Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Rank 20 που ειμαι παντως...μου πετανε κατι legendary, κατι combo, που εγω δεν εχω καν τις καρτες να τα κανω...

οποτε μου ειναι δυσκολο να παω και παραπερα...

Οποτε επανερχομαι στο ερωτημα αν αξιζει μια 40αρα packs...

Με 40packs δεν θα δεις τεραστιες διαφορες. Οκ θα παρεις και αλλες καρτες αλλα και παλι τα πραγματα θα ειναι δυσκολα για σενα.

Αν βεβαια εχεις φτασει σε σημειο απογνωσης και δεν κρατιεσαι που λεμε απο το να αγορασεις τα packs τοτε οκ.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορω ευκολα και (πολυ) καλυτερα αλλα βαριεμαι να ξαναπαιξω να κατσει η φαση.

Το κολπο ειναι ο cho και τo double hp, inner του priest ;)

Να φανταστειτε οτι ο Kripp πετυχε 1677721728 damage. (sic)

Hearthstone_Screenshot_08_05_16_22_12_28

Δημοσ.

Μπορω ευκολα και (πολυ) καλυτερα αλλα βαριεμαι να ξαναπαιξω να κατσει η φαση.

Το κολπο ειναι ο cho και τo double hp, inner του priest ;)

Να φανταστειτε οτι ο Kripp πετυχε 1677721728 damage. (sic)

Γιατί με γειώνεις έτσι??? Ασε με να χαρω. Βγάλε τη φώτο σου να φαινονται μονο οι δικες μου.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί με γειώνεις έτσι??? Ασε με να χαρω. Βγάλε τη φώτο σου να φαινονται μονο οι δικες μου.

Sorry :P 

Αλλα πιστεψε με, παρα πολλοι εχουν πετυχει καλυτερο high score απο μας....

• Like 1
Δημοσ.

Τα ιδια ακριβως λεγαμε μια βδομαδα πριν βγει το loe, ηρεμια! Μονο τον Priest επηδηξαν ξανα!

Δημοσ.

μπορει καποιος να μπει να παιξουμε μαζι ενα παιχνιδι για να ολοκληρωσω το Play a friend! quest? μια βδομαδα τωρα δεν βρισκω κανεναν, ολοι παιζουν Overwatch.

KilliK#2286

Δημοσ.

Ποια Legendary να φτιαξω??? Θα χρειαστω να καψω 2 legend Παλιοσ king mykla και arc thief raffam...εχω ragnaros,sylvanas,malygos,leeroy,grommash hellscream και σχεδον ολες του black rock και loe..!!! Εγω σκεφτομουν για Yogg..

Δημοσ.

Ποια Legendary να φτιαξω??? Θα χρειαστω να καψω 2 legend Παλιοσ king mykla και arc thief raffam...εχω ragnaros,sylvanas,malygos,leeroy,grommash hellscream και σχεδον ολες του black rock και loe..!!! Εγω σκεφτομουν για Yogg..

Φτιαξε κανα classic που θα ειναι μονιμη καρτα κιολας. Harisson ισως που θα ειναι χρησιμο στο νεο adventure λογω πληθωρων οπλων; Ysera;

Δημοσ.

Φτιαξε κανα classic που θα ειναι μονιμη καρτα κιολας. Harisson ισως που θα ειναι χρησιμο στο νεο adventure λογω πληθωρων οπλων; Ysera;

Α εχω και Ysera sorry που δεν την ανεφερα....για classic σκεφτομουν η alexstraza η blood mage thanlos η και για jaraxus!!!

Δημοσ.

Thalnos αξιζει μονο αν παιζεις rogue, alex για freeze mage αμα διαθετεις τον emperor και μερικες απαραιτητες καρτες.. (ειναι και meta deck με τοσα aggro decks). Θα επιμενω για το Harisson Jones που μπορει να μπει σε αρκετα decks, με value για το επομενο adventure.

Εσυ αποφασιζεις!

Δημοσ.

Thalnos αξιζει μονο αν παιζεις rogue, alex για freeze mage αμα διαθετεις τον emperor και μερικες απαραιτητες καρτες.. (ειναι και meta deck με τοσα aggro decks). Θα επιμενω για το Harisson Jones που μπορει να μπει σε αρκετα decks, με value για το επομενο adventure.

Εσυ αποφασιζεις!

Σκεφτομουν να εφτιαχνα το dragon warrior αλλα δεν ξερω ποιο ειναι το σωστο..!! εχετε κανενα καλο??

Δημοσ.

Σκεφτομουν να εφτιαχνα το dragon warrior αλλα δεν ξερω ποιο ειναι το σωστο..!! εχετε κανενα καλο??

Aυτη ειναι η στανταρ λιστα που θα βρεις στα περισσοτερα meta sites. Η μεγαλυτερη ιδιαιτεροτητα σε σχεση με τις παλαιότερες ειναι -faerie dragon +Deathwing. Aπεναντι σε aggro decks μπορεις να αφαιρεσεις τον malkorok και να προσθεσεις ενα N'zoth's first mate, χαλας το winrate απεναντι σε πιο αργα decklists ομως.

http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/dragon-warrior-deck-list-guide-august-2016-season-29/

Δημοσ.

Aυτη ειναι η στανταρ λιστα που θα βρεις στα περισσοτερα meta sites. Η μεγαλυτερη ιδιαιτεροτητα σε σχεση με τις παλαιότερες ειναι -faerie dragon +Deathwing. Aπεναντι σε aggro decks μπορεις να αφαιρεσεις τον malkorok και να προσθεσεις ενα N'zoth's first mate, χαλας το winrate απεναντι σε πιο αργα decklists ομως.

http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/dragon-warrior-deck-list-guide-august-2016-season-29/

Ωπ ωραιο αυτο...αλλα κλαιω ηδη γιατι πριν 1 μηνα εκαψα deathwing :(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...