Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μυριζω μπανάνες λόγο amazon!!

Nope, βγήκε και σε εμένα που είμαι f2p.

Μάλλον οι Ευρωπαικοί σερβερς έχουν πρόβλημα (ώς συνήθως).

Δημοσ.

Μυριζω μπανάνες λόγο amazon!!

μπα, οι συναλλαγες ηταν νομιμες, κατι που επιβεβαιωσε και η ιδια η Blizzard. το αν εγινε καταχρηση της προσφορας, αυτο ειναι θεμα της Amazon/Supercell.

φαινεται οτι βρισκεται υπο εξελιξη νεο DDOS attack. το οποιο εξηγει και το ξαφνικο lag που ειχα πριν λιγο, ενω επαιζα OW.

Δημοσ.

paladin, rogue , priest.

Πιο θεωρείτε προτιμότερο σε αρένα?

Με αυτή την σειρά:

Rogue 

Paladin

Priest

• Like 1
Δημοσ.

paladin, rogue , priest.

Πιο θεωρείτε προτιμότερο σε αρένα?

και εγω αν και νεος παιχτης επειδη εχω πεξει κανα 10αρια φορες αρενα εχω καταλαβει οτι γενικα απο αυτους που σου βγαζει

θα προτιμας οσο γινεται ποιο επιθετικους παιχτες...

Δημοσ.

και εγω αν και νεος παιχτης επειδη εχω πεξει κανα 10αρια φορες αρενα εχω καταλαβει οτι γενικα απο αυτους που σου βγαζει

θα προτιμας οσο γινεται ποιο επιθετικους παιχτες...

Δυστυχώς τα classes που έχουν hero power ping 1 dmg, όπως Rogue - Mage έχουν σαφές πλεονέκτημα στην αρένα.

Δημοσ.

Καλυτερος hero για αρενα ειναι η rogue. Αν σκεφτεις με 2 μανα εχεις 2 damage ( και αν το buffαρεις, παραπανω ). Ενω με τους υπολοιπους, ειτε ενα damage, ειτε τιποτα ( βλεπε hunter, warrior ). Με εξαιρεση βεβαια τον paladin που βγαζει minion, κατι που ειναι πολυ δυνατο για αρενα.

Και επειδη εχω καιρο που εβαλα το δικο μου: Tsoutsouni#2855

• Like 1
Δημοσ.

Τον Κώστα από πάνω να τον ακούτε, είναι αστέρι στην αρένα με βάση αυτά που έχω δει τόσο καιρό που τον έχω friendlist.

• Like 3
Δημοσ.

Τον Κώστα από πάνω να τον ακούτε, είναι αστέρι στην αρένα με βάση αυτά που έχω δει τόσο καιρό που τον έχω friendlist.

χαχαχαχα ευχαριστω για τη διαφημιση :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παρτε και το δικο μου οποιος θελει να κανει add να βλεπει τα χαλια μου :P

ghost007#21321

btw ενα χρησιμο tip για τους καινουργιους παιχτες για να βγαζουν λιγο εχτρα χρυσο ειναι...

τα daily quests εχεις δικαιωμα να τα αλλαξεις μια φορα την μερα πατωντας πανω δεξια στο χ ...

αν π.χ σου δινει 40 χρυσο το ακυρωνεις και σου βγαζει αλλο και εχει πιθανοτητες να ειναι καλυτερο..

π.χ 60 η και 100 χρυσα ακομα ...

αν σε περιπτωση σου βγαλει παλι 40 ... τοτε το αφηνεις για αυριο και το αλλαζεις παλι...

γιατι αυριο μπορει να ειναι 60αρι το επομενο και να μην χρειαζεται αλλαγη..

οποτε αλλαζεις το χτεσινο που ηταν 40αρι...

εκτος φυσικα αν το κανεις υποχρεοτικα πεζοντας αν π.χ ηταν να φας μινιονς ....

αυτο το κανεις μεχρι και τρεις μερες αν θες ωσπου να γεμισουν τα daily quest "συνολο 3"

Επεξ/σία από Ghost007
Δημοσ.

παρτε και το δικο μου οποιος θελει να κανει add να βλεπει τα χαλια μου :P

ghost007#21321

btw ενα χρησιμο tip για τους καινουργιους παιχτες για να βγαζουν λιγο εχτρα χρυσο ειναι...

τα daily quests εχεις δικαιωμα να τα αλλαξεις μια φορα την μερα πατωντας πανω δεξια στο χ ...

αν π.χ σου δινει 40 χρυσο το ακυρωνεις και σου βγαζει αλλο και εχει πιθανοτητες να ειναι καλυτερο..

π.χ 60 η και 100 χρυσα ακομα ...

αν σε περιπτωση σου βγαλει παλι 40 ... τοτε το αφηνεις για αυριο και το αλλαζεις παλι...

γιατι αυριο μπορει να ειναι 60αρι το επομενο και να μην χρειαζεται αλλαγη..

οποτε αλλαζεις το χτεσινο που ηταν 40αρι...

εκτος φυσικα αν το κανεις υποχρεοτικα πεζοντας αν π.χ ηταν να φας μινιονς ....

αυτο το κανεις μεχρι και τρεις μερες αν θες ωσπου να γεμισουν τα daily quest "συνολο 3"

Θα συμφωνήσω ότι τα daily quests είναι από τους καλύτερους τρόπους για να βγάλεις gold, απλός θα ήθελα να επισημάνω μια δικη μου παρατήρηση είναι ότι κάποια quests δεν αξίζει να τα κρατήσεις και να τα κανεις από μονα τους, ένα καλο παράδειγμα είναι τα "dominance" quests δηλαδή αυτά που σου λένε "κανε 5 νίκες με τα τάδε classes", αυτά τα quests καλο είναι να τα αλλάζεις κατευθείαν όταν τα βλέπεις γιατί όταν τα συγκρίνεις με τα "κανονικά" quests δηλαδή αυτά που σου λένε "κανε 2 νίκες με τα τάδε classes" τότε θα έλεγα ότι ο κόπος δεν αντιστοιχεί στο reward, πιο αναλυτικά: το ένα θέλει 2 νίκες και μας δίνει 40 gold, το άλλο θέλει 5 νίκες και μας δίνει 50 gold.... δηλαδή έλεος όχι μονο το άλλο θέλει πάνω από τις διπλάσιες νίκες αλλα το gold που δίνει αντί να είναι διπλάσιο (δηλαδή 80 gold) είναι μόλις 10 gold πάνω.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω ότι τα daily quests είναι από τους καλύτερους τρόπους για να βγάλεις gold, απλός θα ήθελα να επισημάνω μια δικη μου παρατήρηση είναι ότι κάποια quests δεν αξίζει να τα κρατήσεις και να τα κανεις από μονα τους, ένα καλο παράδειγμα είναι τα "dominance" quests δηλαδή αυτά που σου λένε "κανε 5 νίκες με τα τάδε classes", αυτά τα quests καλο είναι να τα αλλάζεις κατευθείαν όταν τα βλέπεις γιατί όταν τα συγκρίνεις με τα "κανονικά" quests δηλαδή αυτά που σου λένε "κανε 2 νίκες με τα τάδε classes" τότε θα έλεγα ότι ο κόπος δεν αντιστοιχεί στο reward, πιο αναλυτικά: το ένα θέλει 2 νίκες και μας δίνει 40 gold, το άλλο θέλει 5 νίκες και μας δίνει 50 gold.... δηλαδή έλεος όχι μονο το άλλο θέλει πάνω από τις διπλάσιες νίκες αλλα το gold που δίνει αντί να είναι διπλάσιο (δηλαδή 80 gold) είναι μόλις 10 gold πάνω.

Πράγματι θέλεις πιο πολύ ώρα / gold, αλλά ο αριθμός των quest είναι περιορισμένος, οπότε έχει περισσότερο νόημα να κρατάς τα dominance διότι τελικά σου αποφέρουν περισσότερο gold. Ο χαρακτηρισμός "έλεος" ως αποτέλεσμα είναι αστοχος, διότι ο πρωταρχικός περιοριστικός παράγοντας στα daily quests είναι ο αριθμός τους και όχι ο χρόνος που χρειάζεται για να ολοκληρωθούν.

Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που έχεις περιορισμό χρόνου (δε μπορείς να παίξεις πάνω από ένα τέταρτο πχ) και είσαι γεμάτος quests οπότε πρέπει να κάνεις κάποιο άμεσα, τότε έχει νοημα να κυνηγήσεις τα σύντομα 40αρια.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω οι άλλοι casual παίκτες πως παίζουνε ή ποσο χρόνο δίνουνε στο παιχνίδι αλλα εγώ επειδή μπαίνω στο hearthstone μονο και μονο για να κάνω τα quests και μετά τέλος, τα dominance τα κρατάω και τα κάνω σε λίγες περιπτώσεις, βασικά εγώ ας πούμε μπορεί να κάνω και 3 μέρες να παίξω ένα game καθώς περιμένω να γεμίσει το quest log, αυτό σημαίνει ότι κάθε μέρα πατάω το "X" και αλλάζω το quest που δεν μου αρέσει.

Τώρα όσο αφορά τα dominance quests η μια σπανια περίπτωση που θα το κάνω είναι το quest log μου να είναι full και να έχω είδη αλλάξει quest για σήμερα και ένας δεύτερος λόγος είναι να το κανεις σε συνδυασμό με ένα άλλο quest.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...