Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτος ειπε με κανονικα χρηματα, οχι με golds. :)

Σωστος σε αυτο αλλα και παλι με κανονικα χρηματα ποσο βγαινει να τα αγορασεις αυτα?Και βεβαια παλι θα σου λειπουν ενα σωρο καρτες απο το normal και τα 2 expansion.

https://eu.battle.net/shop/en/product/game/hearthstone

Μιλαμε για 58ευρω,δηλαδη ακριβοτερα απο οσο κανουν καινουργια παιχνιδια.

Δημοσ.

Σωστος σε αυτο αλλα και παλι με κανονικα χρηματα ποσο βγαινει να τα αγορασεις αυτα?Και βεβαια παλι θα σου λειπουν ενα σωρο καρτες απο το normal και τα 2 expansion.

https://eu.battle.net/shop/en/product/game/hearthstone

Μιλαμε για 58ευρω,δηλαδη ακριβοτερα απο οσο κανουν καινουργια παιχνιδια.

Το θεμα ειναι αν αξιζουν τα 58 ευρω για ολες αυτες τις καρτες που θα παρει απο τα adventures

για να προχωρησει μετα σιγα σιγα σε ranked & arena....

Εγω τοσο καιρο κανω quest και ανοιγω pack (δεν εχω μπει αρενα ακομα)...χθες μου εκατσε το πρωτο legenderay grommash..

Θα το σκεφτω και γω για τα 3 adventures η 40 pack...

Αμα δεν ριξεις μερικα χρηματα, δεν πας μπροστα ευκολα, ειδικα στο ranked.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι αν αξιζουν τα 58 ευρω για ολες αυτες τις καρτες που θα παρει απο τα adventures

Εγω τοσο καιρο κανω quest και ανοιγω pack (δεν εχω μπει αρενα ακομα)...χθες μου εκατσε το πρωτο legenderay grommash..

Το θεμα ειναι ποσο θελει να επενδυσει ο αλλος στο παιχνιδι.Γιατι ακομα και τα 3 Adventure να αγορασει καποιος,παλι δεν θα εχει καρτες απο ολα τα expansion που εχουν βγει και μιλαμε για πολλες καρτες.

Κοινως δεν ειναι οτι θα δωσει 60ευρω και καθαρισε.

• Like 1
Δημοσ.

Το θεμα ειναι ποσο θελει να επενδυσει ο αλλος στο παιχνιδι.Γιατι ακομα και τα 3 Adventure να αγορασει καποιος,παλι δεν θα εχει καρτες απο ολα τα expansion που εχουν βγει και μιλαμε για πολλες καρτες.

Κοινως δεν ειναι οτι θα δωσει 60ευρω και καθαρισε.

Δεν ειπα οτι θα καθαρισει απλα, θα εχει πιο πολλες επιλογες, θα του δωσει ενα boost.

Εγω δεν εχω ριξει καθολου λεφτα..και δεν την παλευω,

με κανουν σουρωτηρι στο ranked.

Δημοσ.

εγω καλος η κακος παω αρενα απο την αρχη....οπως και ναχει περνω ενα πακετο και λιγα νομισματα πισω...και αν τα πας καλα στην αρενα μπορει να παρεις αρκετα παραπανω....

μια φορα εκανα 3 νικες και μου εδωσε κανα 40 νομισματα 40 μανα και ενα πακετο...

Δημοσ.

Οσοι ειστε καινουριοι και θελετε να παιξετε αρενα, να στοχευετε τις 3 νικες, οπου παιρνεις σιγουρα 50 gold. Αρα θα ειναι σαν να δωσατε απλα 100 gold για το pack. Για τις 7 νικες οπου παιρνεις τα λεφτα σου πισω ( 150 gold πανω κατω ) εχετε ακομα. Παντως ειναι καλη επενδυση αν μαθετε να παιζετε αρενα.

Και κατι ακομα να σχολιασω. Οταν εισαι καινουριος υπαρχουν 2 επιλογες. Ειτε ξεκινας και παιζεις το παιχνιδι, το απολαμβανεις και μαθαινεις , ή σκας 50-100 ευρω, ποσα θελει, για τα adventures και για packs, γεμιζεις καρτες και απλα μαθαινεις να παιζεις 2-3 deck ετοιμα που κυκλοφορουν. Με την πρωτη επιλογη θα μαθεις το παιχνιδι, θα εισαι σε θεση να φτιαξεις δικο σου deck κτλ. Στη δευτερη θα μαθεις απλα να παιζεις 2-3 deck. Και legend να φτασεις , δε παει να πει οτι εισαι καλος στο hearthstone, αλλα καλος στο συγκεκριμενο meta με το συγκεκριμενο deck.

• Like 3
Δημοσ.

Για όποιον θέλει να με κάνει add Kimonas#21858

Σας ηρθε τέτοιο μήνυμα σήμερα; We had some trouble checking what you own, some cards might be missing..."

Ναι μόλις κ εμενα.

Δημοσ.

Μυριζω μπανάνες λόγο amazon!!

Ναι σε αυτούς που πρέπει (αν πρέπει όμως).

Και δεν μπορώ να κάνω access το shop έτσι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...