Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ετοιμαστειτε για νεο meta με aggro cancer decks. 10 παιχνιδια επαιξα πριν και επεφτα συνεχεια σε aggro paladins και hunters με τις νεες καρτες.

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι λεγατε για τον Barnes? :P

6b7bde274d.png

To the value town anyone?? :P

Χαχαχαχα υπαρχουν πολλες κατηγοριες να καταταξεις στο παιχνιδι κατι aggro mid face αλλα για αυτο βρισκω μονο μια οταν το βλεπεις ΄΄αντε και γα....ου΄΄ :P 

Δημοσ.

ετοιμαστειτε για νεο meta με aggro cancer decks. 10 παιχνιδια επαιξα πριν και επεφτα συνεχεια σε aggro paladins και hunters με τις νεες καρτες.

Διόρθωση: όχι "aggro Paladins", αλλά ΝΕΟΣ Secret-Aggro Paladin! Απλά ΜΑΜΑΕΙ!

...

Κάτι άλλο... Μου ζήτησε σήμερα (πριν λίγο) να κάνω update... και από εκείνη τη στιγμή "κρασάρει" ασταμάτητα!!! Δεν φορτώνει καν την Blizzard WarNet σελίδα! Με πετάει σε μια λευκή σελίδα (ποπάπ) που μου λέει να γράψω τους λόγους που κρασάρει και να στείλω αναφορά στην Blizzard!

Έχει συμβεί αυτό σε κάποιον άλλον;

Οσοι παιζεται το παιχνίδι καιρό , τελικά που καταλήξατε wild , standard format  ή και τα δύο? Προσωπικά επειδή ειχα ξεκινήσει κανα μηνα πριν βγουν τα formats και ήξερα οτι gvg και naxxramas θα φύγουν ειχα φροντισει να μαζεψω οσο περισσότερες μπορουσα απο αυτες για τη συλλογή γιατι μετα θα ήταν πιο δυσκολο να τις craftαρω.

Μετά εχοντας ήδη περισσότερες καρτες απο αυτα τα δύο σετ επαιζα σε wild. Αλλά ακόμα και τώρα, που έχω όλα τα adventures, σχεδόν όλες τις common καρτες και πάνω απο τις μισες rare απο όλα τα σετ, δεν βρίσκω το λόγο να παίζω στο standard format. Ακόμα και αν χρησιμοποιώ μόνο 1-2 κάρτες απο τα wild sets στα deck μου, που υπο προυποθεσεις θα μπορουσαν να αντικατασταθούν.

Κυρίως ρωτάω αυτούς που παίζουν 6+ μήνες που δλδ ειχαν και αρκετες καρτες απο τα wild sets, αλλά και οι νεότεροι θα με ενδιεφερε να μάθω αν craftαρουν καμια wild καρτα για να παίξουν.

Επισης παρολο που δεν βλέπω να το αναφέρει κανενας εγώ στο rank (wild) 15-17 που συνήθως κυμαινομαι , πετυχαινω αρκετα συχνά mech με antonidas που ειναι αρκετα εκνευριστικό.

Με το που βγήκε αυτός ο διαχωρισμός, "έκαψα" ΟΛΕΣ τις Wild κάρτες μου (άπειρες Legendary λέμε, "έκλαιγα" για τον Μπουμ!) και τέλος, μόνο Standard απ' την πρώτη στιγμή. Όπως λένε κι οι άλλοι, με ΤΟΟΟΟΣΕΣ νέες κάρτες αλλά ΚΑΙ τις παλιές, έχει φύγει εκτός ελέγχου, γίνεται "της κολάσεως"! Γνωστός μου ΜΟΛΙΣ 4 μηνών παίκτης έγινε Legendary!

ναι, ενω το standard ειναι.  :-D

Σαφώς και όχι.

Βασικά... δεν είναι ζήτημα "ισοροπίας", αλλά "ραντομιάς"! Η Blizzard το 'χει γυρίσει (το παιχνίδι) στο σούπερ-τυχερό. Τόσες νέες κάρτες έχει βγάλει (και συνεχίζει) που είναι ράντομ το αποτέλεσμά τους, άρα πιο λιγότερο ΣΚΙΛ και περισσότερο ΦΑΡΔΟΣ θέλει πλέον.

Sartiv δυστυχώς και το Standard έχει φτάσει να είναι τζόγος, με κάρτες όπως Barnes - Yogg. Με έχει κουράσει να παίρνω ή να χάνω παιχνίδια από το ρίξιμο ενός ζαριού-νομίσματος-όπως θες πες το.

Για αυτό το γύρισα στο Duelyst και βρήκα την υγεία μου.

Πλέον μόνο τα quests ολοκληρώνω στο Hearthstone και μετά log-off.

Ενώ ο... Ρένο, ε; Καθόλου "ραντομιά"! Έχεις παίξει το μισό ντεκ και σου τα φέρνει τούμπα κι απ' την αρχή!

Όπως λέω... η εταιρεία το πάει σε "κουκουρούκου-πάρτα-όλα" νέους παίκτες, για να δίνουν φράγκα για πακς καρτών.

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες, στο iPad και iPhone δουλεύει τέλεια. Στον Mac, επίσης.

Αλλά... μετά το update που έκανα στο PC... εκεί βγάζει συνεχώς error, δεν φορτώνει καν την WarNet page της Blizzard!

Το 'χει συναντήσει το πρόβλημα αυτό κι άλλος;

Δημοσ.

Ενώ ο... Ρένο, ε; Καθόλου "ραντομιά"! Έχεις παίξει το μισό ντεκ και σου τα φέρνει τούμπα κι απ' την αρχή!

Όπως λέω... η εταιρεία το πάει σε "κουκουρούκου-πάρτα-όλα" νέους παίκτες, για να δίνουν φράγκα για πακς καρτών.

τι "ραντομιά" έχει ο Ρένο?...σε healάρει τις μισές φορές αν του "καπνίσει"?

Δημοσ.

εγω ακομα δεν εχω καταλαβει πως κανεις wild deck :P

κοιταξα και google κλπ λεει πατας εκει στο custom τον hero κλπ και το αλλαζεις σε wild αλλα εμενα δε κανει τπτ...

μηπως χρειαζεται να εχεις φτασει σε καποιο lvl πρωτα η τπτ τετοιο ?

Δημοσ.

εγω ακομα δεν εχω καταλαβει πως κανεις wild deck :P

κοιταξα και google κλπ λεει πατας εκει στο custom τον hero κλπ και το αλλαζεις σε wild αλλα εμενα δε κανει τπτ...

μηπως χρειαζεται να εχεις φτασει σε καποιο lvl πρωτα η τπτ τετοιο ?

Πρέπει να έχεις τουλάχιστον μια Wild κάρτα στο collection σου. Αν δεν έχεις, κάνε craft μια.

τι "ραντομιά" έχει ο Ρένο?...σε healάρει τις μισές φορές αν του "καπνίσει"?

Ραντομιά στο draw του Reno θα εννοεί.

• Like 1
Δημοσ.

Πρόπερσι είχα κάνει 12-2 στην αρένα 2 φορές, και τις δύο στον Ασιάτικο server. Από τότε έπαιζα arena μια φορά το τρίμηνο μιας και ποτέ δεν με ενθουσίαζε όσο το constructed. 

Τώρα όμως που έχω ψιλοβαρεθεί το constructed, και που άρχισα να χαλαρώνω με τη δουλειά, αφού πήγα rank 5, παίζω μόνο arena και tryhardάρω όσο μπορώ :D Όλες Ευρώπη by the way. 

Από τις 22 Αυγούστου οι αρένες μου είναι ως εξής:

i4mh60v.jpg

O mage που έκανα 2-3 και ο priest που έκανα 4-3 ήταν απίστευτα decks, αλλά δεν είχαν early game και με ξεπάτωσε το aggro οπότε με πέταξαν εκτός νωρίς. Σε αυτή που draftαρα χθες όμως, φρόντισα να πάρω και early game, αγνοώντας μερικές φορές και τις επιλογές του heartharena και εν τέλει έκανα 12 wins και στην Ευρώπη επιτέλους :D Πήγα μέχρι 10 wins χωρίς ήττα και μετά έχασα ένα game εναντίον rogue, το οποίο δεν θα μπορούσα να το κερδίσω έτσι κι αλλιώς. Έχασα στο turn 6 από double cold blood & eviscerate face και μέχρι τότε είχα φάει τρελό ξύλο :D Δεν πειράζει όμως είναι προσωπικό achievement το 12-1. Άντε να δω πότε θα κάτσει το 12-0. 

Ορίστε και μερικές photos από το run, όπως επίσης και το deck. 

kiQIf88.jpg

M3XP0cM.jpg

H1ReXGP.jpg

E52zphw.jpg

• Like 5
Δημοσ.

αν λέμε ραντομιά το draw σε card game τότε και όλα τα card games είναι ραντομιές full

Μαζί σου. Προσπαθώ κι εγώ να καταλαβω την λόγικη του Lupus.

Δημοσ.

Αυτή την στιγμη η arena είναι στο χειροτερο σημειο που ηταν ποτε. Mage κυριαρχει και τωρα πηρε ακομη μια OP καρτα (FP). Οποιος ξεκιναει δευτερος εχει μεγαλο μειονέκτημα συμφωνα με τα stats του Heartharena. Γενικα δεν είναι καθολου ισορροπημένη και η Blizzard δεν εχει κανει τιποτα για αυτό. Επισης οι νεοι παικτες να ξερουν ότι είναι πολύ δυσκολη πια. Ακομη και στο 2-3 να εισαι μπορει να πεσεις σε 12 wins deck. Πχ πριν κατι μερες επεσα σε τετοια περιπτωση. Shaman σε 2-3 και ειχε turn 6 Earth Elemental turn 7 Earth Elemental turn 8 Al Akir. WTF! Και δυστυχως είναι ο μονος τροπος για να φτιαξεις σχετικα γρηγορα μια καλη collection.

Μαζί σου. Προσπαθώ κι εγώ να καταλαβω την λόγικη του Lupus.

Δεν υπαρχει λογικη :-D

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...