GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 δεν εχουν ανακοινωσει τους νικητες.... ! μονο Pm εστειλαν ; Ακυρο τους ανακοινωσαν το πρωι δεν ειχε ονόματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moxalis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Απ' ότι βλέπω εδώ http://www.gameover.gr/contests/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-Hearthstone-beta.290.html έχουν ανακοινωθεί οι νικητές.(edit: άκυρο κι εγώ λοιπόν )Εν τω μεταξύ, οι νικητές που πρέπει να στείλουν pm στον admin για να πάρουν το δώρο τους, έχει το username "admin" που φαίνεται ότι κέρδισε κι όλας..; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Προφανώς κάποιος χρήστης έχει username admin, δεν είναι ο admin του Gameover Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 δεν νομιζω ότι μπορει καποιος ετσι απλα να μπαινει σαν admin ...μαλλον κερδισε <<τυχαια>> και επειδή εχω κερδισει σε διαγωνισμο του gameover.gr εχω στειλει μυνημα στον admin για το δωρο και μου απαντησε οποτε αυτος είναι χεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Εντάξει, αστείος διαγωνισμός τότε. Δήλωσε συμμετοχή και ο admin... Ας κρατούσε ένα κλειδάκι για την πάρτη του και ας μοίραζε 39 κλειδιά σε κλήρωση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moxalis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Προφανώς κάποιος χρήστης έχει username admin, δεν είναι ο admin του Gameover Κι εγώ αυτό φαντάστηκα στην αρχή, αλλά και στο forum που τσέκαρα όντως ο admin είναι. Τώρα άμα ήθελαν να το στήσουν θα μπορούσαν να φτιάξουν έναν fake λογαριασμό για να το τσιμπήσει ο ίδιος και να μη φαίνεται στους νικητές αλλά who knows.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 κερδισε κανεις στο gameover και αν ναι σας εστειλαν τα keys??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TikoChef Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 κερδισε κανεις στο gameover και αν ναι σας εστειλαν τα keys??? o admin του gameover 8α μας φερει του κωδικους με κουριερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Warlock Murloc Madness. Trolling όσο δε πάει. Απλά απόλαυση. Μόνο που μου λείπει ένα δεύτερο Site: Murloc Warleader για να ολοκληρώσω το setάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpi4 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 παιδια καλησπερα και απο μενα!δυστυχως ειμαι απ τους ''καημενους'' οπου γυρω γυρω beta (φιλοι κλπ) και στη μεση ξηρασια (εγω)! περιμενω πως και πως την open beta και ως τοτε την βγαζω με stream και forum!αν παρει το ματι κανενος κανα giveaway ας το ποσταρει μηπως και....! ως τοτε καλο παιχνιδι οι εχοντες και οι μη εχοντες παρεα υπομονη και κλαμα !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nfeel Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Βάση ιστορικού η blizzard δεν κάνει open beta btw.Πάει από closed κατευθείαν σε release.. Δε θυμάμαι κανένα game να έκανε open beta! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpi4 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 βασικα κατι τετοιο ειδα γι αυτο ειπα για open beta!επισης χωρις να ειμαι σιγουρος,ειχε γινει μια μινι beta στο diablo III πριν το release η οποια νομιζω ηταν open ! εν πασει περιπτωσει, το σιγουρο ειναι οτι θα παιξουμε ειτε open beta ειτε release! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Το D3 είχε open beta ναι. Τελικά έκανα disenchant ένα legendary και craftαρα τον Warleader και εκνευρίζω κόσμο στο ranked Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Βαλε μια φωτογραφια σου. Will be worst Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δε θέλω να δέχομαι PMs του στυλ "θέλω να φέρω στον κόσμο τα παιδιά σου" και άλλα τέτοια από τις groupies Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις