Zus Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Σε τι ρανκ γιατι εγω ολο warriors βλεπω Δεν έχει σημασία το rank, τι παίζεις έχει σημασία.
Fulgore Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 μακράν το χειρότερο meta που θυμάμαι...3 ώρες παίζω ranked 60% aggro shamans 30% zoo και hunters και λέγαμε για τους face hunters παλιότερα λολ Γιαυτο και ολως τυχαιως βλεπεις ενδιαφερον για το παιχνιδι αυτο(ακομα και σε αυτο το θεμα πχ)μονο τις πρωτες μερες οταν κυκλοφορει νεο adventure/expansion. Μετα ειναι παλι η κλασσικη ρουτινα του να βρουμε το ετοιμο(απο αλλους)φοβερο face deck για να ανεβουμε το ladder.
ultralisk Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Σε τι ρανκ γιατι εγω ολο warriors βλεπω 8 rank...ναι ξέχασα και τους dragon aggro warriors...δεύτεροι σε παρουσία μετά τους shamans αυτοί αλλά δεν μου προκαλούν τόσα προβλήματα
Fulgore Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Το ειχα πει προσωπικα οτι αρχικα με το πρωτο τοτε Murloc Deck,και αργοτερα με το Undertaker Zoo οτι δυστηχως αυτο θα φαει το παιχνιδι.
privateer Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 20 games σημερα 8 warrior 4 mage 3 shaman (1 evolve/1 aggro/1midrange) 2 druid 2 hunter 1 zoo rank 7
Sartiv Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 20 games σημερα 8 warrior 4 mage 3 shaman (1 evolve/1 aggro/1midrange) 2 druid 2 hunter 1 zoo rank 7 Ποιο tracker χρησιμοποιεις; Εχω τo Hearthstone Deck Tracker, αλλα δε με ικανοποιουν τα στατιστικα.. Με την εννοια οτι π.χ. δε μπορω να ξεχωρισω τους shamans αν ειναι aggro ή midrange. Με λιγα λογια να κοψω 'καλυτερα' το meta θελω. edit : χρησιμοποιει κανεις σας το Hearthstats; το site.
privateer Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Ποιο tracker χρησιμοποιεις; Εχω τo Hearthstone Deck Tracker, αλλα δε με ικανοποιουν τα στατιστικα.. Με την εννοια οτι π.χ. δε μπορω να ξεχωρισω τους shamans αν ειναι aggro ή midrange. Με λιγα λογια να κοψω 'καλυτερα' το meta θελω. edit : χρησιμοποιει κανεις σας το Hearthstats; το site. https://trackobot.com/
GeorgeGK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Το παιχνιδι αρνείται να μου δώσει 60αρι q. :\
EddieObscurant Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 https://trackobot.com/ ξέρεις αν υπάρχει κάτι αντιστοιχο για android
gotheron2 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Ανοιξα δυο pack μεσα σε 2 μερες εχθες και σημερα και μου εδωσε fandral και grommash hellscream απο τις οποιοες,τις ειχα και τις δυο.Μαλλον με τρολλαρει η blizzard δεν παιζει..!!
privateer Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Χαλαρο rank 5 λογο αrena runs αυτή την season Stats: 2
Gabriel21 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Παιδιά επειδή έλειπα τον καιρό αυτό αλλά είχα πάρει τα 10$ το κάνω τώρα που επεστρεψα αλλα δεν με αφηνει να πατησω install στο hs απο το underground στο bluestacks δεν ξερω τι γινεται αν ξερει καποιος ας με βοηθησει.
george_o/c Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Ωραίος ο privateer Εμένα ρε γαμώτο δεν μου πάει να παίζω τα classes που έχω ήδη golden. Ο warrior θέλει ακόμα 10 games για golden, και μετά μένουν shaman priest και paladin και το τερμάτισα το game Απλά warrior συνάντησα τόσο μα ΤΟΣΟ πολύ, που δεν ήθελα να παίζω και ο ίδιος. Έχει καταντήσει τέρμα κουραστικός. Μέχρι το rank 15 δοκίμαζα βλακείες αυτό το μήνα, κάτι priest κάτι τέτοια. Και μετά είπα να παίξω druid, που από πέρσι που τον χρύσωσα δεν ασχολήθηκα ποτέ ξανά, πόσο μάλλον μετά που έγινε το nerf στο FoN. Από το 15 και μετά ξεκίνησα με ένα token illidan yogg druid και πραγματικά έχω να χαρώ το hearthstone τόσο πολύ μήνες ολόκληρους Το deck έχει άπειρα tools για να κερδίσει games. Από 15 ---> 8 μέσα σε λίγες ώρες, μετά κόλλησα λίγο στο 7 και σήμερα ανέβηκα 5. Το συστήνω ανεπιφύλακτα, έχει πολύ γέλιο. illidan σε token druid είχα δοκιμάσει και παλιότερα αλλά έτσι όπως είναι φτιαγμένο το deck, πραγματικά δίνει ρέστα. Χάνει εναντίον full control warrior ειδικά αν τους έρθει brawl νωρίς, τέρμα control priest και shaman αν δεν σου έρθουν καλά οι κάρτες. Anyway, ορίστε το deck. Winrates δεν κράτησα, αλλά έχω παίξει συνολικά 16 ώρες αυτό το μήνα 2
privateer Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 token druid einai tier 1 deck. Πολύ δυνατο. Εφτιαξα cenarius και Onyxia αυτόν τον μηνα (ας είναι καλα η arena ) ειδικα για αυτό. Να δουμε πως θα παει και η εκδοση με τα 2 arcane giants.
Προτεινόμενες αναρτήσεις