Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο καλό ντεκ που σας ανεβαζε ρανκ όταν (μάλλον πριν πολύ καιρό) δεν είχατε όλες τις κάρτες....εχετε κάτι να μου προτείνετε σκεπτόμενοι περίπου οτι απο legs αξιόλογα έχω μόνο το alexastraza και όλα τα άλλα από τα wings?? Θεωρούμε πάντα ότι έχω τις πιο βασικές κάρτες και κάποιες πιο σπάνιες.Εχω ξεκινήσει το παιχνίδι εδώ και 5 μήνες και έχω φτάσει και εως ρανκ 15

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο καλό ντεκ που σας ανεβαζε ρανκ όταν (μάλλον πριν πολύ καιρό) δεν είχατε όλες τις κάρτες....εχετε κάτι να μου προτείνετε σκεπτόμενοι περίπου οτι απο legs αξιόλογα έχω μόνο το alexastraza και όλα τα άλλα από τα wings?? Θεωρούμε πάντα ότι έχω τις πιο βασικές κάρτες και κάποιες πιο σπάνιες.Εχω ξεκινήσει το παιχνίδι εδώ και 5 μήνες και έχω φτάσει και εως ρανκ 15

Δυστυχώς η Αλεξ είναι καλή μόνο σε ακριβά decks όπως Freeze Mage.

Μπορείς να την βάλεις και σε φτηνά decks όπως zoolock που λέει και ο kirios, αλλά δεν θα είναι τόσο αποτελεσματική.

Δημοσ.

μα δε θελει να τη βαλει απλα ενημερωνει πως αυτη υπαρχει

μη τη σπας ομως κρατα τη για μετα

πολύ μετά βέβαια...

για τωρα δες τα ζοολοκ ή σαμαν

το ζοολοκ πρεπει να βγαινει πιο φθηνο λογικα αν και ειναι σχετικα λιγοτερο αποτελεσματικο για να ανεβεις

παρολαυτα παιζεις

Δημοσ.

Πλάκα έχει το σημερινό brawl. Είναι πιο "σοβαρό" από τα προηγούμενα, και θέλει περισσότερη σκέψη.

Δημοσ.

Πλάκα έχει το σημερινό brawl. Είναι πιο "σοβαρό" από τα προηγούμενα, και θέλει περισσότερη σκέψη.

Alarm o bot brawl βασικα ειναι :P

Δημοσ.

Αίσχος είναι το brawl. Ευτυχώς έκανε quit αμέσως ο αντίπαλος πήρα την νικη και άντε γεια. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Ήδη Rank 5 σε wild και standard στο πολύ χαλαρό. :D

Δημοσ.

Αίσχος είναι το brawl. Ευτυχώς έκανε quit αμέσως ο αντίπαλος πήρα την νικη και άντε γεια. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Ήδη Rank 5 σε wild και standard στο πολύ χαλαρό. :D

Μια απ τα ίδια, ούτε πολύ fun είναι ούτε κάτι πολύ έξυπνο. Π΄ρα το πακέτο και dailies ftw :)

Δημοσ.

Αίσχος είναι το brawl.Πήρα την νικη και άντε γεια. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ.

Αυτό ακριβώς. Πήρα και εγώ το πακέτο και τέλος.Την αλλη τεταρτη πάλι θα ασχοληθώ με την ταβέρνα .

Δημοσ.

Ποιος ασχολείται με τα brawl? Δηλαδή υπάρχει κάποιος που παίζει αφού κάνει μια νίκη?

Δημοσ.

Ποιος ασχολείται με τα brawl? Δηλαδή υπάρχει κάποιος που παίζει αφού κάνει μια νίκη?

Αν είναι ενδιαφερον ναι. Κανεις και τα quest παραλληλα.

• Like 3
Δημοσ.

Αν είναι ενδιαφερον ναι. Κανεις και τα quest παραλληλα.

Αυτό. Ειδικά αν εχεις με κάποιο class που δεν εχεις deck τότε πολλές φορές βολεύει να κανεις το quest στην ταβερνα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...