Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το είδα που το εχουν γράψει και στις προσφορές αλλά δεν το σκέφτηκα να το κανω για να το χρησιμοποιήσω στο hs. Θα το κοιτάξω αν ειναι το απόγευμα να δω.

Δημοσ.

Να εχεις σαπιο pc και κακο τηλέφωνο και να μην μπορεις να το κανεις.... Rip.. Αν οντως δουλευει, γραψτε το ρε παιδια

Δημοσ.

Να εχεις σαπιο pc και κακο τηλέφωνο και να μην μπορεις να το κανεις.... Rip.. Αν οντως δουλευει, γραψτε το ρε παιδια

μπορεις να δοκιμασεις και απο κανα emulator bluestacks ξερω εγω. το δοκιμαζω τωρα by the way

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το έκανα με τον emulator που προτείνουν και δουλεύει. Τώρα περιμένω και το δεκαρικο να πάρω ένα skin :D

Επεξ/σία από privateer
Δημοσ.

το έκανα με τον emulator που προτείνουν και δουλεύει. Τώρα περιμένω και το δεκαδικό να πάρω ένα skin :D

Σε πόσες ώρες σου ήρθε το mail?

Σε μενα εδώ και μερικες ωρες δεν ήρθε τπτ, περα απο το κλασσικό mail "thanks for shopping with us" και τη 0$ order, αλλά δεν ειδα να γράφει και πουθενα στη σελιδα του hay day

For a limited time download Hay Day and get a $10 Appstore credit to spend on apps and in-game items. Simply download the game on your tablet or Android phone and start playing.

oπως λέει στη σελιδα στο hearthpwn

Aπο android κινητο το κανα μέσω amazon app.

Δημοσ.

Σε πόσες ώρες σου ήρθε το mail?

Σε μενα εδώ και μερικες ωρες δεν ήρθε τπτ, περα απο το κλασσικό mail "thanks for shopping with us" και τη 0$ order, αλλά δεν ειδα να γράφει και πουθενα στη σελιδα του hay day

For a limited time download Hay Day and get a $10 Appstore credit to spend on apps and in-game items. Simply download the game on your tablet or Android phone and start playing.

oπως λέει στη σελιδα στο hearthpwn

Aπο android κινητο το κανα μέσω amazon app.

Και εγώ το ίδιο. Περιμένω ακόμα.

Δημοσ.

Ναι καπως ετσι. Παντως επαιξα λιγο στο αμερικανικο σερβερ, ειχε πλακα το karazhan. Ενταξει. Απλα εχω να πω οτι ειανι μεγαλο cheat το spell του μαγου που βαζει ολα τα secrets με τη μια.. Ελεος!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...