privateer Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Παει, τον χασαμε τον Γιωργακη! Πάλι μέσα τον βλέπω. Εθισμένος 1
ultralisk Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Από τον Δεκέμβρη του '14 πηγαίνω κάθε μήνα τουλάχιστον rank 5, πολύ πριν βάλουν τα rewards. Πήγαινα επειδή μου άρεσε το παιχνίδι. Πλέον νομίζω απλά ότι το βαριέμαι το game και πολύ άργησες παίζοντας hunter
george_o/c Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 warlock, druid, mage, rogue δεν παίζω γιατί είναι χρυσά. Τώρα λείπουν μερικά wins στον hunter και καμιά 30αριά στον warrior για να τα τερματίσω κι αυτά
privateer Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Ολο το ladder από 4 και κατω είναι μονο warriors. Well done blizzard
UncleKim Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Mετά το update, το παιχνίδι έγινε βαρύτερο για τις mobile συσκευές ή είναι ιδέα μου κ τα έφτυσε το κινητο? Το brawl όντως, ειναι από τα χειρότερα έβερ... Παραθέτω τον εαυτό μου Τελικά έφταιγε το εν λόγω Brawl (έλεος)
privateer Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Παραθέτω τον εαυτό μου Τελικά έφταιγε το εν λόγω Brawl (έλεος) Too heavy on rng lol
UncleKim Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Too heavy on rng lol Οντως τέντωσε ολόκληρο τηλέφωνο με τα κωλοspells του.... Πάντως, η εφαρμογή μετά το update, έφτασε σχεδόν τα 5gb. (Ξαναμανά έλεος δλδ)...
Tmark Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Σκέψου σε 2-3 χρόνια με μερικά updates ακόμα πόσο θα φτάσει. Για όποιον ενδιαφέρεται να παίξει C'Thun Control Warrior δοκιμάζω ένα πολύ viable deck. Πείτε μου αν είναι να το κάνω share.
ntTriantafillos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Η ώρα για αγορά κινητού πλησιάζει σιγά-σιγά και λέω να πάρω κάτι που τρέχει και HS. Γράφω εδώ και όχι στο νήμα για smartphones γιατί με απασχολεί το HS. Nexus 5x το τρέχει καλά? Νομίζω πως εκεί καταλήγω για αυτό ρωτάω. Αλλιώς προτείνετε μου κάτι με κόστος ~250€ και κατά προτίμηση από Ελλάδα.
chill Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Η ώρα για αγορά κινητού πλησιάζει σιγά-σιγά και λέω να πάρω κάτι που τρέχει και HS. Γράφω εδώ και όχι στο νήμα για smartphones γιατί με απασχολεί το HS. Nexus 5x το τρέχει καλά? Νομίζω πως εκεί καταλήγω για αυτό ρωτάω. Αλλιώς προτείνετε μου κάτι με κόστος ~250€ και κατά προτίμηση από Ελλάδα. Με Nexus 5 2,5 ετών, το παιχνίδι φυσάει ακόμα κ με το τελευταίο update.
jeorg136 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Tmark ενδιαφέρον ακούγεται ο c thun control μπορείς να τον κάνει share. Παρακαλώ? ☺
Fan Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Η ώρα για αγορά κινητού πλησιάζει σιγά-σιγά και λέω να πάρω κάτι που τρέχει και HS. Γράφω εδώ και όχι στο νήμα για smartphones γιατί με απασχολεί το HS. Nexus 5x το τρέχει καλά? Νομίζω πως εκεί καταλήγω για αυτό ρωτάω. Αλλιώς προτείνετε μου κάτι με κόστος ~250€ και κατά προτίμηση από Ελλάδα. Με Samsung A5 2016 (που παίζει περίπου σε αυτά τα χρήματα) το παιχνίδι πάει σφαίρα και χωρίς wifi. +την πολύ καλή οθόνη και δυνατή μπαταρία. Το μόνο αρνητικό ότι εάν παίζεις αρκετά ώρα αρχίζει και θερμαίνεται αρκετά το κινητό
Tmark Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Tmark ενδιαφέρον ακούγεται ο c thun control μπορείς να τον κάνει share. Παρακαλώ? ☺ , 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις