειτουργεί πολύ. Όταν θέλω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να παίξω, παίζω "Beast Druid" ή "Yogg Druid". Επίσης μ' αρέσει και ο Tempo Mage, όπως και ο πολύ καλός Dragon Warrior (και ο Tempo-Control Warrior)...

Βασικά... ήθελα ένα "βαρβάτο" ΠΑΛΑΝΤΙΝ ντεκ (που δεν υπάρχει ακόμα), γιατί είναι η αγαπημένη μου κλάση. Είδωμεν...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...