Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αστο, δεν αξιζει, δεν δουλευει το κολπο. εδω δεν μπορω να κατεβασω το ιδιο το HS που ειναι δωρεαν, μεσα απο το Underground.

Φυσικα και δουλευει. Και εγω το εκανα και ένα σωρο αλλοι. Διαβαστε σωστα τις οδηγιες.

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά όταν μπαίνω στο balance νου δεν μου βγάζει οτι έχω 10$ ενώ έχω πάρει το Mail τι γίνεται please help..

Πηγαινε σε μια εφαρμογή (μεσω browser του pc) στο αμαζον.. Κατω απο το Get It κλπ λεει "Redeem a gift card or promotion code" οταν το πατησεις θα δεις οτι εχεις 10$ στο λογαριασμό σου

Δημοσ.

Πηγαινε σε μια εφαρμογή (μεσω browser του pc) στο αμαζον.. Κατω απο το Get It κλπ λεει "Redeem a gift card or promotion code" οταν το πατησεις θα δεις οτι εχεις 10$ στο λογαριασμό σου

Να σαι καλά φίλε το βρήκα εγώ πήγαινα στο gift card και μπερδευόμουν που μου έλεγε 0.00$. Και πάλι ευχαριστώ.

Δημοσ.

10 account εκανα και πηρα μπολικο πραμα! ελπιζω να μην πεσει μπανανα!

Πως ακριβώς το κανετε αυτό?

Απλά σβήνετε το παιχνίδι και μετά το ξανακατεβάζετε απο αλλο λογαριασμό?

Δημοσ.

Μου εχει ερθει το email με τα 10$ αλλα εξακολουθω οταν παω στο redeem a gift card or promotion code να μου δειχνει οτι εχω 0$. Μηπως πρεπει να περασει καποια ωρα μεχρι να δειξει τα λεφτα?

Δημοσ.

Με βαζει σε σελιδα να κατεβασω το app. Δοκιμασα οταν ειδα οτι μου στειλανε email με τα 10$ να παρω καρτες που κανανε 9.99$,εγινε charge αλλα πιστεύοντας οτι χρεωθηκε το account μου του amazon ειδα οτι χρεωθηκα κανονικα στην χρεωστικη μου καρτας της τραπεζας!! Just wtf,ειμαι εδω με το support στο αμαζον και προσπαθω να βγαλω ακρη :S

Δημοσ.

Με βαζει σε σελιδα να κατεβασω το app. Δοκιμασα οταν ειδα οτι μου στειλανε email με τα 10$ να παρω καρτες που κανανε 9.99$,εγινε charge αλλα πιστεύοντας οτι χρεωθηκε το account μου του amazon ειδα οτι χρεωθηκα κανονικα στην χρεωστικη μου καρτας της τραπεζας!! Just wtf,ειμαι εδω με το support στο αμαζον και προσπαθω να βγαλω ακρη :S

Εγω παιδια το παραταω.. Χαλασα 7 ωρες το "σαλιο" μου, μιλησα με 15+ βοηθους απο τους οποίους μονο 2 βοηθησαν πραγματικά... Και εκτος αυτου εχασα το cardback απο το Karazhan.. Θα μου πειτε "δεν στα χρωστουσαν και απο χθες τα 10αρικα" και παλι ομως, οταν κανετε κατι, καντε το σωστα... Για να καταλάβετε εχει φτασει σε σημειο και το shop στο παιχνιδι δεν ανοιγει αν δεν λυθεί το προβλημα του Amazon..

Δημοσ.

Ισχυει στο underground που ειμαι απο emulator δεν μου βρισκει το hearthstone πλεον,ουτε το Hay day..i give up too

θα μπαινεις απο pc browser θα πατάς το Get app και μετα μπαινεις απο emulator, πας στο browsing history και το βρισκεις, με ευχαριστεις αργοτερα
Δημοσ.

I will thank you now,τα ξαναβρηκε :P Enough με το Spam θα δω τι θα γινει και αν οντως ισχυει η χρεωση στην χρεωστικη καρτα αυριο,γιατι τωρα εχει πεσει το Site τους και δεν μπορουσα να το αποδειξω στο chat που ειχα με το αμαζον,οτι εχω χρεωθει ΚΑΙ στην κανονικη μου καρτα στην αγορα που εκανα με τις 7 καρτες του Hearthstone

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...