GeorgeGK Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Να ρωτήσω μήπως ξέρει κάποιος. Προσπαθώ να το κατεβάσω από άμαζον αλλά κολλάει και απλά λέει downloading. Δοκίμασα να κλείσω την εφαρμογή, να κάνω restart το κινητό αλλά συνέχεια μόλις πατήσω hs στο amazon και μπω αμέσως λέει downloading και κολλάει εκεί. Δεν εμφανίζεται δλδ η επόμενη μπάρα που σου λέει πόσο έχεις κατεβάσει κλπ. Και δεν μπορώ ούτε να το σταματήσω. Καμία ιδέα?
EddieObscurant Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μου ηρθαν τα 10 dollars και εγινε κανονικα η αγορα hero portrait Mου ρθε και μένα αλλα το ποτραιτο κοστιζε 12.99 αντι για 9,99$ πείραξες τπτ άλλο ώστε να φαίνεται ότι εισαι απο αμερική? Φανταζομαι hearthstone στο ευρωπαικο server έτσι? Βέβαια το κανα απο το κινητο και όχι απο το nox. Θα το δοκιμασω και οταν γυρισω σπιτι Για οποιον θελει 5$ bonus μεσω του referral system, βαλτε αυτον τον κωδικο: BUSTE2397N αυτό που ακριβώς το βάζουμε ? στο amazon underground? που ακριβώς ειναι αυτή η επιλογή πως αλλαζεις το tablet στο NOX? δεν βρισκω την ρυθμιση. επισης πρεπει να φτιαξουμε καινουργιους καθαρους Amazon/Google accounts για το κολπο; η δεν θα υπαρχει θεμα αν χρησιμοποιησουμε τους κανονικους; επισης τα $5 απο την πρωτη προσφορα, μπορουν να ξοδευτουν και αυτα για το Hearthstone, η μονο τα $10 απο την δευτερη προσφορα; εχει οδηγιες στη 2η σελιδα στο hearthpwn, πας system settings kai μετα properties. Eγω μια φορα που το κανα εβαλα τον κανονικό. Τωρα αν θες να το κάνεις πολλές φορές, αναγκαστικά θα κάνεις άλλους, αλλα εγώ θα ψιλοφοβουν μην σου κανουν καμια μαλακια στο hearthstone και φαει κανα ban o λογαριασμος Τα 5$ εγώ δεν εχω καταλαβει ποια ειναι? Το referral system που λέει ο φίλος πιο πανω? Που ακριβώς είναι? 1
KilliK Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 ωραια, πως κανω reset ομως στις ρυθμισεις/apps στο android που τρεχει ο Nox emulator? θελω να το κανω 3 φορες το κολπο, αλλα θελω ναναι καθαρο το NOX οταν κατεβαζω τα apps.
NtinosShm Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 αυτό που ακριβώς το βάζουμε ? στο amazon underground? που ακριβώς ειναι αυτή η επιλογή Τα 5$ εγώ δεν εχω καταλαβει ποια ειναι? Το referral system που λέει ο φίλος πιο πανω? Που ακριβώς είναι? Πας απο την εφαρμογη: Your account--> Invite Friends---> I have a referral code ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ USABLE ΤΑ 5$, μιλατε με το support και λετε να σας τα μετατρεψουν σε amazon coins, αλλιως δεν μπορειτε να τα χρησιμοποιησετε για in-app αγορα
Gabriel21 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Παιδιά τελικά το κατέβασα το hay day μου έστειλε το μήνυμα οτι ευχαριστούμε και καλα αλλά δεν έγινε εγκατάσταση στο κινητό παίζει ρόλο ή περιμένω κανονικά για να μου στείλουν τα 10$;
hackerW32 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 omg τσεκαρα τα μελια μου πριν λιγο δεν ξερω αν υσχυει ακομα, κανανε καπου 24 ωρες να μου ερθουν εμενα. αντε αφου ειστε τοσο καλοι, θα παιξω λιγο και το hay day που με εχετε πρηξει στις διαφημίσεις.
NtinosShm Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Εμενα μου ηρθε σε λιγοτερο απο 24 ωρες, σε 2ο λογαριασμο που εφτιαξα, αγορασα μια αρενα να το τεσταρω και δουλεψε
GeorgeGK Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Να ρωτήσω εγώ που χρησιμοποιώ το κινητό και δεν το κανω από το pc πως γίνεται να το κάνω να κοστίζει το πορτραίτο ή τα 2 wings 10 $ αντι για 12.99 που κάνει τώρα?
NtinosShm Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 @GeorgeGK δοκιμασε VPN και βαλε αμερικη, επισης η διευθυνση που εχεις βαλει, να ειναι αμερικανικη
Gabriel21 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Παιδιά αφού σου στέλνει το email που σε ευχαριστεί που κατέβασες το αππ χρειάζεται κάτι άλλο ή περιμένεις για να χαρτωθεις;
NtinosShm Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Παιδιά αφού σου στέλνει το email που σε ευχαριστεί που κατέβασες το αππ χρειάζεται κάτι άλλο ή περιμένεις για να χαρτωθεις; To κατεβαζεις και εντος 48ωρου θα σου ερθει mail, που θα λεει οτι χαρτωθηκες. Αν περασουν 48 ωρες, μιλας στο live chat του amazon
GeorgeGK Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δοκίμασα με VPN από το κινητό και πάλι μου δείχνει ότι κοστίζει 12.99€. Λέτε να φταίει που δεν ειχα αμερικάνικη διευθυνση στο αμαζον? Αλλά τότε θα ειχε θέμα η προσφορά. Και εγώ την προσφορά την πήρα κανονικά, μου ηρθε το μαιλ με τα 10$.
NtinosShm Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δοκίμασα με VPN από το κινητό και πάλι μου δείχνει ότι κοστίζει 12.99€. Λέτε να φταίει που δεν ειχα αμερικάνικη διευθυνση στο αμαζον? Αλλά τότε θα ειχε θέμα η προσφορά. Και εγώ την προσφορά την πήρα κανονικά, μου ηρθε το μαιλ με τα 10$. Η προσφορά ισχύει μονο για το amazon.com και μπορει να βαλεις οοοτι διεύθυνση θες.. ΑΛΛΑ, αν δεν βαλεις αμερικης, να εισαι σιγουρος οτι η τιμη θα ειναι πιο πανω λόγω φόρων.
NtinosShm Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Πως βλέπουμε το υπόλοιπο που έχουμε?Στο amazon? Πηγαινε σε καποια εφαρμογή (μεσω του browser στο pc) και πατα εκει που λεει Redeem a gift card or... Και σου βγαζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις