GeorgeGK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Αλλά είπαμε το Blackrock Mountain θα συνεχίσει να παίζεται για μισό χρόνο ακόμα ακόμα και μετά το adventure?
chill Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 16-10: zoolock 10-7: warrior πάσης φύσεως Πιο μονοτονο μήνα δεν έχω ξαναδεί. Δοκίμασα κ γω zoolock, δυνατό αλλά mindless κλασσικά κ προτιμώ control κ έστω λίγη σκέψη.
xaniared Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 16-10: zoolock 10-7: warrior πάσης φύσεως Πιο μονοτονο μήνα δεν έχω ξαναδεί. Δοκίμασα κ γω zoolock, δυνατό αλλά mindless κλασσικά κ προτιμώ control κ έστω λίγη σκέψη. Εγω μόνο control παιζω αλλα το zoolock ειναι πολύ δύσκολο deck. Ισως απο τα πιο δύσκολα του παιχνιδιου για να το παιξεις τέλεια
Fan Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Εγω μόνο control παιζω αλλα το zoolock ειναι πολύ δύσκολο deck. Ισως απο τα πιο δύσκολα του παιχνιδιου για να το παιξεις τέλεια Το zoolock είναι δύσκολο με την έννοια ότι εάν στο mulligan δεν σου έρθουν κάρτες να παίξεις πρώτο και δεύτερο γύρο τότε κατά 99% έχεις χάσει, αφού δεν έχεις καμία κάρτα για clear. Γενικά όμως κάνεις ωραία trade που μπορούν να εξοργίσουν τον αντίπαλο
kostask91 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Με την ιδια λογικη φαντασου ποσο δυσκολο ειναι να παιξεις κανα νορμαλ late deck, που ουτως η αλλως δε σου καθονται καλα στον 1-2 γυρο, και οι μονοι αντιπαλοι ειναι καρκινοι. Και μην ακουω βλακειες, ισως ειναι δυσκολο οπως λες να παιζεις zoo στο legend, αλλα στο υπολοιπο ranked ειναι απλα παιχνιδακι, ο καθε ανιδεος φτανει 5 ranked. Εδω πετυχαινα ranked 8 και οχι 1-2 φορες, αρκετους shaman (face προφανως) που εβγαζαν το 3/2 summon a random totem, απο δεξια. Δηλαδη ουτε τα βασικα δεν ξερουν. Και γω για να φτασω 8 ranked πχ, φτυνω αιμα με τα deck μου. 1
privateer Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Με τοσους warrior στο ladder (και μιλαω για ρανκ5 και κατω) το zoo είναι δυκολο deck. Σιγουρα αν θες να επιβιώσεις δεν παιζεις χωρις σκεψη όπως αναφερθηκε.
EddieObscurant Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δοκίμασε κανεις άλλος το the elder scrolls legends? Aντεγραψε πολλά πραγματα απο το hearthstone και προσωπικα αν ημουν blizzard, θα τους ετρεχα λίγο στα δικαστηρια... αλλά για λίγες ώρες που ασχολήθηκα καλο μου φάνηκε. Ειναι λιγο πιο περιπλοκο, και κάποια ονοματατα (taunt, summon, κλπ) που τα ψιλοαλλαξε για να εχει και κάποιες διαφορες απο το hearthstone, δεν πολυταιριάζουν , αλλα καποιες επιπλεον επιλογες οπως οι 2 lanes , τα μεγαλύτερα decks και κάποιες αλλες ενεργειες (prophecy) το κάνουν πολύ ενδιαφερον σαν εναλλακτική.
privateer Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δοκίμασε κανεις άλλος το the elder scrolls legends? Aντεγραψε πολλά πραγματα απο το hearthstone και προσωπικα αν ημουν blizzard, θα τους ετρεχα λίγο στα δικαστηρια... αλλά για λίγες ώρες που ασχολήθηκα καλο μου φάνηκε. Ειναι λιγο πιο περιπλοκο, και κάποια ονοματατα (taunt, summon, κλπ) που τα ψιλοαλλαξε για να εχει και κάποιες διαφορες απο το hearthstone, δεν πολυταιριάζουν , αλλα καποιες επιπλεον επιλογες οπως οι 2 lanes , τα μεγαλύτερα decks και κάποιες αλλες ενεργειες (prophecy) το κάνουν πολύ ενδιαφερον σαν εναλλακτική. Καλά αν αρχίσουμε το ποιος αντέγραψε ποιον δεν βγάζουμε άκρη. Γράφτηκα και εγώ. Φαίνεται ενδιαφερον. Ο ανταγωνισμός χρειάζεται γιατί το hearthstone έχει μείνει πολύ στάσιμο ιδίως στον τομέα των features. 1
EddieObscurant Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Καλά αν αρχίσουμε το ποιος αντέγραψε ποιον δεν βγάζουμε άκρη. Γράφτηκα και εγώ. Φαίνεται ενδιαφερον. Ο ανταγωνισμός χρειάζεται γιατί το hearthstone έχει μείνει πολύ στάσιμο ιδίως στον τομέα των features. καλά αυτό εννοείται, απλώς τα quests, τα μηνιαια seasons, το crafting των καρτών, arena , κλπ κανουν μπαμ οτι ειναι τρελή αντιγραφή, χωρις να ειναι κατι αρνητικό οσο αφορά το παιχνίδι καθ'αυτό
KilliK Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 έχει μείνει πολύ στάσιμο ιδίως στον τομέα των features βασικα πρεπει να προσθεσουν νεους ηρωες, battlefields, μουσικη, νεα μονιμα mechanics, ενα competitive mode, streaming mode, κτλ. το παιχνιδι εχει μεινει λιγο στασιμο και το προσθετουν μονο καινουργιες καρτες δεν θα το αποτρεψουν απο το να καταντησει βαρετο.
Metal_Head Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Και εμένα μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον το Legends, αλλά αν εξαιρέσεις τα 2 lanes και το prophecy, δεν έχει ιδιαίτερες διαφορές από το Hearthstone. Εδώ και μήνες περιμένω μπας και βάλουν 2v2 στο Heartsthone, και παίρνοντας την ιδέα για τα 2 lanes δε θα έχει ιδιαίτερη δυσκολία να το κάνουν balance (τα πιθανά τεχνικά προβλήματα και το interface είναι άλλο θέμα). Το standard μπορεί να είναι ένα "νέο" mode, αλλά απλά το πρόσθεσαν για να μην κάνουν balance τις gvg OP κάρτες. Η μόνη σοβαρή προσθήκη είναι το Tavern Brawl και έχει περάσει 1 χρόνος από τότε. 1
Stavrakas13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Στο hearthstone όμως δουλεύουν 5 άτομα συνολικά και έχουν budget 63 ευρώ τον μήνα. Δεν προλαβαίνεις να κάνεις πολλά πολλά έτσι. 2
devil-ji Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δεν υπαρχει κι η τεχνολογια για τετοια features ακομη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις