Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εάν δεν το κάνουν κάπως τρομερά fun έχουν failarei άσχημα σε αυτό το dungeon.... άσε που τζάμπα τα 3,5κ gold που μάζευα για την αγορά του μιας και με προαγορά με ευρώ δίνει γαμω cardback

Δημοσ.

εάν δεν το κάνουν κάπως τρομερά fun έχουν failarei άσχημα σε αυτό το dungeon.... άσε που τζάμπα τα 3,5κ gold που μάζευα για την αγορά του μιας και με προαγορά με ευρώ δίνει γαμω cardback

Γιατί το λες αυτό Παύλε?

Όλες οι κάρτες, updated live. http://imgur.com/a/OZMh8

Δημοσ.

περίμενα το κλασικό kara και μου έκατσε κάπως το όλο event αυτό. δεν μου άρεσε και το promo video, οι κάρτες που είδα δεν ήταν κάτι uber (η 1 από τις 2 free είναι για πέταμα) και μου έκατσε κάπως. βέβαια 5 κάρτες βγήκαν + blizzard είσαι, εάν δούνε ότι δεν τους κάθετε κάτι καλά κάνουν ένα dmg control και το φτιάχνουνε. μπορεί βέβαια να είναι ιδέα μου όλα

Δημοσ.

Το παιχνιδι λεγεται Heroes of Warcraft και φτασαμε σε σημειο να βλεπουμε στις καρτες κουταλια και μαχαιρια....

Δημοσ.

όταν τα πολεμουσες στο kara καλά ήταν όμως :P

Ετσι ηταν το Karazhan που πηγαιναμε?:P

Ουτε καν στην προσφατη ταινια δεν ειδαμε το Karazhan σε τετοια χαλια(που ηταν ηδη αδειο :P).

Δημοσ.

Ο Barnes είναι απίστευτη κάρτα για combo decks, τύπου Malygos π.χ.

Απλά παρακαλάς να μην έχεις κάνει ήδη draw τον Malygos :)

• Like 1
Δημοσ.

Κανε deck με malygos καλο και σχετικα φτηνο οχι σαν το malygow rogue που ειναι σχετικα ακριβο λιγο ποιο φτηνο αν ξερει κανενας να μου απαντηση...Ευχαριστω..!!

Δημοσ.

Κανε deck με malygos καλο και σχετικα φτηνο οχι σαν το malygow rogue που ειναι σχετικα ακριβο λιγο ποιο φτηνο αν ξερει κανενας να μου απαντηση...Ευχαριστω..!!

Δεν υπαρχει. Ουτε ο malyrogue βρισκεται στις δοξες του πλεον.

• Like 1
Δημοσ.

Έχει κανείς το 80άρι να παίξουμε να πάρουμε 160g ο καθένας;

Το έχω εγώ το Quest. Αν θέλεις σου στέλνω battletag.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...