Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπαρχει κι η τεχνολογια για τετοια features ακομη.

Πραγματι. Τα επιπλέον decks slots, για παράδειγμα, είναι προιόν πολυετής έρευνας και ανάπτυξης και σύμφωνα με φήμες ο επικεφαλής του προτζεκτ δεν ήταν άλλος απο τον Shephen hawking που χρησιμοποίησε τις γνώσεις που έχει για τις μαύρες τρύπες για να δημιουργήσει client που θα τρέχει ταυτόχρονα 18 decks slots αντί για 9. Βασικό καύσιμο για την λειτουργία των εξτρα deck slot φημολογείται ότι είναι η κλαούνα των Redditors που παρακαλούσαν εδώ και χρόνια για παραπάνω slots.

Να μην μιλήσω για τα formats και πόσα κιλά αντιύλης χρησιμοποιήθηκαν για να δημιουργηθούν.

Δημοσ.

Το αστείο με τα deckslots είναι πως, φαίνεται(στα μάτια μου τουλάχιστον) τόσο πρόχειρη λύση, δηλαδή απλά σου επέτρεψαν να κάνεις delete τα basic decks που ήταν 9 για να κάνεις χώρο.

Δηλαδή αυτό πήρε 1.5 χρόνο συσκέψεων και συζητήσεων, meanwhile στο Overwatch οι devs διαβάζουν(και απαντάνε λεπτομερώς) σε forum posts, έχουν τακτικά development updates όπου έχουν πολλές φορές αναφέρει πως τους αρέσουν αρκετές προτάσεις που γίνονται στα forums αλλά και στο reddit και τα updates έρχονται τόσο γρήγορα που θα έλεγε κανείς πως το game έχει συνδρομή μηνιαία. 

Μιλάμε για την ίδια εταιρία. Δεν ξέρω τι παίζει. 

Δημοσ.

Το HS ξεκίνησε σαν κάτι πολύ μικρό και δεν προορίζονταν ούτε για "e-sport", ούτε για μακροχρόνια ανάπτυξη. Η Blizzard δεν περίμενε ότι θα είχε εκατομμύρια τακτικούς παίκτες. Γι'αυτό, ακόμα και σήμερα, βλέπουμε αυτονόητες αλλαγές να γίνονται κάθε λίγους μήνες.

Αυτό πρέπει να αλλάξει κάποια στιγμή και μάλλον θα αλλάξει απο την στιγμή που βάλανε φορματς.

Δημοσ.

12 νικες αρενα με Paladin μετα από πολύ καιρο που ειχα να παιξω μιας και μαζεύουμε gold τους τελευταίους μηνες  :D

To deck πολύ μετριο δεν περιμενα θα πηγαινε τοσα καλα.

gZF3EO4.jpg

WKEarF1.jpg

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όποιον ενδιαφέρεται να παίξει classic control Warrior στο Standard έχω ένα αρκετά καλό deck. Θα το παίξω μέχρι τέλος του μήνα που θα υπάρχει πολύ aggro στο ladder καθώς είναι πολύ δυνατό απέναντι σε τέτοια decks.

85izeCH.png

Επεξ/σία από Tmark
  • Like 1
Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται να παίξει classic control Warrior στο Standard έχω ένα αρκετά καλό deck. Θα το παίξω μέχρι τέλος του μήνα που θα υπάρχει πολύ aggro στο ladder καθώς είναι πολύ δυνατό απέναντι σε τέτοια decks.

85izeCH.png

Θα το δοκιμάσω και θα σου πω.

• Like 1
Δημοσ.

Θα το δοκιμάσω και θα σου πω.

Results? Εγώ τελικά τα πήγα καλύτερα με Tempo warrior.

Σήμερα θα ανακοινωθεί το επόμενο adventure το οποίο θα είναι 99% το Karazhan.

Δημοσ.

Εγώ παίζω Nzoth Warrior. Μόλις βγει το Karazhan, το συγκεκριμένο deck θα απογειωθεί θαρρώ.

Δημοσ.

Ανακοινώθηκε σήμερα το καραζαν? Αν ναι τι ειπανε?

Το βράδυ θα γίνει η ανακοίνωση.

Δημοσ.

εγώ είμαι περίεργος με ποιον τρόπο θα νερφάρουνε τον Warrior, γιατί το παιχνίδι έχει αρχίσει και καταντάει αηδία.

Δημοσ.

εγώ είμαι περίεργος με ποιον τρόπο θα νερφάρουνε τον Warrior, γιατί το παιχνίδι έχει αρχίσει και καταντάει αηδία.

Το θέμα είναι να πάνε και τα άλλα classes στο ίδιο επίπεδο. Δύσκολο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...