Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eγώ τελικά... και έχοντας μπουχτίσει ΠΑΛΙ να βλέπω... 80% Ζοο ντεκς - και οι λοιποί Dragon Warrior & Aggro Shaman... είπα "δεν παίζω έναν παλιό-καλό-κλασσικό-MOYΡΗ-Hunter, να δω πώς θα πάει;"...

...Απ' το 19 που 'χα κατρακυλήσει (απ' το 15 που 'χα ξεκινήσει), πήγα "σφαίρα" σε μία μέρα στο 9 ρανκ!!!!! Ε ρε "πανηγύρι" που έκανα με τον παλιό Hunter-άκο! Βλέπετε, το πλείστον που παίζουν πια Hunter, παίζουν "Hybrid"/"MidRange" κτλ. ντεκς, με ένα σορό σπελς, με μίνιονς, με... με...! Εγώ, έβαλα τα πάντα από επιθετικά σπελς (ό,τι έχει η κλάση), έβαλα όλα τα κλασσικά 3αρια σπελς, και αντί να "τουμπανιάσω" σε charge minions, έβαλα μόνο δύο horseriders και ΔΥΟ "Call of Wild" - τα οποία παίζουν τον ρόλο του παλαιού Λιρόι που χρησιμοποιούσαμε, μόνο που με τα 3 κόμπο minions στο board, αφ' ενός έχει ένα taunt για να κάνεις το finishing, αφ' εταίρου έχεις και "πουσάρισμα" για τα λοιπά minions που θα επακολουθήσουν...

...Έβαλα και δύο looting minions 2άρια (γιατί ο Face-Hunter θέλει δεν θέλει κάποια στιγμή ξεμένει ακό κάρτες), μόνο δύο επιθετικά secrets και γενικά δουλεύει φοβερά, ακόμα και εναντίον αυτού του νέου "Καρκίνου"-Ζοο ντεκ με τα minions που δίνουν αβέρτα κάρτες όταν κάνεις discard και βγάζουν αυτόματα στο board τα 3άρια...

Καλά πάει. Όταν βαριέμαι ή δεν "μου κάθεται" ο Face-Hunter, παίζω τον νέο Yogg-Mage (με τον Μεντίβ και μόνο, δίχως άλλο legendary) ή κάνα Paladin Dragon (γιατί είμαι και φανατικός "Παλαντιν-ικός" και προτιμώ Δρακο-Πάλαντιν αντί Warrior - αν και καλύτερο ντεκ του Warrior).

• Like 1
Δημοσ.

Οι κάρτες με discover παραμένουν οι μοναδικές στο παιχνίδι με υγιές rng. Όλες οι υπόλοιπες είναι καρκινογόνες ή εντελώς άχρηστες

22292.png33179.png

Συμφωνω για το discovery , ειναι υγιες RNG. Ομως γιατι βαζεις το flame juggler; ειναι μια χαρα η καρτα. πχ οταν κατω ειναι ενα αντιπαλο minion και ο αντιπαλος, ξερεις οτι εχεις 50% να πετυχεις τον αντιπαλο σου. Ενω με τη καρτα Servant of Yogg-Saron ειναι απειρα τα spells που μπορει να διαλεξει και ειναι ΤΖΟΓΟΣ εκει , εκτος ελεγχου.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ορισμένα match ups αποφασίζει την έκβαση του παιχνιδιού στο δεύτερο γύρο, σε ένα πιο "εξασθενισμένο" περιβάλλον όπως η Arena όπου το tempo είναι άρχοντας και οι μηχανισμοί comeback λιγοστοί, η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη. Άμα δεν σου κάνει ο flame juggler, ας πούμε tuskarr totemic ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει ενα ενδιαφερον thread στο reddit

για το rng που με βρισκει απολυτα συμφωνο.

μπα, παντα προβλεπω τι καρτες ειναι ετοιμος να ριξει ο αντιπαλος στα meta-decks. δεν ειναι εκει το προβλημα.

το θεμα ειναι οτι αυτο το παιχνιδι δεν ειναι τιποτα αλλο απο μια μαχη counters: αυτος που εχει το πλεονεκτημα στα counters, εχει control του board, και αναποφευκτα νικαει  στο τελος. τοσο απλα. δεν εχει να κανει με στρατηγικη και skills. 

οσο αφορα το RNG, τα meta-decks ειναι δημοφιλη και αποτελεσματικα διοτι εξαλειφουν το RNG. καποια συγκεκριμενα classes, oπως warlock και shaman, εχουν εναν σεβαστο αριθμο minions και spells τα οποια σε οποια σειρα και να βγουν, θα δουλεψουν.

δεν πας εσυ να ριχνεις taunts, η να κανεις heal, η να κανεις wipe. αυτα τα decks δεν ξεμενουν απο επιλογες σε ολη την διαρκεια του παιχνιδιου.

αντιθετως εσυ που δεν εχεις καποιο απο τα παραπανω meta-decks, υποφερεις  απο το RNG, επειδη:

1.θες τυχη να δουλεψει σωστα η καμπυλη του deck σου

2.θες τυχη να εχεις συγκεκριμενα counters οταν τα χρειαστεις.

γενικα, το παιχνιδι στον πυρηνα του, ειναι σπασμενο αυτη την στιγμη. το standard mode ηταν ευπροσδεκτη αλλαγη, αλλα δεν ειναι αρκετη για να διορθωσει το προβλημα. πρεπει να μπουν νεοι κανονες και mechanics, ωστε επιτελους να σταματησει αυτο το πανηγυρι που γινεται τωρα.

και δεν μπορω να να καταλαβω ποιος ευθυνεται για αυτη την κατασταση. θελει η Blizzard να προωθει τα cancer decks για να χαιρονται τα πιτσιρικια και να συνεχιζουν να παιζουν το παιχνιδι τους; η η oμαδα αναπτυξης ειναι τελειως αχρηστη;

δεν ξερω, μετα το φιασκο με την Purify καρτα και την γελοια απαντηση που εδωσε ο Ben Brode, τεινω να πιστεψω πως συντρεχουν και οι δυο λογοι.

ελπιζω τωρα που ανεβαινει ο ανταγωνισμος με τα Duelyst, Gwent και ES: Legends, να αρχισει να αναθεωρει η Blizzard την πολιτικη της και να προβει στις καταλληλες ενεργειες ωστε το Hearthstone να γινει πραγματικα ανταγωνιστικο και διασκεδαστικο.

εγω παντως εχω κουραστει με το παιχνιδι και μολις ολοκληρωσω τους golden heroes, θα ασχολουμαι μονο με τα quests. εχω σιχαθει να χανω απο σπασμενα decks η να παιζω τα ιδια decks συνεχεια. αρκετα πια.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 2
Δημοσ.

στα χαμηλά λεβελ υπάρχουν κ πρωτοτυπα ντεκ - πχ αυτος ο warlock με αιφνιδιασε.

Δεν υπαρχουν level αλλα ranks. Ετσι για το τυπικο. :)

Δημοσ.

Δοκιμασα αρενα μετα απο κανα μηνα...

rogue, druid, shaman, mage, mage,mage, mage, mage, mage, mage

Ολοι ειχαν και απο ενα firelands portal, ενας μαλιστα ειχε 4-5 και 4/6 skillstrike

fun and interactive, nice job bliz //

Δημοσ.

Επειδή δν έχω πολυκαταλαβει....αυτο για to live της μπλιζαρντ μέσω φεισμουκ τι κριβως προσφέρει και πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...