Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με Samsung A5 2016 (που παίζει περίπου σε αυτά τα χρήματα) το παιχνίδι πάει σφαίρα και χωρίς wifi. +την πολύ καλή οθόνη και δυνατή μπαταρία. Το μόνο αρνητικό ότι εάν παίζεις αρκετά ώρα αρχίζει και θερμαίνεται αρκετά το κινητό

Τι εννοεις χωρις wifi αφου το παιχνιδι ειναι κυριως online?:D

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

3g-4g θα εννοει μωρε

Δεν θυμαμαι σε πολλα παιχνιδια να υπηρχαν διαφορες μεταξυ WiFi και 3g-4g απο πλευρας αποδοσης(εκει ηταν και το σχολιο μου).

Επισης το Α5 2016 ειναι οριακα εκτως budget του ενδιαφερομενου(και αναλογα το καταστημα προτιμησης ξεφευγει αρκετα αν πχ δεν τον βολευουν τα σκρουτζομαγαζα αλλα θελει απο αλυσιδα)

Το Hearthstone μεχρι και το Moto E των 75ευρω το σηκωνει(με μικρο κολληματα βεβαια)αρα γενικα θεμα σε τετοιες συσκευες δεν θα εχει οτι και να παρει.

Δημοσ.

Πάει και ο hunter, τελειώνει η συλλογή σιγά σιγά. Σε 26 νίκες θα έχω και τον warrior :D

Μετά μένουν priest, paladin & shaman που βρίσκονται στα ~300 έκαστος αλλά είπαμε πρώτα ένα break και επιστροφή με το adventure όταν επιτέλους βγει :D 

RqPZzlT.jpg

7Ng8hql.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ τον χαίρομαι τον warrior.Ηταν τόσο καιρό με κοντρολ και hey everyone...Μακάρι και τα άλλα classes να αποκτήσουν την ποικιλία του warrior.

Δημοσ.

Το παραπανω decks και πως ξεπεταχτηκε παλι μετα απο λιγο καιρο απο το expansion ειναι και η καταντια που εχει το παιχνιδι αυτο δυστηχως....Κατα τα αλλα ο Dr boom μας εφταιγε και αντε να εμπαινε το Wild να φευγανε τοσες καρτες για να βλεπουμε παλι τα ιδια και τα ιδια.,...

Δημοσ.

28 Ιουλίου ανακοινώνεται το expansion, λογικά αν ακολουθήσουν το pattern του League of Explorers σε μια βδομάδα δηλαδή 3-4 ή 10-11 Αυγούστου το αργότερο θα βγει το πρώτο wing.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...