Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

I will thank you now,τα ξαναβρηκε :P Enough με το Spam θα δω τι θα γινει και αν οντως ισχυει η χρεωση στην χρεωστικη καρτα αυριο,γιατι τωρα εχει πεσει το Site τους και δεν μπορουσα να το αποδειξω στο chat που ειχα με το αμαζον,οτι εχω χρεωθει ΚΑΙ στην κανονικη μου καρτα στην αγορα που εκανα με τις 7 καρτες του Hearthstone

σε νιωθω φιλε μου, καλο ειναι βεβαια να μην βαζεις καρτα γιατι θα σε χρεώνει, εγω που ειχα βαλει fake, πηγε να με χρεωσει και ο λογαριασμος εγινε on hold (banned δλδ)

Fakenamegenerator.com και μονο ΑΝ χρειαστεί βαλε ψεύτικη CC

Δημοσ.

Λογω bug του Karazhan που βγηκε, ολοι εχουμε quests 40 golds. Ελεος απλα..

Πιστευω πως εγινε επιτηδες για να τα σκασουμε να αγορασουμε τα wings ...

Δημοσ.

Παιδιά εάν σας έχει σταλθεί το Mail για τα 10$ αλλά στον λογαριασμό δεν σας δείχνει οτι τα έχετε όταν μπαίνετε στον λογαριασμό επικοινωνήστε με το support και μέσα σε 12 ώρες θα σας απαντήσουν εγω το έστειλα και μου είπα οτι απολογούνται για αυτό και σου δείχνει οτι το balance σου είναι 10$ όποτε αν έχετε τέτοιο πρόβλημα επικοινωνήστε ελπίζω να βοήθησα κάποιον.

Δημοσ.

Χοχοχο...

...Και εκεί που λέγαμε "πάει η Blizzard, πάλι 'πήδηξε' τον αγαπημένο μου Πάλαντιν"... σου βγάζουν αυτή την ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΡΤΑΡΑ και αλλάζει πάλι το σκηνικό!!! Παίζει να 'ναι απ' τις καλύτερες κάρτες του παιχνιδιού και ειδικά για Hero-card!

Μιλώ για την "Ivory Knight" κάρτα! Υπάρχουν κάμποσες κάρτες που κάνουν με "την μία" (Battlecry) κάμποσα πράγματα, αλλά δεν νομίζω να φτάνει καμιά της αυτήν την "Ivory Knight", εκτός ίσως απ' την "Azure Drake".

H "Azure Drake" έχει ένα αξιοπρεπέστατο body (4/4), σου τραβάει μια κάρτα απ' το ντεκ και έχει και +1 spell-damage. Μια χαρούλα...

Αυτή η νέα "Ivory Knight", είναι απλώς υπερ-τέλεια για τον N'ZOTH PALADIN: δίνει ένα εξίσου 4/4 body, σου δίνει ένα random spell (οτιδήποτε, από healing έως board-control ή board-clean) και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ/ΑΜΕΣΑ σου δίνει ΙΣΑΞΙΟ healing!!!

Απλά τέλεια! Και δεν πειράζει που 'ναι λιγάκι αργή (6-μάνα), έχεις αντέξει ως εκεί μια χαρά με ένα σορό άλλα spells...

Εδώ ποστάρω το νέο N'ZOTH PALADIN ντεκ μου, που πραγματικά δεν έχει αντίπαλο (παίζει να 'χω 78-85% ποσοστό νικών με ό,τι αντίπαλο κάτσει!):

Ο ΜΟΝΟΣ που λίγο με δυσκολεύει, είναι ο ΖοοLock - γιατί εκεί που 'σαι γύρω στα 12-15 stamina και ετοιμάζεσαι να κατεβάσεις healing, έχει την δυνατότητα με μερικά combos να σου πάρει το ματς. Το ίδιο και ο ΟΤΚ Warrior - εφόσον ΔΕΝ παίζω με taunts (ο ΟΤΚ Warrior είναι "της πλάκας" κόντρα σε ντεκς με taunts).

post-98955-0-98000600-1471250532_thumb.jpg

Δημοσ.

Μιλησα με το support και σημερα για να βεβαιωθω οτι το promotion ισχυει ακομα.. Δυστυχως η Amazon εκλεισε την προωθηση, οποτε οσοι το κανατε πριν τις 14 θα τα παρετε τα 10$ 

Δημοσ.

Μιλησα με το support και σημερα για να βεβαιωθω οτι το promotion ισχυει ακομα.. Δυστυχως η Amazon εκλεισε την προωθηση, οποτε οσοι το κανατε πριν τις 14 θα τα παρετε τα 10$ 

πριν τις 14? αρα δλδ εγώ που το εκανα για 2 λογαριασμο στις 14 να μην περιμενω ε? :P

Δημοσ.

Τον Ivory Knight δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ακόμα, αλλά μου φαίνεται λίγο ξεκάρφωτος με την έννοια ότι δεν ταιριάζει με κανένα υπάρχον deck. Επίσης τα περισσότερα δυνατά Paladin spells είναι απο 4 μανα και κάτω και άρα δεν αποδίδουν μεγάλα heals.

Η αγαπημένη μου προς το παρόν είναι η Cloaked Huntress. Εφτιαξα ένα secret hunter deck και εναι 5-0 ranked μέχρι τώρα.

Λογω bug του Karazhan που βγηκε, ολοι εχουμε quests 40 golds. Ελεος απλα..

Πιστευω πως εγινε επιτηδες για να τα σκασουμε να αγορασουμε τα wings ...

Πράγματι τελείως τυχαία συνέβη με το patch που είχε το νεο adventure. Τυχεροί όσοι έκαναν καβάτζα.

Δημοσ.

πριν τις 14? αρα δλδ εγώ που το εκανα για 2 λογαριασμο στις 14 να μην περιμενω ε? :P

Χλωμο, φαντασου εγω που ειχα απο τις 12 ακομα να τα βαλουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα μου ήρθε πάντως κωδικός απο το ακαουντ που εκανα χθες

edit: Ενώ και στα 2 account όταν εμπαινα εδώ μου https://www.amazon.com/b?node=13142005011 μου έδειχνε τα 10$ στο balance τώρα και στα 2 τα έχουν μηδενισει. Δεν ξέρω γιατί.

Επεξ/σία από GeorgeGK
Δημοσ.

Τον Ivory Knight δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ακόμα, αλλά μου φαίνεται λίγο ξεκάρφωτος με την έννοια ότι δεν ταιριάζει με κανένα υπάρχον deck. Επίσης τα περισσότερα δυνατά Paladin spells είναι απο 4 μανα και κάτω και άρα δεν αποδίδουν μεγάλα heals.

Η αγαπημένη μου προς το παρόν είναι η Cloaked Huntress. Εφτιαξα ένα secret hunter deck και εναι 5-0 ranked μέχρι τώρα.

Πράγματι τελείως τυχαία συνέβη με το patch που είχε το νεο adventure. Τυχεροί όσοι έκαναν καβάτζα.

Ρε συ φίλε... σας ποστάρω το ντεκ μου ΜΕ το "Ivory knight" (και είναι N'Zoth Paladin), σας λέω ότι έχω φοβερή επιτυχία (είναι καρτάρα)... και εσύ λες "είναι ξεκάρφωτος και δεν ταιριάζει με κάποιο ντεκ"...;

ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΒΑΖΩ το ντεκ μου, πώς λες δεν ταιριάζει;

Δημοσ.

εκει π αρχιζαν να παιζουν τα νευρα μου με τον σκατοaggrowarrior μ τυχαινει soggoth και με το που την πεταω κανουν concede!! επιτελους βρηκα την υγεια μ!!!

Δημοσ.

Ρε συ φίλε... σας ποστάρω το ντεκ μου ΜΕ το "Ivory knight" (και είναι N'Zoth Paladin), σας λέω ότι έχω φοβερή επιτυχία (είναι καρτάρα)... και εσύ λες "είναι ξεκάρφωτος και δεν ταιριάζει με κάποιο ντεκ"...;

Το να λες ότι έχει φοβερή επιτυχία δε φτάνει για να πείσεις. Πρέπει να πoσταρεις στατιστικά δικά σου η κάποιου άλλου που να υποδεικνυουν υψηλά ποσοστά νίκης σε υψηλού επιπέδου παιχνίδια.

Και η δική μου άποψη είναι ότι αποτελεί πολύ αργή κάρτα και ότι ο paladin έχει πρόσβαση σε πιο αξιόπιστα heals και καλύτερα ακριβά minions.

• Like 1
Δημοσ.

Τι φοβερη επιτυχια λες αφου εισαι κολλημένος στο 16-17 rank? :-D  :-D

εκει π αρχιζαν να παιζουν τα νευρα μου με τον σκατοaggrowarrior μ τυχαινει soggoth και με το που την πεταω κανουν concede!! επιτελους βρηκα την υγεια μ!!!

Σιγα την καρτα φοβητρο στα 9 mana με 5 attack :-D  :-D

Δημοσ.

Ναι αλλά δεν έχει άμεση συνέργεια με τον N'zoth.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...