Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απ' ότι βλέπω εδώ http://www.gameover.gr/contests/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-Hearthstone-beta.290.html έχουν ανακοινωθεί οι νικητές.
(edit: άκυρο κι εγώ λοιπόν :P)

Εν τω μεταξύ, οι νικητές που πρέπει να στείλουν pm στον admin για να πάρουν το δώρο τους, έχει το username "admin" που φαίνεται ότι κέρδισε κι όλας..;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν νομιζω ότι μπορει καποιος ετσι απλα να μπαινει σαν admin ...μαλλον κερδισε <<τυχαια>> :P

και επειδή εχω κερδισει σε διαγωνισμο του gameover.gr εχω στειλει μυνημα στον admin για το δωρο και μου απαντησε :) οποτε αυτος είναι χεχε

Εντάξει, αστείος διαγωνισμός τότε.

Δήλωσε συμμετοχή και ο admin... 

Ας κρατούσε ένα κλειδάκι για την πάρτη του και ας μοίραζε 39 κλειδιά σε κλήρωση...

Προφανώς κάποιος χρήστης έχει username admin, δεν είναι ο admin του Gameover

Κι εγώ αυτό φαντάστηκα στην αρχή, αλλά και στο forum που τσέκαρα όντως ο admin είναι. Τώρα άμα ήθελαν να το στήσουν θα μπορούσαν να φτιάξουν έναν fake λογαριασμό για να το τσιμπήσει ο ίδιος και να μη φαίνεται στους νικητές αλλά who knows..

• Like 1

παιδια καλησπερα και απο μενα!δυστυχως ειμαι απ τους ''καημενους'' οπου γυρω γυρω beta (φιλοι κλπ) και στη μεση ξηρασια (εγω)!

περιμενω πως και πως την open beta και ως τοτε την βγαζω με stream και forum!αν παρει το ματι κανενος κανα giveaway ας το ποσταρει μηπως και....!

ως τοτε καλο παιχνιδι οι εχοντες και οι μη εχοντες παρεα υπομονη και κλαμα :P !!

βασικα κατι τετοιο ειδα γι αυτο ειπα για open beta!επισης χωρις να ειμαι σιγουρος,ειχε γινει μια μινι beta στο diablo III πριν το release η οποια νομιζω ηταν open ! εν πασει περιπτωσει, το σιγουρο ειναι οτι θα παιξουμε ειτε open beta ειτε release!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...