Prospector8 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Τα λεμε στην open beta λοιπον xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Ουτε εγω...και ειχα και δυο συμμετοχες τρομαρα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Κάποιος που κέρδισε ας γράψει πως του φάνηκε, το παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 δεν το βλεπω και πολυ γουρλιδικο το φορουμ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 καλα ακόμα νωρίς είναι... να το κατεβασουν και να το παίξουν πρώτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BALZ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Κάποιος που κέρδισε ας γράψει πως του φάνηκε, το παιχνιδι. Αρκετά καλό μου φάνηκε , αν και δεν έχω παίξει και πάρα πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ενα keylogger στον κυριο παρακαλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 υπάρχει chat στο παιχνίδι? μπορείς να αγοράσεις singles? μπορείς να αγορασεις booster πακέτο με χρυσό που κέρδισες παίζοντας? μπορείς να παίξεις με συγκεκριμένο αντίπαλο ? υπάρχει gear καλό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 δε παίζει να πάρουμε κλειδί ποτέεεεε οε οε οεεεεε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Υπάρχει μια γενική υποψία για open beta σε 1-2 weeks, θα δείξει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΚΛΕΙΔΙΙΙΙΙΙΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΛΕΦΤΑΑΑ ΛΕΜΕΕΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Με κατοσταρικο στο ebay εισαι ετοιμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 το κρατάω να το κολλήσω στα άλλα 400-500 με το που βγεί και στην τελική βρίσκω απλά μουχαμπέτι να κάνουμε (ναι και το ebay βέβαια είναι μία καλή λύση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ε δε θα δώσουμε και φράγκα για το beta key, θα γίνει open του πούστη. Πιο πολύ για να ετοιμάσω τα decks θέλω και να τα δοκιμάσω κάρτες, μην τα κάνω αυτά ενώ έχει κάνει launch το game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Βρε προφανως και δεν θα δωσεις λεφτα στο ebay , αλλα αμα βιαζεσαι τοοοοσο πολυ BTW εκτος απο το reddit που μπορει κανεις το προσεχει για giveaways με ενα rss feed reader extension , υπαρχει και η λυση ενος λογαριασμου στο twitter για την δουλεια αυτη Ενα search με τα key words αρκει , εχω βρει αρκετα keys για παιχνιδια ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις