Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη σκοπευω να κανω format το σκληρο μου δισκο, ξερει κανεις πως να κανω back up το Hearthstone, για να γλυτωσω τη διαδικασια του κατεβασματος;

Επειδη εχω μια σοβαρη υποψια πως μια αντιγραφη του φακελου του παιχνιδιου δεν αρκει.

Δημοσ.

Χωρίς να ειμαι σίγουρος νομίζω ότι το battlenet θα το τσεκάρει τον φάκελο που έχεις κανει αντιγραφή και αν χρειάζεται κατι αλλο θα κατεβάσει μονο αυτό. Αλλά περιμενε μήπως σου απαντησει και κάποιος αλλος γιατί δεν είμαι σίγουρος.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη σκοπευω να κανω format το σκληρο μου δισκο, ξερει κανεις πως να κανω back up το Hearthstone, για να γλυτωσω τη διαδικασια του κατεβασματος;

Επειδη εχω μια σοβαρη υποψια πως μια αντιγραφη του φακελου του παιχνιδιου δεν αρκει.

Χωρίς να ειμαι σίγουρος νομίζω ότι το battlenet θα το τσεκάρει τον φάκελο που έχεις κανει αντιγραφή και αν χρειάζεται κατι αλλο θα κατεβάσει μονο αυτό. Αλλά περιμενε μήπως σου απαντησει και κάποιος αλλος γιατί δεν είμαι σίγουρος.

Απλα μολις τελειωσεις με το φορματ και ειναι ολα ετοιμα θα πας στο battlenet και θα του δείξεις που ειναι (Locate the game)

• Like 2
Δημοσ.

Απλα μολις τελειωσεις με το φορματ και ειναι ολα ετοιμα θα πας στο battlenet και θα του δείξεις που ειναι (Locate the game)

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Το wild είναι ότι πρεπει για quests. 5 easy wins με nzoth hunter. :-D  Και αρκετη ποικιλια από αντίπαλα decks θα έλεγα.

nzoth είναι κάρτα για standard. δωσε λίστα αν είναι εύκολο...

Δημοσ.

Ο Ν'zoth είναι ίσως ένας απο τους βασικότερους λόγους που δημιουργήθηκε το standard.

Είναι που είναι πολύ δυνατά τα deathrattle minions (Belcher, Shredder, Leper Gnome, Sylvannas), αν έβγαζαν τον Ν'zoth πρίν τα φορματ θα τα σάρωνε όλα.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα standard deathrattle decks είναι αδύναμα.

Δημοσ.

Ο Ν'zoth είναι ίσως ένας απο τους βασικότερους λόγους που δημιουργήθηκε το standard.

Είναι που είναι πολύ δυνατά τα deathrattle minions (Belcher, Shredder, Leper Gnome, Sylvannas), αν έβγαζαν τον Ν'zoth πρίν τα φορματ θα τα σάρωνε όλα.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα standard deathrattle decks είναι αδύναμα.

Ο λόγος που δημιουργηθηκε το standard είναι άλλος. Κατι ανάλογο υπαρχει ήδη στο MTG και ηταν αναγκαιο να γίνει. Ο Nzoth σημαίνει ότι όσο είναι στο standard δεν θα δούμε καλα deathrattle minions.

Δημοσ.

αυτό το bug με την floating card που δεν τελιώνει η σειρά του άλλου, είναι κάτι που κάνουν abuse οι αντίπαλοι ή είναι random?

Δημοσ.

έχω ακόμα ένα ξεχασμένο επίπεδο στο Naxxramas, λέτε να το κάνω ή δεν έχει νόημα και να ρίξω τα gold σε αρένες;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...