Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mετά το update, το παιχνίδι έγινε βαρύτερο για τις mobile συσκευές ή είναι ιδέα μου κ τα έφτυσε το κινητο?

Το brawl όντως, ειναι από τα χειρότερα έβερ...

• Like 1
  • Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχεις να παιξεις 1 μηνα hearthstone λες δεν γ..εται ανοιγεις φουλ qu3st κ κανεις αρενα... παιζεις αρενα... πεφτεις σε κολεντο... λες πλακα σπαμε τωρα ειμαστε κ ντεφορμε... κερδιζεις κολεντο... λες τι εγινε τωρα αισθανεσαι λες κ πηρες εμβλημα γυμναστηριου ποκεμον...

Τελειωνεις αρενα ανοιγεις το pack... fandral staghelm... ε με δουλευεις blizzard!!

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις να παιξεις 1 μηνα hearthstone λες δεν γ..εται ανοιγεις φουλ qu3st κ κανεις αρενα... παιζεις αρενα... πεφτεις σε κολεντο... λες πλακα σπαμε τωρα ειμαστε κ ντεφορμε... κερδιζεις κολεντο... λες τι εγινε τωρα αισθανεσαι λες κ πηρες εμβλημα γυμναστηριου ποκεμον...

Τελειωνεις αρενα ανοιγεις το pack... fandral staghelm... ε με δουλευεις blizzard!!

Και για να στο κλεισω και ωραια αυτο που γραφεις. Ανοιγεις pack σου καθεται legendary και μετα παλι τον αλλο μηνα αν βγει expansion/adventure το hearthstone :)

Δημοσ.

Το ότι είχε το ονομα kolento δεν σημαίνει ότι ήταν ο γνωστος.
Δημοσ.

Ηταν δεν ηταν να σου πω την αληθεια δεν με απασχολει μονο το ονομα που βλεπεις αν και η αληθεια ειναι οτι στο τελος οταν εμεινε με 5 life αρχισε να τρολαρει και να κανει spell damage πανω του κ ειναι γνωστος τρολλερ ο τυπος...

κ ομως συνεχιζεται πριν λιγο....κ αλλο legendary

post-77328-0-75415300-1468577233_thumb.jpg

Δημοσ.

Έχεις πάρει φωτιά! Πάντως η πιθανότητα να ήταν ο πραγματικός Kolent ήταν μικρή, πρέπει να υπάρχουν πάνω απλο 2.5k Kolento usernames στο Hearthstone Battlenet και επίσης πολύ σπάνια παίζει αρένα.

• Like 1
Δημοσ.

Ηταν δεν ηταν να σου πω την αληθεια δεν με απασχολει μονο το ονομα που βλεπεις αν και η αληθεια ειναι οτι στο τελος οταν εμεινε με 5 life αρχισε να τρολαρει και να κανει spell damage πανω του κ ειναι γνωστος τρολλερ ο τυπος...

Αρα δεν ηταν ο γνωστος. Με καποια φτηνη απομιμηση επαιξες   :D

Με γεια τα 400 dust lol

Δημοσ.

Τι θα έπρεπε να λέει:

The Dust

Battlecry: Summon a 3/3 guy for your opponent

Δημοσ.

Mετά το update, το παιχνίδι έγινε βαρύτερο για τις mobile συσκευές ή είναι ιδέα μου κ τα έφτυσε το κινητο?

Το brawl όντως, ειναι από τα χειρότερα έβερ...

Έγινε gtp. Είμαι σε ipad3 (2012) και άστα να πάνε στο διαολο.

Παίζω dragonpriest αυτό το μήνα. Κατάφερα να φτάσω 8 μα κυρίως κατάφερα από 8 να πέσω 15 :lol:. Δεν μας φτάνουν οι zoolocks κ οι huntards, έχουμε κ τους shamans ffs.

Ποιο είναι το δυνατότερο Deck για dragonpriest? Link pls

Δημοσ.

Καταρχην πρεπει να καταλαβετε κατι ολοι σας που ρωτατε "ποιο ειναι το καλυτερο deck για τον Δρυιδη" κτλ.

ΔΕΝ υπαρχει το "καλυτερο". Αυτο που υπαρχει ειναι το ΜΕΤΑ που σημαινει: "ειναι το καταλληλο deck, προσαρμοσμενο για να νικα πανω απο το 50% των decks που παιζονται αυτη τη στιγμη".

Αν χανεις συνεχεια π.χ. απο τους shamans aggro, χωνεις μεσα taunts, aoe και heal. Αναλογα...

Πρεπει να πειραματιστειτε και να μαθετε να χτιζετε μονοι σας τα decks σας αν θελετε να πατε πολυ ψηλα.

• Like 2
Δημοσ.

Μπορεί η γνώμη μου να είναι κάπως unpopular, αλλά το standard δεν μου αρέσει τόσο. Ακούγεται ότι το meta είναι healthier than ever, ότι είναι diverse, ότι δεν επαναλαμβάνονται τα ίδια games αλλά 7/10 παιχνίδια έπαιζα ή εναντίον shaman ή εναντίον warrior. Πήγα τις πρώτες μέρες μέχρι rank 9, κόλλησα εκεί, και με κούρασε. Τόσο πολύ, που από 'κείνη τη στιγμή δεν έχω ξαναπαίξει παιχνίδι στο standard. 

Ξεκίνησα λοιπόν wild που δεν είχα παίξει ποτέ απ' την ώρα που βγήκε το standard, από rank 25 πήγα στο 20 χάνοντας ένα game (ω ναι :P) και από το 20 ξεκίνησα να μετράω το winrate μου παίζοντας με το ίδιο deck. Huntard :D Ο λόγος ήταν ότι μου λείπουν πλέον 20 games ακριβώς για golden hunter + του ότι το deck είχε decent winrate. Μέχρι το rank 9 ανέβηκα με ~75% winrate και μετά κόλλησα στο 6 για πολλά games. Έχασα 12 φορές το match για rank 5...

Εν τέλει έφτασα rank 5 με score 77-45, δηλαδή 63% winrate. Ορίστε αναλυτικά τα games για να δείτε τι συνάντησα περισσότερο.

15-13 vs paladin
9-3 vs warlock

13-4 vs warrior
6-5 vs priest
2-4 vs shaman
2-2 vs rogue
19-10 vs hunter
11-2 vs mage
0-2 vs druid

Ορίστε και το decklist για όποιον ενδιαφέρεται:

BCmDlvO.jpg

Ξεκίνησα να παίζω hearthstone από τέλη Ιανουαρίου του '14, και τον τελευταίο ενάμισι χρόνο πήγαινα κάθε season τουλάχιστον rank 5. Ο μόνος μήνας που δεν πήγα 5, ήταν ο προηγούμενος λόγω του ότι δεν μου αρέσει καθόλου το meta στο standard + ότι δεν είχα χρόνο. Ίσως απλά κουράστηκα με το game, ίσως το βαρέθηκα, αλλά δεν με ενθουσιάζει πια όσο παλιότερα :( Για μήνες ολόκληρους ήταν το μοναδικό game που έπαιζα λόγω του με ευχαριστούσε. Πέρασαν τόσα διαφορικά metagames, ειδικά με τα διάφορα adventures, και παρόλο που ανέκαθεν OP decks, πάντα έπαιζα με ευχαρίστηση. Όχι όμως πια :( Θα κάνω ένα break μου φαίνεται και βλέπουμε από το επόμενο adventure. 

• Like 2
Δημοσ.

Ξεκίνησα να παίζω hearthstone από τέλη Ιανουαρίου του '14, και τον τελευταίο ενάμισι χρόνο πήγαινα κάθε season τουλάχιστον rank 5. Ο μόνος μήνας που δεν πήγα 5, ήταν ο προηγούμενος λόγω του ότι δεν μου αρέσει καθόλου το meta στο standard + ότι δεν είχα χρόνο. Ίσως απλά κουράστηκα με το game, ίσως το βαρέθηκα, αλλά δεν με ενθουσιάζει πια όσο παλιότερα :( Για μήνες ολόκληρους ήταν το μοναδικό game που έπαιζα λόγω του με ευχαριστούσε. Πέρασαν τόσα διαφορικά metagames, ειδικά με τα διάφορα adventures, και παρόλο που ανέκαθεν OP decks, πάντα έπαιζα με ευχαρίστηση. Όχι όμως πια :( Θα κάνω ένα break μου φαίνεται και βλέπουμε από το επόμενο adventure. 

Η απαντηση σου ειναι εδω οπως και για τους περισσοτερους.Οταν φτανεις σε σημειο καθε μηνα να εχεις σκοπο το rank 5 λογω reward τοτε το παιχνιδι γινεται μια υποχρεωτικη/αναγκαστικη ρουτινα(ειδικα αν δεν εχεις και αναγκη και απο καρτες)και ειναι αναμενομενο να αρχισεις να το βαριεσαι το παιχνιδι οσο περναει ο καιρος(οπως και εγω εν μερη). 

Δημοσ.

Και γω σε break ειμαι εδω και κανα μηνα.

κυριως γιατι τα ντεκ που παιζουν αυτην την περιοδο τα θεωρω βαρετα,στυλ secret pally.

all hail combo but combo is dieded  :(

Δημοσ.

Η απαντηση σου ειναι εδω οπως και για τους περισσοτερους.Οταν φτανεις σε σημειο καθε μηνα να εχεις σκοπο το rank 5 λογω reward τοτε το παιχνιδι γινεται μια υποχρεωτικη/αναγκαστικη ρουτινα(ειδικα αν δεν εχεις και αναγκη και απο καρτες)και ειναι αναμενομενο να αρχισεις να το βαριεσαι το παιχνιδι οσο περναει ο καιρος(οπως και εγω εν μερη). 

Από τον Δεκέμβρη του '14 πηγαίνω κάθε μήνα τουλάχιστον rank 5, πολύ πριν βάλουν τα rewards. 

Πήγαινα επειδή μου άρεσε το παιχνίδι. Πλέον νομίζω απλά ότι το βαριέμαι το game :P 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...