Lautrec Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Βλέπω το γυρίσανε όλοι μαζικά σε Priest. Το πρόσεξα και εγώ. Κατα τα άλλα όμως η Blizzard μισεί τον priest και δεν του έδωσε τίποτα καλό σε αυτό το adv
XMorsX Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Βασικά και οι δυο κάρτες που έδωσαν στον priest πρoς το παρόν είναι καλές, αλλά συνεχίζει να έχει προβληματικό early game.
Gabriel21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Παιδια αξιζει να σπασω Moroes? Φτωχειαααααα.. :Ρ
Balantakos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Μπηκα απο android για να παρω το pack και μου εκατσε Grommash...τυχερο το nexus! παιζει κανενα φτηνο build βασισμενο σε αυτο? LocoDiceGR#2161 add οποιος θελει να παιξουμε ενα ματσακι να παρω το achievement. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2016 από Balantakos
Metal_Head Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 https://clips.twitch.tv/playhearthstone/MuddyQuailSuperVinlin Ο Yogg στα καλύτερα του... Νομίζω είναι καιρός να αρχίσουν τα bans σε τόσο RNG κάρτες στα tournaments
XMorsX Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Μπηκα απο android για να παρω το pack και μου εκατσε Grommash...τυχερο το nexus! παιζει κανενα φτηνο build βασισμενο σε αυτο? LocoDiceGR#2161 add οποιος θελει να παιξουμε ενα ματσακι να παρω το achievement. Ο dragon warrior μπορεί να φτιαχτεί φθηνά αν έχεις ήδη το blackrock. Ο κλασικός tempo warrior επίσης έχει budget εκδοχή. Μόνο ο patron warrior είναι πραγματικά φθηνός και τον περιλαμβάνει.
george_o/c Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 https://clips.twitch.tv/playhearthstone/MuddyQuailSuperVinlin Ο Yogg στα καλύτερα του... Νομίζω είναι καιρός να αρχίσουν τα bans σε τόσο RNG κάρτες στα tournaments Η Blizzard δυστυχώς τα γουστάρει αυτά, θέλει το παιχνίδι να είναι "fun to play" και "casual" και "user friendly" κτλ κτλ. Το παρελθόν έχει δείξει ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα για πολύ καιρό ακόμα. 1
Ghost007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 για δωστε καμια συμβουλη τπτ και σε εμενα το nooba ... εχω αρχισει κανα 4-5 μερες τωρα ..εκανα τα βασικα quest κλπ και σκεφτηκα να πεξω με paladin διαλυσα οτι αλλες καρτες ειχα και κραφταρα μερικες για αυτον... καλα εκανα ως εδω η μλκια εχω κανει ? καμια συμβουλη αλλη γενικοτερα...γιατι βλεπω ολους μεσα με κατι κουλες καρτες και εγω μλκιουλες...οκ εχω κατι καλουτσικες αλλα ως εκει... και τα αλλα παιχνιδια που εχει που θελουν νομισματα 750κλπ τα πεζετε αξιζει να κατσεις να μαζεψεις τοσα πολλα..η μονο με donate πεζει να δεις προκοπη ? α.... και πως περνεις αλλους heroes και κατι οτι φιαχνεις wild deck που μου ελεγε ενας φιλος αλλα δε καταλαβα ουτε εχω τετοια επιλογη πουθενα...
Silverage Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Ασχολούμαι και εγώ λίγες μέρες τώρα. Έχω φτιάξει mage deck με μερικές old god cards και cthun που είδα σε ένα site αλλά χρειάζομαι και άλλες κάρτες. Υπάρχει κάνας άλλος τρόπος να βγάλω σκόνη ή μόνο αν σπάω κάρτες;
Fulgore Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 για δωστε καμια συμβουλη τπτ και σε εμενα το nooba ... εχω αρχισει κανα 4-5 μερες τωρα ..εκανα τα βασικα quest κλπ και σκεφτηκα να πεξω με paladin διαλυσα οτι αλλες καρτες ειχα και κραφταρα μερικες για αυτον... καλα εκανα ως εδω η μλκια εχω κανει ? καμια συμβουλη αλλη γενικοτερα...γιατι βλεπω ολους μεσα με κατι κουλες καρτες και εγω μλκιουλες...οκ εχω κατι καλουτσικες αλλα ως εκει... και τα αλλα παιχνιδια που εχει που θελουν νομισματα 750κλπ τα πεζετε αξιζει να κατσεις να μαζεψεις τοσα πολλα..η μονο με donate πεζει να δεις προκοπη ? α.... και πως περνεις αλλους heroes και κατι οτι φιαχνεις wild deck που μου ελεγε ενας φιλος αλλα δε καταλαβα ουτε εχω τετοια επιλογη πουθενα... Να μυρισουμε τα νυχια μας ομως ποιες καρτες ειχες και εσπασες και ποιες κραφταρες? Επισης το πιο λογικο δεν θα ηταν να ρωταγες πρωτα πριν σπασεις τις καρτες αλλα και πριν κραφταρεις τις νεες για γνωμες/αποψεις? Στην παρουσα φαση που εισαι το μονο που μπορουμε να σου πουμε ειναι οτι αν δεν δωσεις χρηματα στο παιχνιδι να αγορασεις Adventures ή packs καλη υπομονη γιατι σιγουρα θα σου παρει παρα πολυ καιρο μεχρι να εισαι σε ενα αξιολογο σταδιο που να εχεις αρκετες σχετικα καρτες να δοκιμασεις διαφορα decks. 2
Ghost007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Να μυρισουμε τα νυχια μας ομως ποιες καρτες ειχες και εσπασες και ποιες κραφταρες? Επισης το πιο λογικο δεν θα ηταν να ρωταγες πρωτα πριν σπασεις τις καρτες αλλα και πριν κραφταρεις τις νεες για γνωμες/αποψεις? Στην παρουσα φαση που εισαι το μονο που μπορουμε να σου πουμε ειναι οτι αν δεν δωσεις χρηματα στο παιχνιδι να αγορασεις Adventures ή packs καλη υπομονη γιατι σιγουρα θα σου παρει παρα πολυ καιρο μεχρι να εισαι σε ενα αξιολογο σταδιο που να εχεις αρκετες σχετικα καρτες να δοκιμασεις διαφορα decks. βασικοτερα εννοουσα αν ειναι σωστη τακτικη να επιλεξεις ενα παιχτη και να κανεις οτι μπορεις πανω σε αυτον... γιαυτο εσπασα απο τους αλλους χαρακτηρες οτι ειχα ωστε να παρω οσο περισσοτερες μπορω για το παλαντιν ... καλα αυτο το ψιλοκαταλαβα με φραγκα οκ... απο εκει και περα καλυτερα να πεζω arena για καρτες η να αγοραζω καποιο πακετο ? προς το παρον τα επαιξα αρενα και οτι μαζεψα ειναι απο εκει... τα πακετα εχουν διαφορα ειναι καποιο καλυτερο ας πουμε...η αναλογως τι θα κατσει κλπ... Ασχολούμαι και εγώ λίγες μέρες τώρα. Έχω φτιάξει mage deck με μερικές old god cards και cthun που είδα σε ένα site αλλά χρειάζομαι και άλλες κάρτες. Υπάρχει κάνας άλλος τρόπος να βγάλω σκόνη ή μόνο αν σπάω κάρτες; απο οσο ξερω μονο απο καρτες και απο την αρενα αν πεξεις και σου βγαλει στη τυχη.. αναλογως της νικες βγαζει και παραπανω...
XMorsX Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 -Μην εστιάζεις μόνο σε ένα παίχτη. -αγορασε με κανονικά χρήματα karazhan, explorers και blackrock ώστε να αποκτήσεις γρήγορα και ανώδυνα κάποιες καλές κάρτες. Μη χάνεις quest, άλλαζε τα για να πετύχεις 50αρι η μεγαλύτερο. Μάθε να παίζεις arena. 2
Fulgore Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 -αγορασε με κανονικά χρήματα karazhan, explorers και blackrock ώστε να αποκτήσεις γρήγορα και ανώδυνα κάποιες καλές κάρτες. Τι εννοεις γρηγορα και ανωδυνα? Εχεις ιδεα ποσα gold χρειαζονται ολα τα wings στο παραπανω? Τα gold για να ξεκλειδωνει τα Wings θα τα μαζεψει διαφορετικα απο οτι αν αγοραζε απλα packs? Και το ''μαθε να παιζεις αρενα'' πολυ γενικο και αοριστο. Εδω καλα καλα δεν ξερει το παιχνιδι και τους μηχανισμους πως ακριβως θα μαθει αρενα? 1
Sartiv Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Τι εννοεις γρηγορα και ανωδυνα? Εχεις ιδεα ποσα gold χρειαζονται ολα τα wings στο παραπανω? Τα gold για να ξεκλειδωνει τα Wings θα τα μαζεψει διαφορετικα απο οτι αν αγοραζε απλα packs? Και το ''μαθε να παιζεις αρενα'' πολυ γενικο και αοριστο. Εδω καλα καλα δεν ξερει το παιχνιδι και τους μηχανισμους πως ακριβως θα μαθει αρενα? αυτος ειπε με κανονικα χρηματα, οχι με golds.
Προτεινόμενες αναρτήσεις