Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τον Δεκέμβρη του '14 πηγαίνω κάθε μήνα τουλάχιστον rank 5, πολύ πριν βάλουν τα rewards. 

Πήγαινα επειδή μου άρεσε το παιχνίδι. Πλέον νομίζω απλά ότι το βαριέμαι το game :P

και πολύ άργησες παίζοντας hunter :P

Δημοσ.

warlock, druid, mage, rogue δεν παίζω γιατί είναι χρυσά. Τώρα λείπουν μερικά wins στον hunter και καμιά 30αριά στον warrior για να τα τερματίσω κι αυτά :P 

Δημοσ.

Mετά το update, το παιχνίδι έγινε βαρύτερο για τις mobile συσκευές ή είναι ιδέα μου κ τα έφτυσε το κινητο?

Το brawl όντως, ειναι από τα χειρότερα έβερ...

Παραθέτω τον εαυτό μου :) 

Τελικά έφταιγε το εν λόγω Brawl (έλεος)

Δημοσ.

Too heavy on rng lol

Οντως τέντωσε ολόκληρο τηλέφωνο με τα κωλοspells του....

Πάντως, η εφαρμογή μετά το update, έφτασε σχεδόν τα 5gb. (Ξαναμανά έλεος δλδ)...

Δημοσ.

Σκέψου σε 2-3 χρόνια με μερικά updates ακόμα πόσο θα φτάσει. 

Για όποιον ενδιαφέρεται να παίξει C'Thun Control Warrior δοκιμάζω ένα πολύ viable deck.

Πείτε μου αν είναι να το κάνω share.

Δημοσ.

Η ώρα για αγορά κινητού πλησιάζει σιγά-σιγά και λέω να πάρω κάτι που τρέχει και HS. Γράφω εδώ και όχι στο νήμα για smartphones γιατί με απασχολεί το HS. Nexus 5x το τρέχει καλά? Νομίζω πως εκεί καταλήγω για αυτό ρωτάω. Αλλιώς προτείνετε μου κάτι με κόστος ~250€ και κατά προτίμηση από Ελλάδα.

Δημοσ.

Η ώρα για αγορά κινητού πλησιάζει σιγά-σιγά και λέω να πάρω κάτι που τρέχει και HS. Γράφω εδώ και όχι στο νήμα για smartphones γιατί με απασχολεί το HS. Nexus 5x το τρέχει καλά? Νομίζω πως εκεί καταλήγω για αυτό ρωτάω. Αλλιώς προτείνετε μου κάτι με κόστος ~250€ και κατά προτίμηση από Ελλάδα.

Με Nexus 5 2,5 ετών, το παιχνίδι φυσάει ακόμα κ με το τελευταίο update.

Δημοσ.

Με Samsung A5 2016 (που παίζει περίπου σε αυτά τα χρήματα) το παιχνίδι πάει σφαίρα και χωρίς wifi. +την πολύ καλή οθόνη και δυνατή μπαταρία. Το μόνο αρνητικό ότι εάν παίζεις αρκετά ώρα αρχίζει και θερμαίνεται αρκετά το κινητό

Δημοσ.

Tmark ενδιαφέρον ακούγεται ο c thun control μπορείς να τον κάνει share. Παρακαλώ? ☺

64352b6e9f42250fad1a4ffc953dc739.png

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...