Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν συμφωνώ. Έφτιαξα ένα νέο account για να πάρω το murlock avatar και κάνω πλάκα με το f2p mage deck μου. Επικεντρώσου σε ένα deck και βελτίωσε το. Μην φτιάχνεις legendaries αλλα decks.

• Like 1
Δημοσ.

Το σκεφτομαι για μια 40αρα classic packs σε λιγο καιρο παντως.  :confused:

καλυτερα επικεντρωσου στην αρενα. Και 40 packs να αγορασεις πιστευω θα απογοητευτείς με τα αποτελέσματα.

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής μόνο ο Barnes φαίνεται να είναι βαρβατο legendary.

Είναι ιδέα μου ή ο Moroes είναι τέρμα underpowered? Με τόσα whirlwind effects που έχει το παιχνίδι θα τον βγάζουν μέσα σε ένα γύρο.

Δημοσ.

Παιζει κανεις?

Το ξανα αρχισα, αλλα βλεπω οτι αμα δεν εχεις καρτες δεν κανεις τιποτα...

Για να εχουμε φτασει τις 500+σελιδες ολο και καποιος θα παιζει :P

Εν μερη ισχυει αυτο που γραφεις αναλογα του τι στοχους εχεις απο πλευρας ranked. 

Δημοσ.

οταν λες f2p? δεν τις βλεπω καν μερικες απο αυτες τις καρτες στην συλλογη μου

εχεις καποιο link να τις δω καλυτερα μαζεμενες?

Εννοει οτι το deck αυτο για να το φτιαξεις κοστιζει πολυ λιγο και αρα δεν χρειαζεται να δωσεις μια περιουσια οπως σε αλλα ακριβοτερα Decks αφου δεν εχει μεσα ουτε ενα Legendary. Βεβαια σαν Deck αυτο καθαυτο ειναι οτι χειροτερο για να μαθεις το παιχνιδι,αφου στην ουσια μιλαμε για Face deck αλλα τεσπα.

Τετοιες χαζο decks βγαλανε σε Stream και Site για φθηνα face decks και εκαναν το παιχνιδι οπως το εκαναν.

Οκ για καινουργιο παικτη αξιζουν,αλλα τωρα να μου κερδιζουν Deck που ο αλλος εχει δωσει μια περιουσια σε gold/κανονικα χρηματα ή και Dust ε οχι αυτο ειναι ξεφτιλα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...