vangelisb Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Αυτό. Ειδικά αν εχεις με κάποιο class που δεν εχεις deck τότε πολλές φορές βολεύει να κανεις το quest στην ταβερνα. Αυτο ακριβώς, είχα μαζεμένα 3 q για warrior και εντελως fail decks (no shield slams, no frothing, no alex, no grom etc) και εβαλα κάτι μαλακοdecks patron κι ετσι τα κανα αλλιώς ακόμη θα με δέρνανε!
Lautrec Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ποιος ασχολείται με τα brawl? Δηλαδή υπάρχει κάποιος που παίζει αφού κάνει μια νίκη? Εξαρτάται απο το brawl. Αν είναι του στυλ meeting at crossroads ή too many portals δεν θα ασχοληθώ με κανενα άλλο mode μέχρι να τελειώσει το brawl. Τώρα αν είναι ένα απο τα πολλά brawl με premade decks που κυριαρχεί η tempo mage, θα παίξω μόνο για το pack. 1
GeorgeGK Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Εξαρτάται απο το brawl. Αν είναι του στυλ meeting at crossroads ή too many portals δεν θα ασχοληθώ με κανενα άλλο mode μέχρι να τελειώσει το brawl. Τώρα αν είναι ένα απο τα πολλά brawl με premade decks που κυριαρχεί η tempo mage, θα παίξω μόνο για το pack. Ε ναι. Και το προηγούμενο brawl είχε πλάκα και είχε πέσει πολύ συζήτηση για το τι ειναι op ακόμα και εδώ.
Sartiv Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δοκιμασε με τον δρυιδη και με τις καρτες alarm-a-bot + μεγαλα minions + innervate. Επειδη θα γινει stealth, 100% θα ριξει μεγαλo minion στο επομενο turn και το ξαναπαιρνεις 1
XMorsX Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Mε αυτο το tempo warrior variation ειχα μεγαλη επιτυχια. Αντι για magnaturs που δεν τους εχω εβαλα malkorok και varian. http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/shadow-towers-tempo-warrior/
devil-ji Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Πηγαν να μου αναπτερωθουν οι ελπιδες για το game με την εμφανιση της miracle, αλλα ματαια. Απλα αντι για Paladin με OP cards απο turn 1 , τωρα εχουμε shaman με OP cards απο turn 1, που τον αντιπαθουσα απο τις αρχες. Θελουν board-centric game, ας δωσουν ομως και περισσοτερα removal. Δεν γινεται καποιες καρτες να σπωναρουν αβερτα κι αλλα μινιον, χωρις να υπαρχουν οι αναλογες απαντησεις. Nice job blizz LUL
Sartiv Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Πηγαν να μου αναπτερωθουν οι ελπιδες για το game με την εμφανιση της miracle, αλλα ματαια. Απλα αντι για Paladin με OP cards απο turn 1 , τωρα εχουμε shaman με OP cards απο turn 1, που τον αντιπαθουσα απο τις αρχες. Θελουν board-centric game, ας δωσουν ομως και περισσοτερα removal. Δεν γινεται καποιες καρτες να σπωναρουν αβερτα κι αλλα μινιον, χωρις να υπαρχουν οι αναλογες απαντησεις. Nice job blizz LUL Υπαρχουν απαντησεις, το game ειναι πιο balanced απο ποτε, σε σημειο να ειναι ψαλιδι-πετρα-χαρτι τα decks. ο Shaman αντιμετωπιζεται σχετικα ευκολα αμα εχεις heals+taunts, πχ με τον Priest. 2 καρτες 5/6 που δινουν 10 heal (!!), αμα εχεις και τον emperor taunt σε συνδυασμο με το legendary που διπλασιαζει το battlecry θα εχεις 3 4/6 taunts (!!!) σε ενα turn.... Απλα πρεπει να εχεις μαζεψει/craftαρει τις καρτες που χρειαζεσαι Παντως απαντησεις υπαρχουν. Μην ξεχνας οτι o shaman εχει overload πχ το 7/7 με 4 mana, χανει 2 mana στο επομενο turn που πρακτικα ειναι σα να παιζει 2 minions 3/4 και 4/3 σε 2 turns...
gotheron2 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δοκιμασε με τον δρυιδη και με τις καρτες alarm-a-bot + μεγαλα minions + innervate. Επειδη θα γινει stealth, 100% θα ριξει μεγαλo minion στο επομενο turn και το ξαναπαιρνεις χαχαχαχαχαχααχ καλοοοο..!!! Εχθες δοκιμασα το freeze mage με thaurisan, ενταξει εκλαψα combo με antonaydas...!!!
Fulgore Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Υπαρχουν απαντησεις, το game ειναι πιο balanced απο ποτε, σε σημειο να ειναι ψαλιδι-πετρα-χαρτι τα decks. ο Shaman αντιμετωπιζεται σχετικα ευκολα αμα εχεις heals+taunts, πχ με τον Priest. 2 καρτες 5/6 που δινουν 10 heal (!!), αμα εχεις και τον emperor taunt σε συνδυασμο με το legendary που διπλασιαζει το battlecry θα εχεις 3 4/6 taunts (!!!) σε ενα turn.... Απλα πρεπει να εχεις μαζεψει/craftαρει τις καρτες που χρειαζεσαι Παντως απαντησεις υπαρχουν. Μην ξεχνας οτι o shaman εχει overload πχ το 7/7 με 4 mana, χανει 2 mana στο επομενο turn που πρακτικα ειναι σα να παιζει 2 minions 3/4 και 4/3 σε 2 turns... Γελαω με το παραπανω. Ναι προφανως και αναφερεσαι σε Cthun priest με τις καρτες αυτες. Να δω βεβαια αν θα εχεις buff αρει τον Cthun +10+10(γιατι υπαρχει και το Rng που δεν σου καθονται παντα οι καρτες οπως τις θες)και μεχρι τον 5-6ο turn τι θα εχεις κανει. Οσο για το Overload μην φοβαστε.Εβγαλε η εταιρια minion με overload unlock Κοινως αν δεν ειχαν βγει το 1/5 minion του zoo lock και το 7/7 του shaman θα συμφωνουσα με τα παραπανω.
Sartiv Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Γελαω με το παραπανω. Ναι προφανως και αναφερεσαι σε Cthun priest με τις καρτες αυτες. Να δω βεβαια αν θα εχεις buff αρει τον Cthun +10+10(γιατι υπαρχει και το Rng που δεν σου καθονται παντα οι καρτες οπως τις θες)και μεχρι τον 5-6ο turn τι θα εχεις κανει. Οσο για το Overload μην φοβαστε.Εβγαλε η εταιρια minion με overload unlock Κοινως αν δεν ειχαν βγει το 1/5 minion του zoo lock και το 7/7 του shaman θα συμφωνουσα με τα παραπανω. ναι με τον priest. Εχω 8 νικες στα 11 παιχνιδια σ'αυτο το μηνα με τους shamans με αυτο το class. Κοινως 72%. Οποτε επομενως παρουσιαζει καποιο πλεονεκτημα ο priest. Εκτος αν ειναι απλως "μικρο δειγμα" και ημουν κωλοφαρδος, διαλεξε και παρε.
ultralisk Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 ναι έχει γεμίσει το ladder με σαμάνους που σαρώνουν λόγω 7/7...ΝΟΤ 1
lupus_Hegemonia Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 'Nτάξει... όταν σας λέω ότι το παιχνίδι είναι ΚΥΡΙΩΣ "ραντομιά"... μετά μου λέτε ό,τι μου λέει κι ο φίλος (ο Legendary):"Είναι θέμα εμπειρίας και καλού παιξίματος"...Τρίχες! Το κυριότερο (κι εφόσον είναι παιχνίδι ΚΑΡΤΩΝ) είναι η τύχη.Δείτε στο streaming τον φίλο μου πιο κάτω, που παίζει με έναν επαγγελματία και "στριμάρει" ο τύπος... και τί "κοκομπλόκο" παθαίνει ο τυπάς απ' το ΠΩΣ ΓΥΡΙΣΕ "ΤΟΥΜΠΑ" το ματς σε μία μόλις κίνηση/γύρο!!! Ο φίλος μου έπαιζε με "κλασσικό-ντεκ" Yogg-Mage, ο τυπάς ο επαγγελματίας έπαιζε με νέο Spell-Rogue. Είχε σαπίσει όλα σχετικά τα (ελάχιστα) μίνιονς του φίλου μου... και ο φίλος μου πετά τον Yogg κάτω... κι έγινε "της κακομοίρας"!!!!!!(Εμένα, αυτή η κωλό-καρτα, ΟΥΔΕΠΟΤΕ με έχει "φτιάξει", ούτε καν στο ελάχιστο, μονίμως εις βάρος μου "δουλεύει". Ο φίλος μου την "μακαρίζει" την κάρτα του Yogg, τον "φτιάχνει" σχεδόν σε κάθε game.)Δείτε το stream-video πιο κάτω και θα καταλάβετε (στο 2:28 - ώρες):https://www.twitch.tv/sjow/v/69392649 ναι έχει γεμίσει το ladder με σαμάνους που σαρώνουν λόγω 7/7...ΝΟΤ Αναλόγως την κλάση και το ντεκ που παίζεις...Εγώ πλέον, παίζω ΜΟΝΟ "New-Zoo-Lock" (δίχως Γίγαντα, δίχως δεύτερο Argus, με 2 Coins κτλ) και N'Zoth Paladin ή Priest. Ναι, όντως, ο Σαμάνος έχει κάνει "comeback" πλέον (έλεος με τις κάρτες που του δίνουν... 7/7 4άρι... 5/5 taunt με σχεδόν μηδενικό κόστος, εφόσον παίζεις Totem-Shaman!)... αλλά ακόμα και με τον Zoo-Lock, κάνεις υπομονή (κι ας σε βαράει με τον 7/7)... και περιμένεις τον "Λιρόι" και τον σαπίζεις σε μια κίνηση - αν παίξεις καλά τον Λιρόι (εκεί στον 8ο-9ο γύρο, μπορείς και 20-damage να βγάλεις, σε συνδιασμό με σπελ).Ο δε Paladin... ένα σορό τρόπους έχει να σαπίσει κάθε μεγάλο μίνιον. Και ο Priest, φυσικά. Ασχολήθηκα λίγο και με τον Yogg-Mage... αλλά τόσο "φάρδος" σαν τον φίλο μου δεν είμαι, αντί να με βοηθήσει η κάρτα (Yogg) συνήθως μου "μαμάει" το παιχνίδι τελείως...
hackerW32 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 και εμενα κατα ενα 75% με φτιαχνει ο yogg, αρκει να υπαρχουν αρκετα minions κατω.
privateer Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 'Nτάξει... όταν σας λέω ότι το παιχνίδι είναι ΚΥΡΙΩΣ "ραντομιά"... μετά μου λέτε ό,τι μου λέει κι ο φίλος (ο Legendary): "Είναι θέμα εμπειρίας και καλού παιξίματος"... Τρίχες! Το κυριότερο (κι εφόσον είναι παιχνίδι ΚΑΡΤΩΝ) είναι η τύχη. Δείτε στο streaming τον φίλο μου πιο κάτω, που παίζει με έναν επαγγελματία και "στριμάρει" ο τύπος... και τί "κοκομπλόκο" παθαίνει ο τυπάς απ' το ΠΩΣ ΓΥΡΙΣΕ "ΤΟΥΜΠΑ" το ματς σε μία μόλις κίνηση/γύρο!!! Ο φίλος μου έπαιζε με "κλασσικό-ντεκ" Yogg-Mage, ο τυπάς ο επαγγελματίας έπαιζε με νέο Spell-Rogue. Είχε σαπίσει όλα σχετικά τα (ελάχιστα) μίνιονς του φίλου μου... και ο φίλος μου πετά τον Yogg κάτω... κι έγινε "της κακομοίρας"!!!!!! (Εμένα, αυτή η κωλό-καρτα, ΟΥΔΕΠΟΤΕ με έχει "φτιάξει", ούτε καν στο ελάχιστο, μονίμως εις βάρος μου "δουλεύει". Ο φίλος μου την "μακαρίζει" την κάρτα του Yogg, τον "φτιάχνει" σχεδόν σε κάθε game.) Δείτε το stream-video πιο κάτω και θα καταλάβετε (στο 2:28 - ώρες): https://www.twitch.tv/sjow/v/69392649 Αναλόγως την κλάση και το ντεκ που παίζεις... Εγώ πλέον, παίζω ΜΟΝΟ "New-Zoo-Lock" (δίχως Γίγαντα, δίχως δεύτερο Argus, με 2 Coins κτλ) και N'Zoth Paladin ή Priest. Ναι, όντως, ο Σαμάνος έχει κάνει "comeback" πλέον (έλεος με τις κάρτες που του δίνουν... 7/7 4άρι... 5/5 taunt με σχεδόν μηδενικό κόστος, εφόσον παίζεις Totem-Shaman!)... αλλά ακόμα και με τον Zoo-Lock, κάνεις υπομονή (κι ας σε βαράει με τον 7/7)... και περιμένεις τον "Λιρόι" και τον σαπίζεις σε μια κίνηση - αν παίξεις καλά τον Λιρόι (εκεί στον 8ο-9ο γύρο, μπορείς και 20-damage να βγάλεις, σε συνδιασμό με σπελ). Ο δε Paladin... ένα σορό τρόπους έχει να σαπίσει κάθε μεγάλο μίνιον. Και ο Priest, φυσικά. Ασχολήθηκα λίγο και με τον Yogg-Mage... αλλά τόσο "φάρδος" σαν τον φίλο μου δεν είμαι, αντί να με βοηθήσει η κάρτα (Yogg) συνήθως μου "μαμάει" το παιχνίδι τελείως... Εντελώς dumpster rank (να μιλήσουμε με ορολογίες sjow) ο φίλος σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις