Fulgore Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δυστηχως η εταιρια και στο Wow τα εκανε αυτα πιο παλια.Υπηρχαν καποιες class που ηταν τελειως underpowered και ξαφνικα μετα απο ενα patch εβλεπες και ηταν αυτες overpowered.
KiriosD Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 fulgore, με αυτό το όνομα είσαι στο hs ? σαν να σε πετυχα νομίζω τις προάλλες
Fulgore Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 fulgore, με αυτό το όνομα είσαι στο hs ? σαν να σε πετυχα νομίζω τις προάλλες Ναι με αυτο ειμαι βεβαια 1 στο τοσο μπαινω για τα daily και ειμαι αρκετα χαμηλα σε ranking πλεον(18 νομιζω)για να ξεμπερδευω με τα daily.
lupus_Hegemonia Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Γενικά, νομίζω ότι έχουν "χάσει τη μπάλα" λίγο στην Blizzard... Έβγαλαν πάλι κάτι "άκυρες" κάρτες, ενώ προσπάθησαν να "συμμαζέψουν" κάτι "σακατεύοντας" κάποιες άλλες... Νομίζω ότι ΗΔΗ η 2άρα 3/4 του Shaman ήταν αρκετή... και το "μάξαραν" με την 4άρα... 7/7!!!! Έλεος, όμως! Ακόμα και... 5-6 Overload να είχε, όταν ΜΟΛΙΣ στον 4ο γύρο έχεις ένα body 7/7, ελάχιστες κλάσεις μπορούν εκεί (στον 4ο-5ο γύρο) να αναπεξέλθουν. Το ίδιο ισχύει και με άλλες κάρτες. Πχ., ο Warrior είχε εκείνο το φοβερό body (6άρι μάνα) που 'δινε 5-6 ασπίδα, τώρα πήρε (άπαξ και παίζεις με C'Thun) ένα εξίσου ισχυρό body που δίνει... 10 ασπίδα! Και πολλές άλλες κάρτες, εντελώς "άκυρες"...Γενικά, βλέπω ότι ο νέος Ζοο είναι φοβερός, δίχως να κάνει χρήση ΠΟΛΛΩΝ νέων καρτών. "Παραδοσιακός" Ζοο, με προσθήκη 3-4 νέων καρτών. Ο νέος Rogue, που επίσης "μάξαραν" υπερβολικά, είναι πολύ ισχυρός επίσης. Ο DeathRattle Paladin είναι φοβερός κι αυτός, αλλά δεν έχει ουδεμία τύχη στον αντίστοιχο DeathRattle Priest, που έχει άπειρα spells, έχει δυο φοβερά deathrattle 4άρια, κλέβει "τον άμπακο" από τις κάρτες σου και σου ακυρώνει άλλες ισχυρές κτλ...Γενικά, σχετικά ισοροπημένα ντεκ βλέπω, αλλού νικάς, αλλού χάνεις - με τον Ζοο να 'ναι πιο επικρατέστερος στα περισσότερα ματσάπ (προσωπικά μιλώ). Φτιάξε ένα zoo deck η aggro shaman. 2 από τα καλύτερα deck και σχετικά φτηνά. Φθηνά ναι, αλλά αποκλείεται να μπορέσει νέος παίκτης να τα φτιάξει (πλήρη) τα ντεκ.Γενικά, να κάτσει να ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ πρώτα, να μάθει τους μηχανισμούς του, να μάθει τις κλάσεις, να μάθει τους ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ και να μάθει να προβλέπει τις επόμενες κινήσεις τους κτλ.Δεν γίνεται νέος παίκτης και να θες να ξεκινήσεις... ρανκ-παιχνίδι! Εγώ έκανα... χρυσό τον Πάλαντιν πρώτα, πριν ξεκινήσω τα ρανκ-παιχνίδια! Δεν έχω τον νέο Legendary του Rogue, να "ψαχουλέψω" λίγο αυτό το νέο του ντεκ - πολύ καλό.Προσπάθησα να παίξω τον "Ram-Druid" (με την νέα του Legendary που δίνει και τις δύο επιλογές στις κάρτες 2 επιλογών), αλλά δεν "το 'χω" (το ντεκ), πρέπει να δω πολλά βίντεο να το καταλάβω... με mana wyrm + arcane missiles νίκησα coldlight oracle + innervate. Κατι αλλο : o malygos rogue πχ http://themoment.tv/playlist/2274/ ειναι καλός για ladder?(σε standard)? Μα ήταν κουτός. Το "Oracle" δεν έχει επιλογή είτε Taunt είτε CHARGE! Εμένα που μου έκατσαν (στο εκείνο Brawl) κάμποσοι Μάγοι με αυτές τις δύο κάρτες, τους τσάκιζα με το charge άμεσα (και επιζούσε κιόλας ο Claw-Druid!)...
ultralisk Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δεν γίνεται νέος παίκτης και να θες να ξεκινήσεις... ρανκ-παιχνίδι! Εγώ έκανα... χρυσό τον Πάλαντιν πρώτα, πριν ξεκινήσω τα ρανκ-παιχνίδια! δλδ έκανες χρυσό τον Paladin με 500 ranked νίκες και μετά ξεκίνησες...ranked μάλιστα 4
KiriosD Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 τι μαξαρίστικε ρε παιδιά στον κλέφτη και δε πήρα πρέφα; εκτός τον αμφιβόλου ποιότητας ξαριλ το μαλιρογκ και μιρακλ είναι να τα γράφουμε σε κάνα παιδικό σιγά σιγά ναι ειναι καλο το μαλιρογκ
lupus_Hegemonia Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Γενικά πάντως... να πεις ότι "να, αυτό το ντεκ είναι ανάρπαστο, δεν έχει αντίπαλο",... ευτυχώς, ΔΕΝ υπάρχει (ακόμα)!Πχ. ο "παλιός-καρκίνος" Patron Warrior, απλά ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΗΤΟΣ, τέλος! Ο μετά "καρκίνος" Paladin (λατρεύω την κλάση αυτή, αλλά ΟΧΙ αυτό το ντεκ), ήταν επίσης σχεδόν ανίκητος (οι πάντες τέτοιο ντεκ έπαιζαν)... Tώρα, υπάρχουν διάφορα ντεκς που έχουν τα υπέρ και κατά τους. Δεν υπάρχει "ανίκητο" (ακόμα) ντεκ. δλδ έκανες χρυσό τον Paladin με 500 ranked νίκες και μετά ξεκίνησες...ranked μάλιστα Ναι, γιατί το βλέπεις περίεργο; Πάντα έτσι κάνω, στα παιχνίδια. Θέλω να "μαξάρω" και μετά να "διαγωνιστώ". Εσύ δηλαδή "ψιλοξέρεις" μπάλα και πας να παίξεις στην Α' Εθνική;;; Αν ναι... τότε θα παραμένεις ΜΟΝΙΜΑ "παγκίτης", φίλε μου. Απ' τη στιγμή που ξεκίνησα το ρανκ-παιχνίδι, ΟΥΔΕΠΟΤΕ (ΜΑ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ) δεν έχω πέσει κάτω απ' το 14ο ρανκ - στις πολύ χάλια σεζόν μου. Συνήθως "παίζω" μεταξύ 10ο και 8ο ρανκ, ενώ έχω φτάσει 2 φορές το 5ο ρανκ. Μια χαρά, για παίκτη... 11 μηνών, δεν νομίζεις; Ο πιτσιρικάς ο ανηψιός μου (που του "κόλλησα" το "καρκίνωμα" - το Hearthstone), ακριβώς επειδή είναι πιτσιρικάς και ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ, ξεκίνησε ρανκ αμέσως! Ε, μόνιμα τερματίζει 20ο-18ο ρανκ, ενώ παίζει 4-6 ώρες την ημέρα - αλλά ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΛΛΟΥΣ (βίντεο, στρίμινγκ κτλ), δεν βλέπει άλλους επαγγελματίες, δεν μελετά καλά τις κλάσεις κτλ. Απλά, επειδή γουστάρει τον Πριστ, παίζει αρκετά καλά την κλάση, αλλά δίχως πολλές κάρτες (δεν έχει πιστωτική, προφανώς!) - πλούσια συλλογή, δεν τα καταφέρνει καλύτερα.Εγώ του λέω να "κάνει κράττει" απ' το ρανκ και να αφιερώσει 2-3 μήνες να παίζει το άλλο, το "Custom" (πώς το λένε...), για να μάθει καλά και κυρίως να δει ΠΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ - δίχως φυσικά να 'χει "απώλιες" (σε ρανκ) ή να 'χει άγχος να ανέβει ή γιατί πέφτει...
Fulgore Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Ναι, γιατί το βλέπεις περίεργο; Πάντα έτσι κάνω, στα παιχνίδια. Θέλω να "μαξάρω" και μετά να "διαγωνιστώ". Εσύ δηλαδή "ψιλοξέρεις" μπάλα και πας να παίξεις στην Α' Εθνική;;; Αν ναι... τότε θα παραμένεις ΜΟΝΙΜΑ "παγκίτης", φίλε μου. Πρεπει να προσεξεις λιγο τι γραφεις... Γραφεις παραπανω 1)Δεν γίνεται νέος παίκτης και να θες να ξεκινήσεις... ρανκ-παιχνίδι! 2)Εγώ έκανα... χρυσό τον Πάλαντιν πρώτα, πριν ξεκινήσω τα ρανκ-παιχνίδια! . Το 1 σημαινει(ετσι οπως το γραφεις παντα)οτι ο αλλος δεν πρεπει να παιξει ranked αλλα casual-normal παιχνιδια. Και μετα παμε στο 2 που πολυ απλα δεν στεκει αφου δεν μετρανε οι νικες που κανεις για χρυσο ηρωα σε αλλο Mode εκτως του ranked. Ασχετως αν εσυ στην πραξη εννοουσες με το ranked ο αλλος να προσπαθησει για πιο πανω θεσεις
Lautrec Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Γενικά πάντως... να πεις ότι "να, αυτό το ντεκ είναι ανάρπαστο, δεν έχει αντίπαλο",... ευτυχώς, ΔΕΝ υπάρχει (ακόμα)! Πχ. ο "παλιός-καρκίνος" Patron Warrior, απλά ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΗΤΟΣ, τέλος! Ο μετά "καρκίνος" Paladin (λατρεύω την κλάση αυτή, αλλά ΟΧΙ αυτό το ντεκ), ήταν επίσης σχεδόν ανίκητος (οι πάντες τέτοιο ντεκ έπαιζαν)... Tώρα, υπάρχουν διάφορα ντεκς που έχουν τα υπέρ και κατά τους. Δεν υπάρχει "ανίκητο" (ακόμα) ντεκ. Αυτά τα δύο δεν συγκρίνονται. Ο Patron Warrior ήταν προβληματικός επειδή το charge εκεί δεν άφηνε περιθώρια counter-play. Γι'αυτό και η Blizzard έκανε νερφ την Warsong και όχι τον ίδιο τον Patron. Απο την άλλη ο secret Paladin ναι μεν ήταν δυνατός αλλά δεν ήταν προβληματικός με την εννοια ότι δεν μπορούσες να απαντήσεις σε αυτά που έριχνε. Απο εδώ και πέρα πάντως δεν θα έχουμε προβληματικά decks γιατί μπήκανε formats και θα είναι πιο ομαλά τα πράγματα. Μπορεί να μην υπάρξει καν ένα ανίκητο deck που θα είναι υπεράνω όλων σε αυτό το expansion.
ultralisk Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Ναι, γιατί το βλέπεις περίεργο; Πάντα έτσι κάνω, στα παιχνίδια. Θέλω να "μαξάρω" και μετά να "διαγωνιστώ". Εσύ δηλαδή "ψιλοξέρεις" μπάλα και πας να παίξεις στην Α' Εθνική;;; Αν ναι... τότε θα παραμένεις ΜΟΝΙΜΑ "παγκίτης", φίλε μου. δεν χρυσώνεις hero αν δεν παίξεις ranked...πως το έκανες "Pele" του Hearthstone? 2
devilmanson Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Να εφτασες 60 lvl γινεται να τον εκανες gold αποκλειεται....Παντως το ρανκ δεν εχει αυτη την εννοια που οριζεις! Το ρανκ σε βοηθαει κυριως για να μαζευψεις dust και καρτες συν οτι ειμαι της αποψης οτι οσο περισσοτερο παιζεις στα σκληρα ρανκ τοσο με καλυτερους παιχτες παιζεις κ γινεσαι καλυτερος στα casual ο καθενας κανει οτι ναναι γιατι ειναι πειραματικα ολα και δεν καιγεται!
chill Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Παίζει κανένα bug με τους χρυσούς χαρακτήρες; Έχω συμπληρώσει 500 νίκες με pala και lock εδώ και καιρό, πριν από το τελευταίο patch όλα καλά, στην οθόνη επιλογής char όλα καλά, ingame φαίνομαι "normal"...
Fulgore Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Παίζει κανένα bug με τους χρυσούς χαρακτήρες; Έχω συμπληρώσει 500 νίκες με pala και lock εδώ και καιρό, πριν από το τελευταίο patch όλα καλά, στην οθόνη επιλογής char όλα καλά, ingame φαίνομαι "normal"... 500νικες μονο απο ranked ομως???Αν στο γραφει κατω απο το ranked και δεν ειναι το πορτρετο διαθεσιμο μαζι με τους αλλους ηρωες στειλε ticket στην εταιρια.
lupus_Hegemonia Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Κι ο Aggro Shaman ωραίος είναι! Έχω αρχίσει και παίζω και με δαύτον... Αυτόν τον νέο Rogue ρε γαμώτο, θέλω να μάθω. Δύσκολο το ματσάπ του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις