Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντελώς dumpster rank (να μιλήσουμε με ορολογίες sjow) ο φίλος σου :D

Το άτομο είναι "φάρδος", μεγάλο!

Ξέρει καλά το παιχνίδι, το'παιζε από μπέτα... αλλά... έλεος όμως, πώς του κάθονται!

Παίζουμε "κόντρα"... τον έχω... και κάνει "μιά"... και με σκίζει σε μία κίνηση! Κάθεται δίπλα μου, παίζει το ντεκ μου (το ΙΔΙΟ που παίζω εγώ), όλα του βγαίνουν λες και έχει... "χακάρει" το παιχνίδι. Το πιάνω εγώ... "τουτάνα" γίνεται! Χαχαχα!...

Δημοσ.

ναι ο yogg ειναι τυχη, καποια παιχνιδια σιγουρα ειναι θεμα τυχης, αλλα αργα ή γρηγορα στην πορεια ολα ειναι μαθηματικα

Δημοσ.

Το άτομο είναι "φάρδος", μεγάλο!

Ξέρει καλά το παιχνίδι, το'παιζε από μπέτα... αλλά... έλεος όμως, πώς του κάθονται!

Παίζουμε "κόντρα"... τον έχω... και κάνει "μιά"... και με σκίζει σε μία κίνηση! Κάθεται δίπλα μου, παίζει το ντεκ μου (το ΙΔΙΟ που παίζω εγώ), όλα του βγαίνουν λες και έχει... "χακάρει" το παιχνίδι. Το πιάνω εγώ... "τουτάνα" γίνεται! Χαχαχα!...

Αν του πήγαινε τόσο καλά όπως λες ο yogg δεν θα ήταν 8000+ ρανκ :D

Προφανώς πολλές φορες δεν του βγαίνει .Απλα το παίζεις όταν είσαι πίσω στο παιχνίδι και ότι κάτσει.

Δημοσ.

ΨΟΦΟΣ σε οσους παιζουν και συγχρονως κανουν κατι αλλο και πρεπει εσυ σαν ηλιθιος να περιμενεις σε καθε γυρο. Μολις τελειωσα παιχνιδι αρενας 20λεπτο , επειδη ο τυπος ηταν συνεχως afk και ξυπνουσε μονο οταν εβγαινε σκοινι....

• Like 3
Δημοσ.

ΨΟΦΟΣ σε οσους παιζουν και συγχρονως κανουν κατι αλλο και πρεπει εσυ σαν ηλιθιος να περιμενεις σε καθε γυρο. Μολις τελειωσα παιχνιδι αρενας 20λεπτο , επειδη ο τυπος ηταν συνεχως afk και ξυπνουσε μονο οταν εβγαινε σκοινι....

Free2Play game ειναι που δεν απαιτεί τίποτα σε φυσική ικανότητα (reflex etc). Μπορεί να το παίξει ο καθένας.

Μπορεί να ναι και 12χρονος που διαβάζει τα μαθήματά του, μπορει ναναι το φετιχ του να παιζει arena ενώ "ειναι" με την γκόμενα του, μπορεί να μην έχει net καλό. Το rope γι αυτό πάει κλιμακωτά, μια χαρά είναι...

• Like 2
Δημοσ.

Δε το δεχομαι (προβλημα σου θα μου πεις, και δικιο θα χεις). Εγω ειπα να μπω για κανα game να ξελαμπικαρω απο το διαβασμα, γιατι να ειμαι υποχρεωμενος να το ανεχομαι αυτο? Δεν ειναι οτι το κανε σε 1-2 γυρους, να πεις οτι κατι του τυχε. 20 λεπτα το εκανε. Εχε χαρη που ηταν αρενα, αμαρτια να παρω lose γιατι ο αλλος δε ξερω και γω τι εκανε.

Ο χρονος του σκοινιου πιστευω ειναι τοσος οχι για να χασομεραει ο καθενας στο facebook και στο youtube ή οπουδηποτε , αλλα για turns που θελουν σκεψη , η γενικα turns που ειναι χρονοβορα (βλεπε πχ miracle rogue). Τωρα αν εισαι και εσυ απο αυτους ή αν τους δικαιολογεις αυτους που το κανουν τι να πω. 

Φιλικα μιλωντας παντα, δεν εχω κατι μαζι σου.

Δημοσ.

Αν του πήγαινε τόσο καλά όπως λες ο yogg δεν θα ήταν 8000+ ρανκ :D

Προφανώς πολλές φορες δεν του βγαίνει .Απλα το παίζεις όταν είσαι πίσω στο παιχνίδι και ότι κάτσει.

E καλά, δεν παίζει μόνο αυτή τη π@π@ρι@ ντεκ...

Βασικά, είναι μάστερ κυρίως του Warlock & Hunter - αλλά τους βαρέθηκε.

Εγώ πάλι, μόλις τώρα (αυτή τη σεζόν) ξεκίνησα να παίζω τον Warlock - αυτός ο νέος Zoo είναι πιο "θανατηφόρος" και απ' τον παλιό Face Hunter!

Χαχαχα...

Να σου πω την αλήθεια... και στα ματς του Γιουρόπα Λιγκ, έπαιζα κι έβλεπα... οπότε ψιλοξεχνιόμουν! Σόρρυ αν... βρεθήκαμε αντιμέτωποι και περίμενες του "θανατά" να παίξω!

Δημοσ.

μου θυμιζεις τον αλλο που κλαιγότανε επιδη επαιζα fatigue rogue και πως το παιχνιδι δεν παιζεται ετσι.

παιδια το παιχνιδι εχει καποιους κανονες, καλός ή κακος καπιοι τους εκμεταλλεύονται, πολυ πυθανως για να σε κανουν να κανεις conceade.

συστημα για report δεν εχει το hs?

Δημοσ.

Kαποιοι το κανουν εσκεμμενα για να σε εκνευρισουν να κανεις conceade.

Ισχύει.

Όπως και να μιλούν ασταμάτητα (πχ. ασταμάτητα να πατούν "Thanxs" ή "Well played" για να σου σπάσουν τα νεύρα).

Γενικά, εδώ και κάνα 6μηνο, με το που ξεκινά ένα μάτς ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΠΑΤΩ πάνω στο άβαταρ του αντιπάλου και απενεργοποιώ τα εμόσιονς - για να μη τον ακούω, ό,τι κι αν πει (όποτε το πει).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν τιλταρεσαι από τα emotions καλά κάνεις. Αν όμως όχι, χάνεις πιθανές πληροφορίες από τον αντίπαλο. Αν δε σπαμαρει well played και astonishing ο αντίπαλος δεν τους απενεργοποιω.

Επεξ/σία από XMorsX
  • Like 1
Δημοσ.

Δε το δεχομαι (προβλημα σου θα μου πεις, και δικιο θα χεις). Εγω ειπα να μπω για κανα game να ξελαμπικαρω απο το διαβασμα, γιατι να ειμαι υποχρεωμενος να το ανεχομαι αυτο? Δεν ειναι οτι το κανε σε 1-2 γυρους, να πεις οτι κατι του τυχε. 20 λεπτα το εκανε. Εχε χαρη που ηταν αρενα, αμαρτια να παρω lose γιατι ο αλλος δε ξερω και γω τι εκανε.

Ο χρονος του σκοινιου πιστευω ειναι τοσος οχι για να χασομεραει ο καθενας στο facebook και στο youtube ή οπουδηποτε , αλλα για turns που θελουν σκεψη , η γενικα turns που ειναι χρονοβορα (βλεπε πχ miracle rogue). Τωρα αν εισαι και εσυ απο αυτους ή αν τους δικαιολογεις αυτους που το κανουν τι να πω. 

Φιλικα μιλωντας παντα, δεν εχω κατι μαζι σου.

Όχι σπανίως θα το κάνω κι όχι εσκεμμένα, άμα τύχει να έρθει το delivery και δε βρίσκει ρέστα κτλ :P

Από την άλλη είναι σπαστικό κάποιοες φορές αλλά μαλλον τιλτάρεις εύκολα.. Στην τελική στην αρένα θα πετύχεις ότι ναναι όπως προανέφερα

Δημοσ.

Καλα εχει τυχει να χασω το round μου ολο, εξαιτιας ντελιβερα :Ρ

Αποτι βλεπω παντως μερικους δε σας πειραζει να αργει ο αντιπαλος, μαλλον εγω ειμαι ο περιεργος ...

• Like 1
Δημοσ.

tempo squelch best play!

Ειδικα οταν ο αλλος παιζει ζοο ή shaman επιβαλλεται.

Αυτο με το ντελιβερι κλασικο, απλα αντι για σορρυ

τωρα λεμε incredible, astounding ktl :)

Εμενα με εκνευριζει πιο πολυ να κανει hover τις καρτες του , σε φαση τι να παιξω...

ΣΚΕΨΟΥ τι θες να κανεις και παιξτο, παρε μια αποφαση,

μην με πας γυρω γυρω...

Μονο σε 1-2 νικες αρενα συγχωρειται αυτο.

Δημοσ.

οταν κατεβαζεις μια καρτα και την παιρνεις πισω, ο αντιπαλος βλεπει ποια καρτα πηγες να παιξεις?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...