jeorg136 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Υπάρχει κάποιο καλό ντεκ που σας ανεβαζε ρανκ όταν (μάλλον πριν πολύ καιρό) δεν είχατε όλες τις κάρτες....εχετε κάτι να μου προτείνετε σκεπτόμενοι περίπου οτι απο legs αξιόλογα έχω μόνο το alexastraza και όλα τα άλλα από τα wings?? Θεωρούμε πάντα ότι έχω τις πιο βασικές κάρτες και κάποιες πιο σπάνιες.Εχω ξεκινήσει το παιχνίδι εδώ και 5 μήνες και έχω φτάσει και εως ρανκ 15
Lautrec Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Υπάρχει κάποιο καλό ντεκ που σας ανεβαζε ρανκ όταν (μάλλον πριν πολύ καιρό) δεν είχατε όλες τις κάρτες....εχετε κάτι να μου προτείνετε σκεπτόμενοι περίπου οτι απο legs αξιόλογα έχω μόνο το alexastraza και όλα τα άλλα από τα wings?? Θεωρούμε πάντα ότι έχω τις πιο βασικές κάρτες και κάποιες πιο σπάνιες.Εχω ξεκινήσει το παιχνίδι εδώ και 5 μήνες και έχω φτάσει και εως ρανκ 15 Δυστυχώς η Αλεξ είναι καλή μόνο σε ακριβά decks όπως Freeze Mage. Μπορείς να την βάλεις και σε φτηνά decks όπως zoolock που λέει και ο kirios, αλλά δεν θα είναι τόσο αποτελεσματική.
KiriosD Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 μα δε θελει να τη βαλει απλα ενημερωνει πως αυτη υπαρχει μη τη σπας ομως κρατα τη για μετα πολύ μετά βέβαια... για τωρα δες τα ζοολοκ ή σαμαν το ζοολοκ πρεπει να βγαινει πιο φθηνο λογικα αν και ειναι σχετικα λιγοτερο αποτελεσματικο για να ανεβεις παρολαυτα παιζεις
UncleKim Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Πλάκα έχει το σημερινό brawl. Είναι πιο "σοβαρό" από τα προηγούμενα, και θέλει περισσότερη σκέψη.
Fulgore Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Πλάκα έχει το σημερινό brawl. Είναι πιο "σοβαρό" από τα προηγούμενα, και θέλει περισσότερη σκέψη. Alarm o bot brawl βασικα ειναι
privateer Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Αίσχος είναι το brawl. Ευτυχώς έκανε quit αμέσως ο αντίπαλος πήρα την νικη και άντε γεια. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Ήδη Rank 5 σε wild και standard στο πολύ χαλαρό.
vangelisb Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Αίσχος είναι το brawl. Ευτυχώς έκανε quit αμέσως ο αντίπαλος πήρα την νικη και άντε γεια. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Ήδη Rank 5 σε wild και standard στο πολύ χαλαρό. Μια απ τα ίδια, ούτε πολύ fun είναι ούτε κάτι πολύ έξυπνο. Π΄ρα το πακέτο και dailies ftw
GeorgeGK Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Αίσχος είναι το brawl.Πήρα την νικη και άντε γεια. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Αυτό ακριβώς. Πήρα και εγώ το πακέτο και τέλος.Την αλλη τεταρτη πάλι θα ασχοληθώ με την ταβέρνα .
devil-ji Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Το brawl ειναι οτι πρεπει για να ευχαριστηθεις maly freeze mage :cool:
Fan Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ποιος ασχολείται με τα brawl? Δηλαδή υπάρχει κάποιος που παίζει αφού κάνει μια νίκη?
privateer Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ποιος ασχολείται με τα brawl? Δηλαδή υπάρχει κάποιος που παίζει αφού κάνει μια νίκη? Αν είναι ενδιαφερον ναι. Κανεις και τα quest παραλληλα. 3
GeorgeGK Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ποιος ασχολείται με τα brawl? Δηλαδή υπάρχει κάποιος που παίζει αφού κάνει μια νίκη? Αν είναι ενδιαφερον ναι. Κανεις και τα quest παραλληλα. Αυτό. Ειδικά αν εχεις με κάποιο class που δεν εχεις deck τότε πολλές φορές βολεύει να κανεις το quest στην ταβερνα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις