Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα 2-3 μηνες παιζω με διαλλειματα..ξεκινησα με mage επειδη μου ηρθε antonidas στην συνεχεια εφτιαξα και malygos..μου ειπε ενας φιλος μου την ιδεα να φτιαξω και ενα deck με rogue να βαλω τον malygos μεσα.εφτιαξα ενα ντεκακι μονος μου(μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο το να παιρνω ετοιμες ιδεες απο αλλους,βεβαια ειναι πως το ευχαριστιεται και ο καθενας.)μου αρεσει η rogue γενικα αλλα δεν θελω να σπασω καποια καρτα απο την mage μιας και εχω δωσει αρκετο dust..εχετε να προτεινετε καμια αλλη καρτα..απο wings δεν εχω σχεδον τιποτα και λεω να ξεκινησω τωρα απο το καινουργιο μιας και θα φυγει το τελευταιο μολις βγει?αμα ξερει καποιος ας μου πει λιγο τι παιζει με τα wings ποτε θα φυγει καποιο adventure και θα μπει το καινουργιο

post-250016-0-48815600-1470140059_thumb.jpg

post-250016-0-25830700-1470140127_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ αργος ο Malygos σε αυτή την meta. Εδώ δεν παιζεται ο Antonidas. Αν και τωρα τελευταια καποιοι τον ξαναδοκιμαζουν. Παντως αφου τον εχεις καλα κανεις και πειραματιζεσαι. Αλλαγες θα γινονται κάθε χρονο. Οποτε καπου τον Απριλη του 17 θα φυγουν τα επομενα.

P.S.: Βαλε δευτερο shiv/undercity και θες τους Tomb pillagers. Βαλε και ένα Rag να εχεις για εναλλακτικο win condition.

Επεξ/σία από privateer
  • Like 1
Δημοσ.

καλησπερα 2-3 μηνες παιζω με διαλλειματα..ξεκινησα με mage επειδη μου ηρθε antonidas στην συνεχεια εφτιαξα και malygos..μου ειπε ενας φιλος μου την ιδεα να φτιαξω και ενα deck με rogue να βαλω τον malygos μεσα.εφτιαξα ενα ντεκακι μονος μου(μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο το να παιρνω ετοιμες ιδεες απο αλλους,βεβαια ειναι πως το ευχαριστιεται και ο καθενας.)μου αρεσει η rogue γενικα αλλα δεν θελω να σπασω καποια καρτα απο την mage μιας και εχω δωσει αρκετο dust..εχετε να προτεινετε καμια αλλη καρτα..απο wings δεν εχω σχεδον τιποτα και λεω να ξεκινησω τωρα απο το καινουργιο μιας και θα φυγει το τελευταιο μολις βγει?αμα ξερει καποιος ας μου πει λιγο τι παιζει με τα wings ποτε θα φυγει καποιο adventure και θα μπει το καινουργιο

O Malyrogue δεν πολυδουλευει σε αυτο το meta, ειναι αργος χωρις πλεονεκτημα εναντι των leeroy και nzoth variants.

Οριστε δυο 'συγχρονες" προσεγγισεις σε tempo mage decklist.

https://tempostorm.com/hearthstone/decks/tempo-mage-standard-meta-snapshot-july-31-2016

http://www.vicioussyndicate.com/wp-content/uploads/Naimans-Tempo-Mage.png

Mην παιζεις cabalist tome αν δεν παιζεις yogg. Προσωπικα προτιμώ την λίστα του tempostorm.

Δημοσ.

Η συγκεκριμενη λίστα του tempomage ειναι η πιο consistent με τις λιγότερες tech choices, σε αντιθεση με του neiman που πειραματίζεται με το cabalist tome + antonidas, techs που οφελούν μόνο απεναντι σε control decks.

Δημοσ.

με αυτα που λετε και τα deck Που ειδα,κανενα δεν εχει εστω ενα legendery απο αυτα που εχω..μου φτιαξατε την μερα!!! :P

Δημοσ.

Rank 20 που ειμαι παντως...μου πετανε κατι legendary, κατι combo, που εγω δεν εχω καν τις καρτες να τα κανω...

οποτε μου ειναι δυσκολο να παω και παραπερα...

Οποτε επανερχομαι στο ερωτημα αν αξιζει μια 40αρα packs...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...