Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω μακράν το καλύτερο πακέτο μου μέχρι στιγμής από την άποψη του dust value. Και αυτό με 5 νίκες στην αρένα με yolo deck

post-255329-0-93586400-1473062295_thumb.png

• Like 2
Δημοσ.

Ανοιξα ενα Malygos (Gold) αξιζει να το σπασω, να φτιαξω κανα deck μπας και παρω λιγο μπρος στο ranked?

Εχετε καποιο deck να προτεινεται ?

βασικα σκεφτομαι να σπασω και τα 3 legendary που εχω, για αυτο το deck

http://www.hearthpwn.com/decks/618474-top-10-eu-thijss-evolve-shaman

γνωμες?

απο οτι ειδα δεν μπορω να κραφταρω καρτες απο Expansion τα οποια δεν εχω? lol.....

Aν ειναι το πρωτο σου καλο deck μη φτιαξεις evolve shaman, κανε aggro shaman.

Tον χρυσο malygos σπαστον, παιζει σε καποια decks αλλα σιγουρα δεν αξιζει ενας πρωταρης να τον κρατησει.

Τα υπολοιπα legendaries σου πως να σου πουμε αν δεν μας πεις ποια ειναι? Γενικα παντως τα μη χρυσα legendaries δινουν πολυ λιγο dust για την σπανιοτητα τους, δεν αξιζει να τα σπας εκτος και απο λιγες εξαιρεσεις που ειναι εξαιρετικα αδυναμα.

• Like 1
Δημοσ.

Aν ειναι το πρωτο σου καλο deck μη φτιαξεις evolve shaman, κανε aggro shaman.

Tον χρυσο malygos σπαστον, παιζει σε καποια decks αλλα σιγουρα δεν αξιζει ενας πρωταρης να τον κρατησει.

Τα υπολοιπα legendaries σου πως να σου πουμε αν δεν μας πεις ποια ειναι? Γενικα παντως τα μη χρυσα legendaries δινουν πολυ λιγο dust για την σπανιοτητα τους, δεν αξιζει να τα σπας εκτος και απο λιγες εξαιρεσεις που ειναι εξαιρετικα αδυναμα.

1) Malygos (Gold) (1600 dust)

2) Al'Akir (400 dust)

3) Grommash (400 dust)

4) C'thun (400 dust) το κλασσικο legendary, lol.

Δεν εχω κανενα expansion...και απο οτι ειδα δεν μπορω να κραφταρω καρτες απο αυτα, π.χ barnes...

Εχεις κανενα deck να μου πεις να κραφταρω καρτουλες, αμα σπασω τον malygos?

Δεν μπορω να βρω και filter στις σελιδες για deck με classic καρτες..

Μου αρεσει να παιζω shaman (με αυτον πηγα και rank 16) και hunter...

Thankkss!!

edit: και ναι ειναι το πρωτο μου deck...μεχρι τωρα εκανα πειραματα.

Δημοσ.

1) Malygos (Gold) (1600 dust)

2) Al'Akir (400 dust)

3) Grommash (400 dust)

4) C'thun (400 dust) το κλασσικο legendary, lol.

Δεν εχω κανενα expansion...και απο οτι ειδα δεν μπορω να κραφταρω καρτες απο αυτα, π.χ barnes...

Εχεις κανενα deck να μου πεις να κραφταρω καρτουλες, αμα σπασω τον malygos?

Δεν μπορω να βρω και filter στις σελιδες για deck με classic καρτες..

Μου αρεσει να παιζω shaman (με αυτον πηγα και rank 16) και hunter...

Thankkss!!

edit: και ναι ειναι το πρωτο μου deck...μεχρι τωρα εκανα πειραματα.

Mη σπασεις καμια, ισως πλην του malygos. Ειναι ολες δυνατες και και δεν αξιζει να τις σπασεις για το dust που σου προσφερουν.

Πριν σπασεις τον malygos, δες το παρακατω malygos druid το οποιο θεωρειται πολυ δυνατο deck, ισως το δυνατοτερο σε tournament setting (οπου bannaroun aggro shaman), ενω ειναι πολυ ικανο και στο ladder.

https://manacrystals.com/deck_guides/2113-fr0zen-s-rank-1-legend-malygos-druid

Σαφως βεβαια ως πρωταρης τα παραπανω decks θα σου φαινονται προς το παρον απλησιαστα. Για αυτο βαλε στοχο φθηνα δυνατα decks οπως ο aggro shaman που ανεφερα παραπανω.

https://manacrystals.com/deck_guides/2144-feno-s-legend-aggro-shaman

http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/aggro-face-shaman-standard-wotog-deck-list-guide-season-26-may-2016/

Και δες και λιστες για begginers χωρις epics και legendaries.

πχ εδω

https://manacrystals.com/articles/110-basic-decks-and-new-players

Αγορασε το karazhan με χρηματα, και αν σε ενδιαφερει να φτιαξεις δυνατα decks νωριτερα παρε και καποια φακελακια απο old gods και classic packs (20 ευρω στο καθενα ειναι μια αρχη). Παντως οπως και να εχει οι περιπετειες ειναι απο τη μια πολυ σημαντικες γιατι εχουν πολλες καλες καρτες και απο την αλλη πολυ ακριβες για να τις αγορασεις με gold αλλα σχετικα οικονομικες για να αγοραστουν με ευρω. Μη χανεις χρονο να τις grindareis.

Φυσικα και οι blackrock και loe εχουν σημαντικες καρτες αλλα αυτες θα βγουν απο το standard τον ιανουαριο οποτε κρινε εσυ αν αξιζει να αγοραστουν με χρηματα. Σιγουρα δεν αξιζει να τις grindareis παντως.

Δημοσ.

Malygos druid. Και μην χαλάς legendaries εκτός και είναι εντελώς unplayable.

malygos druid, δν εχω ουτε yogg ουτε τιποτα...απλησιαστο deck για εμενα, γιατι δεν εχω καρτουλες...

για αυτο ρωτησα αν αξιζει να σπασω τον χρυσο malygos να φτιαξω κανα deck με το dust αυτο.

Mη σπασεις καμια, ισως πλην του malygos. Ειναι ολες δυνατες και και δεν αξιζει να τις σπασεις για το dust που σου προσφερουν.

Πριν σπασεις τον malygos, δες το παρακατω malygos druid το οποιο θεωρειται πολυ δυνατο deck, ισως το δυνατοτερο σε tournament setting (οπου bannaroun aggro shaman), ενω ειναι πολυ ικανο και στο ladder.

https://manacrystals.com/deck_guides/2113-fr0zen-s-rank-1-legend-malygos-druid

Σαφως βεβαια ως πρωταρης τα παραπανω decks θα σου φαινονται προς το παρον απλησιαστα. Για αυτο βαλε στοχο φθηνα δυνατα decks οπως ο aggro shaman που ανεφερα παραπανω.

https://manacrystals.com/deck_guides/2144-feno-s-legend-aggro-shaman

http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/aggro-face-shaman-standard-wotog-deck-list-guide-season-26-may-2016/

Και δες και λιστες για begginers χωρις epics και legendaries.

πχ εδω

https://manacrystals.com/articles/110-basic-decks-and-new-players

Αγορασε το karazhan με χρηματα, και αν σε ενδιαφερει να φτιαξεις δυνατα decks νωριτερα παρε και καποια φακελακια απο old gods και classic packs (20 ευρω στο καθενα ειναι μια αρχη). Παντως οπως και να εχει οι περιπετειες ειναι απο τη μια πολυ σημαντικες γιατι εχουν πολλες καλες καρτες και απο την αλλη πολυ ακριβες για να τις αγορασεις με gold αλλα σχετικα οικονομικες για να αγοραστουν με ευρω. Μη χανεις χρονο να τις grindareis.

Φυσικα και οι blackrock και loe εχουν σημαντικες καρτες αλλα αυτες θα βγουν απο το standard τον ιανουαριο οποτε κρινε εσυ αν αξιζει να αγοραστουν με χρηματα. Σιγουρα δεν αξιζει να τις grindareis παντως.

Tunnel trogg / Sir Finley δεν μπορω να κραφταρω..δεν τον βρισκω..(για aggro shaman)

Δημοσ.

Tunnel trogg / Sir Finley δεν μπορω να κραφταρω..δεν τον βρισκω..(για aggro shaman)

Πρέπει να αγοράσεις το League of Explorers adventure για να φτιάξεις αυτές τις κάρτες.

• Like 1
Δημοσ.

δεν του αρεσε το deck της rogue μου :(

.

εφαγε τουλάχιστον καλό milling ? Aξιζε το βρίσιμο?  Νταξει και μενα την πρωτη φορα που το αντιμετωπισα με ειχε εκνευρισει και τη 2η φορα που το ειδα να ερχεται και δεν μπορουσα να κανω τπτ με αργο deck  ακουστηκαν κατι μπινελικια στο σπιτι αλλα εννοειται δεν του γραψα ποτε τπτ.

οταν ομως προσπαθήσεις να το παιξεις και δεις οτι ειναι δυσκολο να το πετυχεις, αρχιζεις πλεον και εκτιμας το κοπο του και τουλαχιστον πλεον δεν με εκνευριζουν σε αντιθεση με aggro shaman/face hunter που εξακολουθουν  να μην μαρεσουν ουτε καν να τα παιξω ακομα και αν κερδιζω.

Εμενα με εχουν βρισει γιατι λεει οτι ειχα 4 legendaries στο deck μου (μαζι με reno που χρησιμοποιησα) και αυτός κανένα (επαιζε face hunter). O καθένας ό,τι να ναι ειναι, μη δινεις σημασια, αλλα αν καποιος το παρακανει αναφερε τον στην blizzard.

Δημοσ.

malygos druid, δν εχω ουτε yogg ουτε τιποτα...απλησιαστο deck για εμενα, γιατι δεν εχω καρτουλες...

για αυτο ρωτησα αν αξιζει να σπασω τον χρυσο malygos να φτιαξω κανα deck με το dust αυτο.

Για τον tunner trogg αξιζει να ξεκλειδωσεις τα δυο πρωτα δωματια του league of explorers. Να τα αγορασεις με ευρω δηλαδη, μη καθισεις να μαζεψεις 1400 gold για αυτα.

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω πως πρέπει να παίξεις με τις κάρτες π έχεις από τα πακς με δικά σ ντεκς και με υπομονή μάζευε 700 να ξεκλειδώσεις όλα τα adventures (όχι expansion) και με σταδιακά βήματα χωρίς να βιάζεσαι κάποια στιγμή θα έχεις πολύ άνεση σε νταστ...

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω πως πρέπει να παίξεις με τις κάρτες π έχεις από τα πακς με δικά σ ντεκς και με υπομονή μάζευε 700 να ξεκλειδώσεις όλα τα adventures (όχι expansion) και με σταδιακά βήματα χωρίς να βιάζεσαι κάποια στιγμή θα έχεις πολύ άνεση σε νταστ...

Δεν αξιζει τον κοπο. Ας βρει να παιξει καποιο αλλο παιχνιδι τοτε.

Και δεν ειναι καν θεμα κοπου, παντα θα ειναι πισω και δε θα μπορει να χαρει το καινουρια περιεχομενο.

• Like 1
Δημοσ.

κατι τετοιο σκεφτηκα να κανω και εγω...

καθησα και εκανα ενα νεο account και αρχισα απο την αρχη γιατι τα εκανα λιγο μπαχαλο με της καρτες και τα λεφτα μου κλπ...

γιατι στην αρχη ιδικα περνεις κατι εχτρα χρυσα κλπ οποτε θα τα μαζεψω να ξεκλειδωσω κανα στορυ...

σκεφτομαι να αρχισω με το καραζαν ...

επειδη δε ξερω ποια ειναι τα adventures και ποια τα expansion ... εχει καποια διαφορα δε καταλαβα ακριβως τι εννοεις...

πρεπει να ξεκινησω απο καποιο συγκεκριμενο καλυτερα..και αν ναι ποιο ?

Δημοσ.

Αν θέλετε να αποφύγετε τα μπινελίκια απλά δεν κάνετε friend αυτόν που διαλύσατε στο τελευταίο παιχνίδι.

Κατά τα λοιπά, ξεκίνησα να παίζω ress priest. Νομίζω πως είναι το deck που έχω ευχαριστηθεί περισσότερο απ' όλα. Φαίνεται να είναι καλό deck αν και είμαι πολύ χαμηλά για να το κρίνω από τώρα αλλά είναι τρομερά fun. Έχω την αίσθηση ότι θα φτάσω lvl5 που έχω να το δω τρεις μήνες.....

Η μόνη μαλακία είναι ότι αν δεν με παρακολουθεί ο privateer το battlecry του barnes μου δίνει ΠΑΝΤΑ onxy bishop :lol:

Δημοσ.

ευχαριστω οσους με ειχαν κανει add στο προηγουμενο account ...

εαν και οποιος θελει με ξανακανει στο καινουργιο ... γιατι οπως εξηγω ποιο πανω στο παλιο εκανα πολλα λαθος πραγματα...

Joker007#21917

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...