xaniared Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Οσοι παιζετε αρενες, εχετε παρατηρησει μηπως τωρα τελευταια μια αλλαγη ως προς τη δυσκολια ? Προσωπικα πριν λιγο καιρο εκανα μεσο ορο 6-7 νικες. Με αξιοπρεπη deck σιγουρα πανω απο 10. Τον τελευταιο καιρο πολυ δυσκολα να κανω πανω απο 4-5 νικες, και με πολυ καλα deck που πριν λιγο καιρο θα ελεγα οτι ηταν για καθαρη 12αρα. Καθονται κατι τρελα combo στους αντιπαλους που μενω με ανοιχτο το στομα τωρα τελευταια. Αλλα καλα, αυτο δε μπορει να ειναι η αιτια, ουτε να ειμαι γκαντεμης τον τελευταιο καιρο το βρισκω αιτια. Εχω χασει τη φορμα μου μηπως ? :Ρ Η αρενα έχει δυσκολεψει και το λενε και οι προ. Εγώ δεν έχω κάνει 12ρι ακόμα μετα το expansion
devilmanson Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Με το που βγει το νεο adventure θα αντικαταστησει το blackrock? δεν νομιζω γιατι ακυρωθηκε ηδη ενα adventure και 1 expansion!
Lautrec Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Με το που βγει το νεο adventure θα αντικαταστησει το blackrock? Λογικά το blackrock θα βγεί λίγο πρίν έρθει το νέο adventure
theonirvana Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 μολις συμπληρωθουν 2 χρονια απο την κυκλοφορια του θα βγει αν δεν κανω λαθος.
xaniared Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Πρώτο 12αρι με Warrior!!! Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2016 από xaniared 4
kostask91 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Ωραιος, αν και δε φαινονται σε μενα οι εικονες. Και γω τωρα με warrior και shaman παλευω να 12αρισω.
Lam13 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 εχετε να προτεινετε καμια αλλαγη?επισης εχω 1500 dust και ειμαι ετοιμος για legendary..δεν παιζω παρα πολυ οποτε δεν ξερω και παρα πολλα περα απο την mage.ελεγα να φτιαξω ragnaros.2 wings μου λειπουν ακομα για να βγαλω τα flamewaker.Εχω και frost giant θα χωρουσε πιστευετε η να το σπασω??
Sartiv Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 εχετε να προτεινετε καμια αλλαγη?επισης εχω 1500 dust και ειμαι ετοιμος για legendary..δεν παιζω παρα πολυ οποτε δεν ξερω και παρα πολλα περα απο την mage.ελεγα να φτιαξω ragnaros.2 wings μου λειπουν ακομα για να βγαλω τα flamewaker.Εχω και frost giant θα χωρουσε πιστευετε η να το σπασω?? Γενικα δε μπορεις να βασιστεις σε μονο ενα deck. Πρεπει να εχεις 4-5 διαφορετικα decks για να αντιμετωπιζεις καταλληλα το meta. Τωρα για το legendary, πιστευω πως ο Sylvanas ειναι πιο χρησιμος απο τον Ragnaros. Ουσιαστικα δουλευει σαν taunt, και κλεβει κιολας, ειναι και πιο "μικρος" σε mana.
GeorgeGK Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 εχετε να προτεινετε καμια αλλαγη?επισης εχω 1500 dust και ειμαι ετοιμος για legendary..δεν παιζω παρα πολυ οποτε δεν ξερω και παρα πολλα περα απο την mage.ελεγα να φτιαξω ragnaros.2 wings μου λειπουν ακομα για να βγαλω τα flamewaker.Εχω και frost giant θα χωρουσε πιστευετε η να το σπασω?? Επίσης αυτό που λες ότι μονο 2 wings σου μένουν, επειδή και εγώ είμαι στην ίδια φάση (2 wings μου μένουν) γι αυτό ρώταγα αν σταματήσει το blackrock μόλις βγει το καινούργιο advent. Μην μαζεύουμε golds και μόλις το πάρουμε σταματήσει να παίζεται.
kostask91 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Πρώτο 12αρι με Warrior!!! Χαχαχα και γω μολις τωρα... 1
GeorgeGK Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Κάπου τον απριλη θα φύγουν τα 2 επόμενα. Αρα δεν είναι με το που βγαίνει ενα καινούργιο adv ή exp σταματάει το τελευταίο ?
Lautrec Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 εχετε να προτεινετε καμια αλλαγη?επισης εχω 1500 dust και ειμαι ετοιμος για legendary..δεν παιζω παρα πολυ οποτε δεν ξερω και παρα πολλα περα απο την mage.ελεγα να φτιαξω ragnaros.2 wings μου λειπουν ακομα για να βγαλω τα flamewaker.Εχω και frost giant θα χωρουσε πιστευετε η να το σπασω?? Πολύ δυνατά legs αυτή την στιγμή είναι Sylvanas, Ragnaros, Cairne, Tirion. Επίσης Twin Emperor αν θες να φτιάξεις C'thun deck 1
viper2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 ερωτηση αξιζει να το ξεκινησει καποιος που με δυσκολια θα ασχοληθει με gaming πανω απο μια ωρα την ημερα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις