Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το bug παντως με την νεα legendary του druid και το Wrath δεν το εχουν φτιαξει ακομα. Κοινως το Wrath αντι για 3 dmg και draw card κανει 4 dmg...

• Like 1
Δημοσ.

Το bug παντως με την νεα legendary του druid και το Wrath δεν το εχουν φτιαξει ακομα. Κοινως το Wrath αντι για 3 dmg και draw card κανει 4 dmg...

Εχει δικιο ο kostask91. Η νεα legendary του druid triggαρει και τις 2 επιλογες. πχ αν ριξεις το 4/6 taunt , θα ειναι και charge ταυτοχρονα.

Δημοσ.

Αν το πανε ετσι πασο. Νομιζα οτι οπως ειπα παραπανω θα επαιρνε το 3dmg απο την πρωτη επιλογη και το draw a card απο την δευτερη... :P

Δημοσ.

Τώρα πρόσφατα μου έτυχε το epic validated doomsayer και δν ξέρω πως να το χρησιμοποιήσω. Καμια ιδέα για το που μπορεί να φανεί χρήσιμο?

Δημοσ.

Τώρα πρόσφατα μου έτυχε το epic validated doomsayer και δν ξέρω πως να το χρησιμοποιήσω. Καμια ιδέα για το που μπορεί να φανεί χρήσιμο?

Μονο σε druid μπορω να σκεφτω λογω innervate/wild growth.Στα αλλα decks πολυ δυσκολο να μεινει ζωντανος . Μπορεις και να τον σπασεις παντα αφου 100Dust δεν ειναι και λιγα.

Δημοσ.

Aνοικει στις epic που σπας και χωρις να ειναι χρυση.

Δημοσ.

να ρωτησω, υπαρχει κανα καλο Rogue για ranking? κατι; κατι που να μην ειναι το ανεκδοτο που λεγεται miracle?

Malygos ή N'zoth?

Δημοσ.

να ρωτησω, υπαρχει κανα καλο Rogue για ranking? κατι; κατι που να μην ειναι το ανεκδοτο που λεγεται miracle?

Ο miracle ειναι πολυ καλος και θα σε ανεβασει, αλλα ειναι κουραστικο deck και εχει σχετικα χαμηλο winrate απεναντι σε shamans που ειναι δημοφιλης. 

Δεν υπαρχει αλλο ομως εξισου καλο rogue deck. Υπαρχουν παραλλαγες του miracle που αντι για το κλασικο πακετο των minions + leeroy χρησιμοποιουν deathrattle minions+ Nzoth ή malygos και καποια spells διαφορετικα. Ολα ομως βασιζονται στο gatzetan + spells draw engine και αν και εχουν τα πελονεκτηματα τους το καθενα συνολικα το πιο αξιοπιστο ειναι το standard miracle.

Δημοσ.

Ο miracle έχει πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας και είναι απελπιστικο στην αρχή γιατι δεν ξέρεις τι να κάνεις αλλα ότνα το μαθεις δε φοβάσαι τίποτα. Δες Dog και Mryagut αν θέλεις να μάθεις να παιζεις rogue

Δημοσ.

τα solo adventures, αν τα τελειωσουμε στο heroic κερδισουμε 100gold οπως και στο heroic practice ή όχι?

Καποια ειναι αρκετα δυσκολα και αν δεν δινει ουτε τα 100gold δεν αξιζει να ασχοληθείς

Δημοσ.

τα solo adventures, αν τα τελειωσουμε στο heroic κερδισουμε 100gold οπως και στο heroic practice ή όχι?

Καποια ειναι αρκετα δυσκολα και αν δεν δινει ουτε τα 100gold δεν αξιζει να ασχοληθείς

Νομίζω δίνουν μονο card pack. Τo Naxx τουλάχιστον μονο αυτό έδινε αν θυμαμαι καλά.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...