EddieObscurant Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 για όποιον παντως δεν το χει παιξει σε android tablet (παιρνει ξεχωριστο πακετο απο το android phone), μπορει να κανει το ιδιο που κανεις για το galaxy promotion, απλα στο model βαλε αυτο ενος tablet, Εγώ πχ εβαλα στο model SM-T585 που ειναι το δεκαρι της samsung 2016. Δεν αρκει ομως να μπεις οπως στο galaxy promotion αλλα πρεπει να παιξεις και ενα παιχνιδι οπως στο android phone. Υποψην αφου αλλαξα το model , εκανα save και restart στο bignox και πριν μπω στο παιχνδι ενα clear data στο hearthstone
NtinosShm Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 μπορεις να δοκιμασεις και απο κανα emulator bluestacks ξερω εγω. το δοκιμαζω τωρα by the way Δεν μου ανοιγουν καν ρε συ οι emulators, λογικό βεβαια με pentium d και Geforce 6xxx
Gabriel21 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Παιδιά σχετικά με αυτό το κολπάκι με το Amazon εμένα προσωπικά δεν μπυ δουλεύει. Αρχικά επειδή δεν έχω android συσκευή πήρα μια συσκευή ενός φίλου και έψαξα στο play store για το Amazon underground όμως δεν μου το έβγαζε. Αυτό που μου έβγαλε ήταν το Amazon Store το οποίο και κατέβασα μιας και δεν έβγαζε κάτι άλλο. Αφού συνδέθηκα κανονικά με τον λογαριασμό μου έψαξα στο search για το hay day αλλά μου βγάζει κάτι άσχετα. Επειδή δεν τα πολυ ξερω αυτά αν κάποιος γνωρίζει και μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολυ.
GeorgeGK Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Παιδιά σχετικά με αυτό το κολπάκι με το Amazon εμένα προσωπικά δεν μπυ δουλεύει. Αρχικά επειδή δεν έχω android συσκευή πήρα μια συσκευή ενός φίλου και έψαξα στο play store για το Amazon underground όμως δεν μου το έβγαζε. Αυτό που μου έβγαλε ήταν το Amazon Store το οποίο και κατέβασα μιας και δεν έβγαζε κάτι άλλο. Αφού συνδέθηκα κανονικά με τον λογαριασμό μου έψαξα στο search για το hay day αλλά μου βγάζει κάτι άσχετα. Επειδή δεν τα πολυ ξερω αυτά αν κάποιος γνωρίζει και μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολυ. Δεν ξέρω αν εχει σημασία αν κατεβάσεις το underground ή το store που κατέβασες. Αν όμως θες να κατεβάσεις το Underhround ανοιξε από το κινητο αυτό το λινκ http://amazon.com/underground και κατέβασε το απο εκεί. Απλά πρέπει να ειναι ενεργοποιημενη η επιλογή να κατεβάζεις apps και εκτός playstore. Γενικά κι εγώ ακόμα περιμένω το mail με τα 10 δολλάρια από χθες. 1
VampAurora Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Κάτι παλιό αλλά διαχρονικό πιστεύω. Το αίσθημα νομίζω το έχουμε νιώσει όλοι! 1
Gabriel21 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Τα ίδια πάλι δεν μου βγάζει το hay day έβαλα United States δεν ξερω τι γίνεται λάθος μήπως γενιά το κινητό;
privateer Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μου ηρθαν τα 10 dollars και εγινε κανονικα η αγορα hero portrait
Metaksas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Αχ κακομοιρο hearthstone πως σε καταντησαν ετσι, ο καθε πικραμενος ραντομιλας με κωλοφαρδια μεχρι τον πυργο της πιζας κερδιζει πλεον.... ουτε skill ουτε τπτ, καθαροτατη κωλοφαρδια πρεπει να εχεις πλεον με αυτα τα κουφα decks!
NtinosShm Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Για οποιον θελει 5$ bonus μεσω του referral system, βαλτε αυτον τον κωδικο: BUSTE2397N
GeorgeGK Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μου ήρθε και μενα ο κωδικός. Τώρα περιμένω να κατεβει το hs μεσω το amazon app για να το χρησιμοποιήσω αν και βλέπω ότι κολλάει. Στην αρχη κολλησε στα 31mb και αναγκάστηκα να το κλείσω γτ έπρεπε να φύγω και τώρα που γύρισα ειναι κολλημενο στο downloading. Αντε να δούμε.
hackerW32 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Αχ κακομοιρο hearthstone πως σε καταντησαν ετσι, ο καθε πικραμενος ραντομιλας με κωλοφαρδια μεχρι τον πυργο της πιζας κερδιζει πλεον.... ουτε skill ουτε τπτ, καθαροτατη κωλοφαρδια πρεπει να εχεις πλεον με αυτα τα κουφα decks! yolo saron το main μου deck
KilliK Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 για όποιον παντως δεν το χει παιξει σε android tablet (παιρνει ξεχωριστο πακετο απο το android phone), μπορει να κανει το ιδιο που κανεις για το galaxy promotion, απλα στο model βαλε αυτο ενος tablet, Εγώ πχ εβαλα στο model SM-T585 που ειναι το δεκαρι της samsung 2016. Δεν αρκει ομως να μπεις οπως στο galaxy promotion αλλα πρεπει να παιξεις και ενα παιχνιδι οπως στο android phone. Υποψην αφου αλλαξα το model , εκανα save και restart στο bignox και πριν μπω στο παιχνδι ενα clear data στο hearthstone πως αλλαζεις το tablet στο NOX? δεν βρισκω την ρυθμιση. επισης πρεπει να φτιαξουμε καινουργιους καθαρους Amazon/Google accounts για το κολπο; η δεν θα υπαρχει θεμα αν χρησιμοποιησουμε τους κανονικους; επισης τα $5 απο την πρωτη προσφορα, μπορουν να ξοδευτουν και αυτα για το Hearthstone, η μονο τα $10 απο την δευτερη προσφορα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις